Nikdy nevíte, co se stane, říká Vela o své budoucnosti

17.09.2015, 17:57
Aktuality
Svou pátou a možná také poslední sezonu v dresu Realu Sociedad kroutí Carlos Vela. Mexický útočník je v San Sebastianu pro tuto chvíli spokojen, hlavou se mu ovšem začínají honit i myšlenky na nové dobrodružství...

Vela přišel do Baskicka v srpnu 2011 z londýnského Arsenalu původně na hostování, které bylo následně změněno v trvalý přestup. Celkem dal za Real Sociedad 52 ligových branek.

V uplynulých měsících se o něm pak mluvilo v souvislosti se zájmem West Hamu a několik nápadníků měl rovněž v zámořské MLS. A není vyloučeno, že jeden z těchto klubů uspěje už v lednu.

"Vždycky jsou nějaké možnosti, během každého přestupního termínu. V létě jsem takových příležitostí měl vůbec nejvíce, ale nakonec se nic nestalo. Nabídky musíte studovat vždy a já to tak učinil, a to včetně té, díky níž bych mohl hrát blíže ke své vlasti. V tuto chvíli je ale trh uzavřen, já jsem hráčem Realu Sociedad a klubu jsem věrný," prohlásil.

"Mluvil jsem s předsedou, stejně tak jako jsem to udělal pokaždé, když mi přišla nějaká nabídka nebo jsem měl pochybnosti. V komunikaci problém nikdy nebyl, v kontaktu jsme každé léto. Neřekl jsem mu, že mám v plánu odejít nebo něco takového, jen jsme se bavili o mojí situaci. V klubu a městě jsem spokojen, ale někdy je třeba myslet dopředu, abyste byli připraveni ve chvíli, kdy jeden cyklus skončí. Vždycky jsem podporoval spoluhráče, kteří odcházeli na další etapy svých kariér a budu to dělat i nadále. Jsem šťastný, pokud budu jednoho dne cítit potřebu odejít, bude to kvůli tomu, že potřebuji něco jiného, ne kvůli tomu, že bych chtěl opustit Real Sociedad," pokračoval.

"Vím to, že do ledna budu spokojen v tomto klubu. Až se pak otevře přestupové okno, tak uvidíme, co se stane. Nějaké možnosti zde budou, ať už v lednu, nebo poté v létě. Nikdy nevíte, co se stane," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal ?

Reagovat
Robbie

ten by je nevytrhl, ale Arsenal pokud se chce měřit s týmema Evropské špičky tak se musí začít něco dít ze zálohou, Arteta-Cazorla-Ozil ve 4-2-3-1, nikdy nemůže fungovat, žádný bořič tam není, všichni tři spíše do offenzivní části, absolutně žádná rovnováha

Reagovat
afc

Ved hrava Coquelin. S nim je v zalohe rovnovaha. Coquelin-Cazorla-Ozil.

Reagovat
junglist

je tam Coq ne? kdyby se v zimě poved ten Carvalho, byla by to pecka... k tomu nějakýho mladýho stopera, třeba Ginter nebo Tah, na kraj zálohy Mahrez!

Reagovat
RS

Carlosi díky, počítal jsem že půjdeš už loni v létě.. Každá sezona navíc je pro nás super

Nás už jsi přerostl, máš na to hrát v týmu s ambicema na LM

Jen ne prosím Anglie. Atletico, Sevilla, Francie..tam by to bylo pro tebe super

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky a trefně řečený

Reagovat
junglist

snad Carlos chodí na EF

Reagovat
smazaný uživatel

posledni vete nerozumim, ale jinak

Reagovat
RS

Jednoduse at nechodi do Anglie, ostani zminene destinace by mu mohli sedet..

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, ja za anglii nevidel tecku, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak se Sevillou a Atletama nesouhlas, ja chcu aby jim Socky byly jednou konkurenceschopny a neposilaly tam klenoty jako sou Grizi a Vela

Reagovat
RS

Ja samozrejme taky chci zpatky do top5-6.

Ale za 30M bysme privedli 2 kvalitni hrace-kridlo, stred.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V San Sebastianu hvezda klicovy hrac, ale chce vetsi slavu, tak treba pujde fakt do toho Arsenalu kde bude nula.. Cely

Reagovat
RS

Nemyslim si, pod Arsenem uz se nasedel dost

Reagovat
Hector17

Moyes ho zničil

Reagovat
RS

Spis k sobe nema spoluhrace, co odesel Griezmann a Illara tak nemel nekoho s kym by si herne sedl. Ale Asier je z5 tak snad bude dostavat kepsi balony..

Jinak snad David o vikendu protoci sestavu, at uz dame gol

Reagovat
smazaný uživatel

To nám toho vela nepovedal.

Reagovat
Beči

Jít v nejlepším fotbalovém věku do MLS by byla z hlediska kariéry hloupost. Určitě Evropa, ačkoliv nevím jestli by mu seděla zrovna PL.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je tam najväčšia hviezda, darí sa mu tam, tak nemá význam aby odchádzal, v silnejšom klube typu Barça, Real, Atléti a pod. by základ nehrával a Valencia, Sevilla, Villarreal a Bilbao (jasne, že nie je bask a tam by ho nezobrali) zase nie sú o toľko silnejšie ako San Sebastián. Ináč Moyesovo účinkovanie v San Sebastiáne celkom sklamanie, prebral ich na 15.mieste a skončil s nimi na 12.mieste a snáď len Rulli a trošku Elustondo išli pod ním výkonnostne nahor, ináč zbytok kádra dosť stagnoval a túto sezónu to nevyzerá nijak lepšie, neviem či by pre nich nebolo lepšie tento experiment ukončiť a skúsiť to s niekým iným (napr. Contra - celkom úspešne pôsobil v Getafe alebo ?)

Reagovat
Phillipinho

Pritom posily privedl Moyes podle me vyborny. Jonathas, Bruma, Illara, Reyes. Uvidime, jestli si to sedne a zacnou davat goly.

Reagovat
Spalovač šancí

Se mýlí. Teď se vy...ru a pak spát. A to vím naprosto jistě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele