Neoblíbený Ćurčić navzdory spekulacím zůstává koučem Srbska

22.04.2016, 10:10
Aktuality
Nástupce Dicka Advocaata v čele srbské reprezentace Radovan Ćurčić i nadále zůstává ve funkci, z níž je už po delší dobu vyháněn velkou částí fotbalové veřejnosti v balkánské zemi. Ačkoliv média předevčírem přinesla zprávu o nástupu Slavoljuba Muslina, viceprezident srbského svazu takovou informaci dementoval...

"Srbský fotbalový svaz ostře odmítá a zavrhuje veškeré mediální spekulace o jmenování nového trenéra. Srbsko má jednoho kouče a tím je Radovan Ćurčić," nechal se slyšet Savo Milošević.

"Aniž bych zabíhal do motivů, můžu uvést, že zveřejnění této senzační zprávy akorát představuje pokračování kampaně proti srbskému fotbalu v přímé snaze zničit náš národní tým," dodal někdejší vynikající útočník.

Ćurčićovo odvolání přitom požaduje kdekdo. Srbové za sebou mají ostudnou kvalifikaci na Euro, v rámci níž vydolovali všehovšudy čtyři body, a s trenérem samotným má vážné problémy hned několik hvězd. Nemanja Gudelj a Dušan Tadić už demonstrativně oznámili konce reprezentačních kariér, dokud se Ćurčić drží u kormidla.

Impuls nahradit někdejšího trenéra srbské jednadvacítky má prý pocházet od jiného viceprezidenta svazu Slaviši Kokezy. Co se případného nástupce týče, nejčastěji se skloňují jména Slavoljuba Muslina a Miodraga Božoviće; bývalého, respektive současného kouče Crvene Zvezdy Bělehrad.

Srbové vykopávají kvalifikaci o mistrovství světa 2018 pátého září domácím vystoupením proti Irsku.

Autor: Tomáš Daníček / mondo.rs

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdo chce kam...

Reagovat
OTASi

Poslední hřebík do pomyslné rakve srbské naděje na nového trenéra - Poznej autora výroku

Reagovat
Elliasson

Tadić?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele