Musíme si sednout zpátky na zadek, zlobil se po prohře Coufal

07.04.2018, 23:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
mayday

Nedovedu si představit, jak Coufal říká větu - ,,A ony nám to vysvětlily..."

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

"Já ani nemám náladu, abych se po takovém zápase díval na ostatní výsledky. Vůbec nevím, jak hráli ostatní, jen vím, že Sparta a Slavia vyhrály. Tím líp, že ostatní ztratili, aspoň se nám nevzdálili. Ale je to hrozné. Doma neprohrajeme, nevím jak dlouho a teď se tu prc..e s Teplicemi," ulevil si Coufal.

V dalším domácím zápase čeká jeho tým mistrovská Slavia, která se Slovanu na druhém místě tabulky vzdálila na čtyři body. "Určitě je to příležitost na revanš, ale jestli budeme hrát takhle, dostaneme burizona. Musíme začít odznovu a hrát zase ten náš poctivý běhavý fotbal," dodal.

Já ho mám rád prostě, sice je jednoduchej, ale nesere s tim jak na hřišti, tak mimo. Správnej kapitán. Jinak má pravdu, včera jsme to chtěli uhrát herně, na krásu, že si ani nezapotíme dresy a to se vymstilo. Nebyla tam naše klasická běhavost, energie a bojovnost, to se musí zase změnit. Jinak ted venku Dukla, doma Slavia a venku Jablonec. Ted se bude lámat chleba

Reagovat
mayday

Tak správnej kapitán Na okresu zcela určitě jo. Ale v lize, kde ten člověk mluví pravidelně do televize, tak by měl mít nějaké vlastnosti, aby to ve finále nevyznělo v drtivé většině případů komicky Ale jo, baví Coufy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si kladu otázku, kdo z dvojice Krmenčík - Coufal je větší dement Co myslíte?

Reagovat
meno

Coufal, ale z ligy je furt nejvíc hloupatej Řezníček.

Reagovat
ondrasch77

Těžká otázka...., je docela k zamyšlení, kdo z takového blbce udělá kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bernard by byl fajn, s Keitou v záloze by to bylo neskutečné dělo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bernard - Pulkrab - Keita? Nevím zda by si sedli.

Reagovat
smazaný uživatel

7. pro Davida Holoubka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele