Neuvěřitelný den, hodnotil dva góly a výhru nad Reds Mata

23.03.2015, 15:59
Aktuality
V Premier League se včera hrál tradičně ostře sledovaný zápas mezi Liverpoolem a Manchesterem United a radost z výsledku měl hostující tým. Red Devils si z Anfield Road odvezli důležitou výhru 2:1 a pojistili si umístění na pozicích zaručujících Ligu mistrů, hlavním hrdinou duelu byl autor dvou branek Juan Mata...

Španělský záložník poslední dobou nenastupoval v základní sestavě a jeho jméno bylo spojováno s možným odchodem, včera si ovšem spravil chuť a už ve 14. minutě otevřel skóre. V 59. minutě pak přidal druhou trefu, za domácí už stačil pouze snížit Daniel Sturridge.

"Myslím si, že ano,"odpověděl někdejší hráč Valencie na dotaz, zda se jednalo o jeho nejlepší zápas za Red Devils.

Hosté měli v průběhu celého druhého poločasu k dispozici početní výhodu poté, co se krátce po svém příchodu na hřiště nechal zbytečně vyloučit Steven Gerrard.

"Díky rivalitě mezi oběma kluby se jedná o velký zápas. Pravděpodobně největší v historii anglického fotbalu. Přicestovat sem, vyhrát a dát dva góly, z mého pohledu je to neuvěřitelný den. Druhý gól byl velmi důležitý. Po vyloučení Gerrarda jsme potřebovali přidat pojistku, protože jsme věděli, že Liverpool na nás bude tlačit až do konce," prohlásil dále.

Manchester United se díky výhře odpoutal od Liverpoolu a ze čtvrtého místa má na svého rivala už pětibodový náskok.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele