Mladík Carboni si vážně poranil koleno, sezona pro něho zřejmě skončila

Dnes, 11:48
Aktuality
Valentín Carboni (© Olympique Marseille)

Hodně nešťastně skončil říjnový sraz argentinské reprezentace pro Valentína Carboniho. Stále teprve devatenáctiletý ofenzivní záložník Marseille si během tréninku poranil koleno, podrobné vyšetření následně odhalilo přetržený přední zkřížený vaz.

Mladý fotbalista nenastoupil k zápasu s Venezuelou (1:1) a aktuálně je na cestě do Evropy, kde ho čeká operace. Po chirurgickém zákroku s velkou pravděpodobností přijde o zbytek sezony.

"Valentín Carboni si během tréninku s argentinskou reprezentací poškodil přední zkřížený vaz v levém koleně. Fotbalista se v nejbližší době podrobí operaci," potvrdil francouzský klub v oficiálním prohlášení.

Carboni je kmenovým hráčem Interu Milán a v letošní sezoně hostuje v Marseille, za Olympique stihl nastřádat čtyři starty ve francouzské nejvyšší soutěži.

Autor: Tomáš Pavlík / om.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
LAM

Tohle už opravdu není srandovní. Nepamatuji že by někdy tohle zranění bylo takhle častý..........

Reagovat
Pablos

A hlavně to do téhle doby byla aspoň hrozná prča, když se to stalo ...divná doba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele