Na listině pro ligu chybí někteří rozhodčí, Příhoda chce méně zásahů videa

14.07.2021, 13:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
PISTOLERO

Že by se začalo blýskat na lepší časy?

Reagovat
GjøvikFF

Blýskání na lepší časy? "Kontakt tam byl, nebyl to úplný v uvozovkách nesmysl"... "s penaltou jsem spokojený nebyl, ale je dobře, že VAR nezasáhl" ....

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Nezapomel jsi dodat zbytek? Z kdyby nepiskl tak že by byl taky rád že by do toho var nezasáhl?

Prostě chce aby rozhodoval rozhodci a převzal svoji odpovědnost...

Pak to vyhodnoti a bud ho poresta nebo ne

Reagovat
GjøvikFF

A co je to do prdele platný tomu poškozenýmu týmu, že to bude někdo zpětně vyhodnocovat? Já od VARu očekávám, že v maximální možné míře zabrání takovým skandálním přehmatům přímo v té hře, ne že mi nějakej strejc po týdnu řekne, sorry hoši.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

A co je skandální? Kontakt tam byl by minimální ale byl

Reagovat
GjøvikFF

Odmítám vést debatu s někým, kdo nedokáže pochopit, že ve fotbale neexistuje rovnice kontakt=automaticky faul.

Reagovat
Greny

A já to řekl kde? V tom případě mě řekni kde je rovnice kontakt nerovná se faul.... Za mě to penalta nebyla ale pokud ji piskl ať nese odpovědnost ten hlavní a ne var u varu ten kontakt najdeš a pak mě řekni dle čeho je to faul a není ? Intenzitu nepoznáš z videa...

Za mě lepší ať si to rozhodně rozhodne hlavní a pak dostane pět zápasů a přijde o peníze než hledat kontakt

Reagovat
GjøvikFF

Nerozumím tvým myšlenkový pochodům. Když to nepozná VAR, tak jak to tedy může posoudit komise rozhodčích? Vždyť mají stejné záběry. To, co ty píšeš, je vrcholný alibismus a zbavovani se odpovědnosti. Máme technologií, tak ji využívejme.

Reagovat
Greny

dobre tak me definuj pro to nebyla na Sterligna penalta? dle pravidel fotbalu :) pak se budeme bavit dale

Reagovat
Greny

proc*

Reagovat
Kantos

Nerekl, ze je dobre, ze VAR nezasahl. Rekl, ze VAR nezasahl spravne. V tom je rozdil. Nezasahl spravne, protoze to bylo zbytecne. Pravidla jsou tak holt nastavena momentalne. Jestli je to dobre, je trochu jina debata. Navic i kdyby mu VAR zabery ohledne toho Sterlinga poslal tak si na 95% myslim, ze hlavni tu penaltu necha.

Reagovat
ttopi

"S penaltou jsem spokojen nebyl, rozhodčímu bych řekl, že takovéhle penalty ve vyřazovací fázi nechceme. Ale VAR nezasáhl správně," dodal bývalý ligový sudí." - tomuhle moc nerozumím. Myslel jsem, že VAR vznikal hlavně proto, aby se takovéhle penalty ve vyřazovací části, kde rozhoduje o úspěchu, nevyskytovaly.

Reagovat
Liquid

Reagovat
kilobyte

Takže situace bude skoro stejná jako před videem, akorát že když rozhodčí přehlédne penaltu pro silnějšího, tak ho VAR upozorní.

Teď už jen naklonit rovinu u offsidů. U nás už to zkoušeli absencí kalibrované offside line.

Reagovat
PavlíčeQ

Bude VAR na všech zápasech?

Reagovat
PISTOLERO

Tuto sezónu už by měl být.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25

Na tu Adámkovou je asi nějaká kvóta nebo co. Všichni ostatní průseráři totiž vypadli z listiny úplně, nebo jsou jenom pro 2. ligu.

Reagovat
Liquid

jsou to kvóty evropské unie, potažmo UEFA, od další sezóny bude povinné mít zastoupení i transgender sudí, ještě, že Orbán a Maďarsko je moudré

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl si na vyváženost barvy pleti

Reagovat
Liquid

do kategorie blackman/gypsy byl zapsán Rumun Ardeleanu, ale bez fotky a prošlo to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Adámková má asi šikovnou pusu nebo co

Reagovat
PISTOLERO

Ale fuj

Reagovat
Axelrose

Nebo je ve hře kvalitnější šváb.

Nic ve zlým.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

S penaltou jsem spokojen nebyl, rozhodčímu bych řekl, že takovéhle penalty ve vyřazovací fázi nechceme.

Co je tohle za blbost? To jako nějaké zákroky ve vyřazovací části fauly nejsou a ve skupinách to ještě fauly jsou? Nebo jak tomu má prostý buran, jako jsem já, rozumět?

Reagovat
Greny

Vysvětlují nahore

Reagovat
Liquid

i tak by za to zasloužil profackovat, kontakt prostě není penalta a VAR prostě nesmysl musí odhalit

Reagovat
GjøvikFF

to je strašný, když tuhle rétoriku o kontaktu používá šéf komise rozhodčích

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kantos

Ne, ale v semifinále ME je pozde menit metr. Kdyz by tohle piskli v uvodnim kole skupin, tak si reknes "ok, nelibi se mi to, ale asi to takhle budou piskat cely euro". Takhle po tom, co to cely sampionat nejak drzi, vazne nechces videt takovouhle penaltu v semifinale.

Reagovat
DZO

Přesně tak, taky si říkám že to je pěkná blbost.

Stejně jako se říká TOHLE NEMŮŽE V 90. MINUTĚ PÍSKNOUT... je přece jedno jestli je 5. nebo 90. minuta, pravidla jsou pořád stejná...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerozumim tomu, proc rozhoduje VAR? Jsem myslel, ze to bude fungovat jako asistent, aby hlavniho sudiho zavolal “hej tahle situace asi nebyla posouzena spravne”, BEZ SE PODIVAT NA VIDEO. Ale ne ze se hlavni zepta VARu, a ceka co mu rekne a nejde se podivat. To v CR povede akorat k tomu, ze na travniku budou sebelepsi sudi ale ti zmrdi budou sedet v kukani u videa

Reagovat
Kantos

Vzdyt VAR nerozhoduje. Muze akorat vyjadrit nesouhlas s rozhodnutim sudiho a poslat mu zaber k prezkoumani, kdyz si o nej rozhodci pozada. Posledni slovo ma vzdycky rozhodci a nemusi se podrizovat lidem u videa.

Reagovat
DZO

Akorát na ofsajd se nemusí chodit dívat, protože to je zbytečné, tam prostě VAR řekne byl/nebyl ofsajd a je to, to nemusí posuzovat hlavní

Reagovat
Aldeano

"Věří, že komise v novém složení získá větší důvěryhodnost, která byla oslabena podzimní aférou s ovlivňováním utkání především v druhé a třetí lize. Přispět k tomu chce větší otevřeností".

Protože druhá a hlavně třetí liga jsou ty největší problémy...

Reagovat
Mirek na tenisu

Marek, Lerch, Hocek, Ginzel, Denev ven z ligy. To je dobrá zpráva. Ještě bych řekl papá Adámkové a té anorektičce s praporkem. Baby v mužském fotbale nemají co pohledávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám chodí (když se zrovna kvůli covidu hraje) na krajský přebor pískat jedna... no musím ti říct že většina chlapů včetně mě s tebou nesouhlasí. I můj pes slintal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele