Neymar bude ještě rehabilitovat. Konec v Al-Hilalu? Je to naprostá lež, popřel spekulace

04.06., 14:17
Aktuality
Neymar (© AFP)

Nejdražší hráč historie Neymar uvedl, že ho čeká ještě několik měsíců rehabilitace s levým kolenem, které si zranil loni v říjnu. Před sedmi měsíci se brazilský útočník Al-Hilalu podrobil operaci a nestihne letní jihoamerický šampionát ani začátek sezony saúdskoarabské ligy.

"Prožívám spoustu bolesti, ale uzdravuju se. Od zranění uplynulo sedm měsíců a pár dalších mě ještě čeká, ale blížíme se," uvedl Neymar na pondělním setkání s novináři v Sao Paulu.

Dvaatřicetiletý ofenzivní hráč si přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém koleně v polovině října v kvalifikačním utkání proti Uruguayi. Začátkem listopadu se pak v Brazílii podrobil operaci. Předtím stihl odehrát jen tři ligové zápasy za al-Hilál, kam odešel v srpnu z Paris Saint-Germain a kde si údajně vydělá kolem 100 milionů eur za sezonu.

Již v prosinci brazilský reprezentační lékař uvedl, že Neymar určitě nestihne Copu América, jež se bude hrát v USA od 20. června do 14. července. "Bude to smutné. Samozřejmě je škoda, že tam nemůžu být, ale budu jim fandit. Doufám, že Brazílie vyhraje, tým na to máme," řekl Neymar, finalista jihoamerického šampionátu z roku 2021.

Brazilec zároveň popřel spekulace, že se v příští sezoně vrátí do Santosu, kde odstartoval kariéru. "Je to naprostá lež, nic takového není v plánu. Mám ještě na rok smlouvu v Al-Hilalu a doufám, že odehraju skvělou sezonu," řekl Neymar.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
vceradnesazitra

V PSG se musí plácat po zádech, že tohodle injury prone 32letého hráče za zenitem prodali za 90 mega

Reagovat
LyEX

Reagovat
kilobyte

A ještě ho prodali Saudům.

Reagovat
oli9

Šílené jak zahodil svůj talent... Ale když má fotbal až někde na 7. místě tak je to prostě těžké no...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Lemond Laws

Je holt důležité si uvědomit, že pro některé hráče to není to nejvíc na světě a chtějí si ten život i užít v těch nejlepších letech. Nemám proti tomu nic.

Reagovat
jakubbosak

No ale pak jim zase dá facku Mbappé za free do Realu.

Reagovat
8lampard8

Ktery jim ale za ty prachy, ktere do neho nalili, odvedl dost dobry sluzby

Reagovat
kilobyte

Proč by končil, když tam může promarodit ještě rok?

Reagovat
Witcher

Může hrát do 40 úplně na pohodu

Reagovat
Kadlitko

Tímhle stylem jo no

Reagovat
hodoňa

Taky bych chtěl takovou nemocenskou…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele