Nesta vyloučil návrat do reprezentace

16.07.2008, 16:55
Aktuality
Francesco Totti po návratu Marcella Lippiho do funkce trenéra italského národního týmu nevyloučil, že znovu oblékne reprezentační dres, přítomnost zkušeného kouče naopak nebude mít vliv na rozhodnutí dalšího zkušeného hráče. Návrat do reprezentace vyloučil Alessandro Nesta...

"Je to pro mě uzavřená kapitola. Odchod neměl co dočinění s Robertem Donadonim, měl jsem velké zdravotní problémy, které mi nedovolovaly hrát," prohlásil Nesta.

Nesta se tak bude soustředit výhradně na AC Milán a se svým klubem bude mít co napravovat. Rossoneri se loňská sezona vůbec nevydařila, o to větší mají nyní motivaci. "Klub si vedl dobře na přestupovém trhu. Tento rok můžeme bojovat jak o Scudetto, tak i o Pohár UEFA, který na papíře vypadá snadněji, než Liga mistrů. Naším hlavním cílem nebude Liga mistrů a můžeme se tak více soustředit na domácí soutěž, v Serii A se nám v posledních letech příliš nedařilo," řekl dále Nesta.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeju Rossoneri, aby se jim už konecne povedl nejaky poradny vysledek v S.A, ale newim newim...Inter taky pekne posiluje a s Mourinhem v cele pro ne budou tezkym orizkem.

Reagovat
Antijuve

Inter zatím moc neposiluje.Z té špičky Itálie je v posilování nejméně aktivní.Chtělo by to ještě dva kvalitní záložníky.

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

. myslím, že bylo dost těch zranění v průběhu sezony, v důsledku přetížení (než skončil s repre). máš už taky svoje roky Sandro .

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě velká síla v obraně repre.Kolik vlastně má roků??

Reagovat
smazaný uživatel

32

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele