Nominace Argentiny na kvalifikaci MS 2018

03.03.2017, 17:14
Aktuality
Širší 26členná nominace trenéra Argentiny Edgarda Bauzy na nadcházející kvalifikační zápasy s Chile a Bolívií:

Brankáři: Mariano Andújar (Estudiantes), Nahuel Guzmán (Tigres), Sergio Romero (Manchester United);

Obránci: Gabriel Mercado (Sevilla), Pablo Zabaleta (Manchester City), Julio Buffarini (Sao Paulo), Facundo Roncaglia (Celta de Vigo), Emmanuel Más (Trabzonspor), Marcos Rojo (Manchester United), Nicolás Otamendi (Manchester City), Mateo Musacchio (Villarreal), Ramiro Funes Mori (Everton);

Záložníci: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Guido Pizarro (Tigres), Ever Banega (Inter Milán), Enzo Pérez (Valencia), Ángel Di María (Paris Saint Germain), Ángel Correa (Atlético Madrid), Marcos Acuña (Racing);

Útočníci: Ezequiel Lavezzi (Hebei Fortune), Lionel Messi (Barcelona), Paulo Dybala (Juventus), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Juventus), Lucas Pratto (Sao Paulo).

Autor: Tomáš Daníček / golazoargentino.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lavezzi

Reagovat
didosh

Reagovat
juveforever

to jo. radšej Icardiho miesto neho

Reagovat
Jordi Alba

Trošku mě tam chybí Gerónimo Rulli.

Reagovat
Messiáš

Poslední dobou se mi zdá, že dost chybuje,ale jinak by už dlouho měl být jednička

Reagovat
Jordi Alba

Tak furt mě příde, že kvality na to, aby tam dělal tu jedničku má, no. O dvojici Andújar, Guzmán nic netuším a Romero dělá dvojku v Manchesteru, ale tak je to na trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Nechcem byt zlym prorokom, ale s touto zalohou budu mat zas velke problemy. Chyba mi tam kreativny zaloznik. Minule turnaje sa snazil nieco vymysliet casto len Pastore (aj ked casto s chybami). Biglia s Masceranom boli stiahnuti pred obrancami a DiMa nakraji bez formy. Utocnici odrezani. Uvidime v akej forme je Banega, u neho je to vzdy otazne, aj ked minule sa mu v repre celkom darilo. Som zvedavy, ako to bude pod Bauzom slapat. Zatial katastrofa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele