Nic nevzdáváme, ale umíme počítat, řekl k boji o titul kapitán Slavie Holeš

13.05.2023, 22:28
Aktuality
Tomáš Holeš (© Slavia Praha)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
PtákOhnívák

Hoši, když předvedete takovou zoufalost, tak prostě nemáte nárok.

Upřímě, kdybych byl v té pozici a Trpišovský už to neměl podepsaný, tak mu novou smlouvu nedám. Absolutní zoufalost co předvádí v momentě, kdy proti němu soupeř prostě zaleze na 25metrů a betonuje. Tam není vůbec nic, ale vůbec nic!

Ti kluci si neumí nahrát na 3 metry, neumí si narazit, nikdo pořádně neví, co udělá spoluhráč vedle něj. XY ztracených balónů protože ty kluci na sebe nejsou vůbec zvyklý... Včera i pár zápasů před tím to bylo krásně vidět, jak je dohání ta nesmyslná rotace co na jaře předváděli... Nikdo nereaguje na kolmé přihrávky, protože ti kluci na to nemají absolutně žádné návyky a nejsou tam žádné automatismy. Nikdo neumí vystřelit z hranice vápna.

Zoufalost!

85% držení míče za 95min... A oni ani pořádně nevystřelí na bránu...

Hráči co chtějí hrát LM...

Oni to do zblbnutí pořád točí dokola až to skončí u rohového praporku. Tam do toho náhodný hráč doslova na blind plácne a doslova doufá, že to útočník co je v kleštích mezi dvěma stopery trefí...

Ubohost, zoufalost, katastrofa...

Kluci co berou cca půl míče měsíčně se neumí před centrem podívat, kam a na koho to kopou...

Prohráli si to jen a pouze vlastní nemohoucností! Sparta byla absolutně zoufalá, dala dva náhodný góly a stejně jí to stačilo, při 15% držení míče...

O penaltě se vůbec nemá smysl bavit. To je prostě další "česká penalta" = výsměch.

Jen další desítka-ne desítka podle parametrů "Kuchta v Liberci"... Samozřejmě že si jí zase rozhodčí i komise obhájí, protože "tam kontakt byl"...

Sečteno a podtrženo: Sparta ubohá, ale stačilo jí to. Titul zasloužený!

Slavia? Katastrofa, zoufalost!

Titul nemá zcela zaslouženě! Protože nejlépe placení hráči a trenéři ligy, nezvládají ani základní návyky a taktiky. A to by s tím chtěli hrát Evropu... Dobře jim tak!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele