Nikdy jsme neztratili víru, řekl Löw po vítězství v Nizozemsku

25.03.2019, 10:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
ACSMan

I na tý fotce si musí v ruce žmoulat holuba

Reagovat
Salfovic

v lepším případě

Reagovat
cink

Csaplarova past málem sklapla

Reagovat
Mirek na tenisu

Už Germánům zase hoří i voda. Na druhou stranu jejich výpady byly smrtící. Já si toho Schulze poprvé všimfacepalm:: což je můj problém. Jeho jízda na beku mi připomněla Dobiaše v nejlepších letech když ho chtěl koupit Feyenoord. Němci budou muset zapracovat na obranné hře. Tam to trochu haprovalo.

Reagovat
PP

dokud jim celý první poločas držela střed trojice Kimmich - Goretzka - Kroos, tak hrála slušně i obrana. Zvlášť Kimmich mě překvapil, jak ze skvělého krajního beka může být i skvělé CM.

Pak je brzký gol trochu vykolejil a současní Oranjes doma jsou hodně silní dopředu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Přesně. Němci předvedli do půle famózní hru. Zděšení Koemana....k nezaplacení. Na vše ostatní je mastercard.

Reagovat
SpartaOvenka

U Kimmicha je problém, že on sice zahraje kvalitně i na téhle pozici, ale občas to nezvládne, protože v Bayernu hraje hlavně napravo a ta pozice včerejšího Kehrera by pro něj byla skvělá. Těžko říct, koho místo něj, zkusil bych Weigla, který ale neumí tolik s míčem, rychlostně na tom asi budou podobně a Weigl je na tuhle pozici navyklejší.

Reagovat
mayday

Má tento borec ještě té repre co dát po skoro 15 letech?

Reagovat
Y.N.W.A

já si myslím, že ne, ale ti, co o tom rozhodujou, tak si myslí, že jo... a po včerejšku to vypadá, že možná maj přeci jen pravdu spíš ti druhý

Reagovat
mayday

Jeden zápas nic nedělá, na druhou stranu si nemyslím, že by měli mít Němci strach, že musí extra něco přebudovávat jako třeba v 2004. I když pár starších hráčů skončí.

Na druhou stranu, je tak opravdu skoro 15 let, to mi přijde už fakt hodně.

Reagovat
Rudnevs

Nemá

Reagovat
smazaný uživatel

tak na druhou stranu se mu ten tým za chviličku více méně celý protočí a potká hráče, se kterýma nikdy nějak nespolupracoval...

Reagovat
mayday

Tak ale jde i o rozvoj toho trenéra, trendy, nový mechaniky, apod. Nevím, mně se to zdá dost být 15 let u národního mužstva, kde třeba 10 let je podobná kostra.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slavie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele