Musíme zůstat nohama na zemi, zdůrazňuje Falcao

22.01.2012, 21:04
Aktuality
Atlético Madrid včera vyhrálo na půdě Realu Sociedad jasně 4:0, tři body z venku bral tým z hlavního města úplně poprvé v sezoně. Tři branky obstaral kanonýr Falcao, který věří, že Atlético nachází svou tvář a ve zlepšených výkonech bude pokračovat.

"Všichni jsme se s venkovní formou trápili, výhru jsme opravdu potřebovali. Teď jsme získali více klidu do další práce," oddechl si Falcao.

Atlético pod novým trenérem Diegem Simeonem získalo sedm bodů z možných devíti a posunulo se už na aktuální osmou příčku. "Musíme stát nohama pevně na zemi, protože jsme zatím zdaleka nesplnili naše cíle. Pořád jsme mimo pohárové příčky, proto musíme každý zápas brát jako velkou výzvu," zdůraznil kolumbijský střelec.

Falcao po letním příchodu z Porta potvrzuje své střelecké kvality, sobotním hattrickem si polepšil už na čtrnáct ligových branek. Hlavně ale chce, aby hrál dobře celý tým. "Jsem spokojený s tím, co jsme předvedli. Za góly jsem rád, moc mě ale potěšil výkon celého týmu. Začínáme o sobě na hřišti víc vědět, je potřeba, abychom ze sebe vydali ještě víc. Hlavní je splnit týmové cíle," dodává.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
madridcan

By ma zaujimalo, ze keby dalsie kolo s nimi hral Real, ze ci by podali zase super vykon

Reagovat
smazaný uživatel

clovek s tvym nickem by asi nic jinyho nez podobnyho tvemu prispevku napsat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo, že keby hrál dneska Real s Barcou a ne s Bilbaem, tak kolik by Real dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

________Courtois_________

Silvio,Godin,Dominguez,Filipe

_____Asuncao,Suarez_____

Salvio_____Diego_____Turan

_________Falcao________

Na papire to nevypada tak slabe , ale obrana je proste slabina na lavicce to jisti Lopez a Perea ti jsou spatni tam je nutne potreba posilu.

V zaloze Tiagovi jsem nikdy neprisel na chut , mlady Koke by mohl vyrust ve slusneho hrace.Juanfrana moc neznam , ale zda se ze slusny hrac.

V utoku se uzdravi Diego Costa tak snad zvedne a je tam Adrian ktery nehraje zle.

No kazdopadne soucasnej kadr ma tak max. na 6.misto chce to nutne doplnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda zapomnel sem na Gabiho ten by byl nejspis v tom idealu misto Asuncaa ktery sel za posledni rok docela dolu.

Reagovat
Godwinson

No já nevim, tohle by mělo spíš bojovat o třetí :))

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklad neni spatnej , ale na lavici neni kam sahnout(obrana,kridla).

Na druhou stranu Sevilla a Villareal maji taky krizi , Malaga nenaplnuje ocekavani,Levante odpadne. No to 4.misto neni uplne nerealny.

Reagovat
FC Porto FC

nemělo Levante odpadnout už před X kolama? :D

Reagovat
Krtaa

Tady je vidět že atletico moc nesleduješ, jelikož je silvio zraněnej, tak simeone zkouší dávat na kraj juanfrana a tomu se tam daří zatím velmi dobře, stopeři jsou teď použitelný 3 ( Dominguez, Miranda, Godin) na levo stabilně filipe.. to je k obraně navíc atleti teď hrajou trošku jinej systém hry 4-2-3-1 kdy defenzivnejsi CM hraje tiago, kterej se rozehrál velmi slušně a gabi a vepředu hraje adrián falešný křídlo protože diego má tendenci se pohybovat skoro všude a třetí spot zbejvá na ardu kterýmu ale tohle bohužel moc nejde protože to neni typickej brousič lajny, takže spíš salvio ( popřípadě juanfran) vepředu stálice falcao i když by mě zajímalo jak by to vypadalo kdyby se radamel zranil, jelikož se to v podstatě hraje na něj. Každopádně uvidíme na těžší zápasy ale tenhle mančaft má na víc než 6. Místo tomu věř

Reagovat
smazaný uživatel

Slušelo by jim to na čtyřce za Valencií..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja je nesleduju jen sem napsal nazor na sestavu je videt ze mam mezery , nicmene je videt ze ta sirka kadru je nulova a pri par zranenich je to problem.Uvidime na konci sezony , ale 4.misto by byl s timhle kadrem velkej uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nikdy nezustanes nohama na zemi...ty jsi buh ..vznasis se nad ostatnima...)

Reagovat
smazaný uživatel

OT :Jednání Carlose Téveze o přestupu do Paris Saint-Germain podle zatím nepotvrzených zpráv skončila nezdarem. Útočník Manchesteru City se údajně s PSG nedohodl na podmínkách smlouvy.-

Nechápu co ten debil jako chce

Reagovat
Yanek

AC chce, vzdyt to rikal.

Reagovat
vodka

čtvrt mega týdně

Reagovat
FC Porto FC

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nohama na zemi vždycky zůstanete, protože dokud tu budou ty obrovský prachy a Barcelonský talenti, tak se PD bude stále dělit na Real Madrid - Barcelona a zbytek.. V současný době je žádnej jinej tým z PD nemá šanci bodově dohnat.. Já bejt Falcaem a vědět že nemám šanci na zisk titulu, tak přestupuju do SA, nebo PL..

Reagovat
Elliasson

Já bejt Falcaem, byl bych šťastnej, že jsem něco dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

kvalitní hroťák

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne bys mel nohama na zemi zustat ty, simulante jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Peter Utaka (Ú), přestup, Odense (DEN) => Dalian Aerbin (CHN), 540,000 € !!!

Reagovat
FC Porto FC

a?

Reagovat
smazaný uživatel

REAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Tento přestup se mě nikdy nelíbil a zdálo se mi nějak přehnané že Athletico zaplatí 50mil ale jak tak koukám tak to byl asi super přestup. Snad mu to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej útočník!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele