Nečekaný krok Skuhravého, na vlastní žádost ukončil angažmá v Podbrezové

06.07., 17:02
Aktuality
Roman Skuhravý (© FK Železiarne Podbrezová)

Český trenér Roman Skuhravý skončil po třech vydařených sezonách ve slovenském prvoligovém týmu Podbrezová. Klub na svém webu oznámil, že devětačtyřicetiletý kouč odchází na vlastní žádost. Se Skuhravým, který mužstvo vedl ve 109 soutěžních zápasech, se rozloučil jako s nejúspěšnějším trenérem ve své historii.

Bývalý kouč Jablonce či Dukly Praha Skuhravý po příchodu na Horehroní v létě 2021 hned dovedl tým do nejvyšší soutěže a v sezoně 2022/23 s ním vybojoval historické čtvrté místo. V uplynulém ročníku Podbrezová obsadila pod vedením někdejšího obránce šestou příčku a hrála semifinále Slovenského poháru.

"Trenér se rozhodl nepokračovat v našem klubu, děkujeme za fantastickou práci, kterou pro nás udělal. Bude velmi těžké ho v pokročilém stadiu přípravy nahradit," konstatoval generální manažer Miroslav Poliaček.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Effenberg

To jsem zvědavý, kam půjde. Svého času mne dost naštval jak podtrhnul Opavu a přál jsem mu, že vyhořel v Dukle, ale možná v něm něco je.

Reagovat
delfin

Pěkný výsledky. Dobrá práce.

Reagovat
Pablos

Tak a je to tu, konečně se i Janov rozhoupal... kam jinam taky Skuhravý může jít, že jo

Reagovat
fabec1222

Zase zdrhá

Reagovat
Shevchenko

Na žádost vlastního syna

Reagovat
Gelu28

Těch konců na vlastní žádost už měl dostatek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele