Mládežnický reprezentant Slončík přestoupil ze Zlína do Plzně

03.06., 11:43
Aktuality

První letní posilou Plzně je záložník Tom Slončík. Devatenáctiletý mládežnický reprezentant přestoupil ze Zlína a na západě Čech podepsal čtyřletou smlouvu. Viktoria o tom informovala na webu.

"Viktorka? Obrovská výzva. Jakmile se tato možnost naskytla, měl jsem jasno. Je to pro mě další velký krok ve fotbalové kariéře. Velkou výzvou pro mě bude i zahrát si poprvé v kariéře evropské poháry, moc se na to těším," řekl Slončík.

Talentovaný ofenzivní záložník má na kontě už 45 ligových zápasů, v nichž dal sedm branek. V tomto ročníku se v 31 utkáních trefil pětkrát a v anketě Ligové fotbalové asociace byl zvolen objevem sezony. Ani on ale nezabránil sestupu Zlína z první ligy.

"Je to pro mě velice těžké loučení, protože ve zlínském klubu jsem celý život, je to můj domov. S čistým svědomím můžu říct, že jsem do poslední chvíle bojoval a udělal to nejlepší, co jsem mohl, abychom zůstali v lize. Zlín budu samozřejmě dál sledovat, budu fandit jak to jde a doufám, že se sem jednou zase vrátím," uvedl zlínský odchovanec na webu svého mateřského klubu.

Slončík, jehož otec Petr je bývalý dlouholetý ligový hráč, v březnu debutoval v reprezentační jednadvacítce a nyní ho po bojích o záchranu čekají evropské poháry. Plzeň si jako třetí tým ligové tabulky zahraje 3. předkolo Evropské ligy. V uplynulé sezoně Západočeši došli až do čtvrtfinále Konferenční ligy.

"Tom Slončík je velkým talentem českého fotbalu. I přes svůj stále nízký věk na sebe dokázal upozornit a prosazoval se v nejvyšší soutěži. My jsme mu nyní nabídli možnost dalšího fotbalového růstu, což je naší dlouhodobou strategií a cílem. Věříme, že se u nás rychle adaptuje, zapadne do týmu a bude pro nás přínosem," řekl sportovní ředitel plzeňského klubu Daniel Kolář.

Autor: ČTK

Komentáře (140)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

Reagovat
Firkraag

..a doufám, že se sem jednou zase vrátím," Za rok hostovačka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Messi14

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Mišík do Plzně

Reagovat
GrimeBaller98

uplne vsechny do jednoho z vas by jsem pochcal

Reagovat
Bex5

uplne zbytecnej film

Reagovat
GrimeBaller98

Pravda, byl to shit ale Misikovi to paradoxne celkem nakoplo karieru, hodne dela featy s rapperama a je celkem v trendech posledni dobou

Reagovat
Bex5

To jo. Popravde Misik jedinej me v tom celkem pozitivne prekvapil. Jinak zklamani ... zklamani nejspis z reality nastupujici generace

Reagovat
Cotton

Reagovat
Marisic

wtf jak jako z reality nastupující generace?

Reagovat
Bex5

Nejak mi proste beha mraz po zadech, kdyz si uvedomim, co je povazovano za "uspesny clovek" pro vyraznou cast prave dospivajicich lidi

Svet se fakt zacal v prdel obracet, kdyz se na univerzitach zacalo vyucovat influencerstvi. A abych se bal rict malemu diteti "rostaku" nebo "princezno" ... pred mesicem jsem prisaham bohu dostal za princezno od jedny matky docela pojeb.

Reagovat
wjillm

Prostě jí to neříkej nahatej a budeš v klidu

Reagovat
wjillm

*příště

Reagovat
Bex5

Hele, asi mas pravdu. No, nebyl ten den zbytecnej.

Reagovat
delfin

Reagovat
ratusek

Reagovat
delfin

Reagovat
Marisic

Tak ten film byl o tom že je hlavní postava docela neúspěšná, nemá vejšku, jen dealuje drogy a natáčí špatnej rap se kterým se zoufale snaží prorazit

Nevim o tom, že by se v Česku jako studijní obor vyučovalo influencerství.

Že ti nějaká "karen" dala pojeb mě mrzí, ale byla ta typka z nastupující generace?

Reagovat
Uwe háže buly

No minimálně je nejaky obor, který se zabývá sociálníma sitema.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bex5

Jeji dite bylo

Nechtelo se rozhodnout mezi klukem/ holkou ... chapu. Ale v tom pripade se nema oblikat jako holka. Pak ti muze nekdo rict princezno

Reagovat
Bex5

Tak prave ze ja z toho pochytil, ze 80% filmu mezi jeho topovou pisnickou "Bych te pochcal" a jejim uspechem stalo par tisic Euro = prizen jemu podobnyho, nicmene uspesnyho dementa. Protoze lepsi ten jeho "rap" teda fakt nebyl, a to neni zadna pochvala.

https://is.cuni.cz/studium/predmety/index.php?do=predmet&kod=JKB206

Reagovat
Marisic

není studijní obor, je nepovinnej předmět pro lidi, který studujou FSV na katedře marketingu a PR. Teď už to tak šókezně nezní viď .

Tos pochytil asi relativně správně, chtěl prorazit tím, že si koupí feat od slavnějšího rappera, což je relativně normální praxe, ale neznamená to, že se automaticky staneš slavnej. Furt nechápu to s tou nastupující generací ale . Popisuje to týpka, kterej je i v rámci tý nastupující generace branej jak dement, co akorát prodává drogy, zoufale se snaží bejt slavnej a nakonec na to dojede. Vypovídal fight club o realitě nastupující generace tím, že jsou všichni schizofrenici co se chtěj mlátit?

Ještě k tomu dítěti, vychovává si ho matka, ta ti dala pojeb a ta není z nastupující generace.

Reagovat
Bex5

Ok, neni to samostatnej obor, moje chyba.

Ale kdyz uz to zminujes, Fight club je prave jedna z nejprilehavejsich vypovedi tehdejsi generace, ve ktere slovo schizofrenie poprve prestalo mit ciste hanlivej vyznam. Naopak se o ni zacalo nahlas mluvit a priznavat, ze se nejedna o % ale desitky % lidi, kteri maji sklony k psychiatrickym porucham. A Norton je celnim predstavitelem situace tech mladych lidi, kteri si relativne brzy zajisti uspesne zivobyti na ukor utlaceni casti sve osobnosti, ktera by chtela delat bordel a rvat se. Tak nejak se nekdy treba dneska pohlizi i na tzv. druhou mizu, kdy ze strachu ze smrti vyjde na povrch cast tve osobnosti, kterou jsi do te doby skryval. A zrovna v Klubu rvacu je naprosto jasne oddelena ta "osvobozujici cast" od te "destruktivni casti", do ktere to nemuselo cele dojit. A tohle JE vypoved reality te generace, promin.

Misikova postava dela naopak vse, co nejspis ma, kdyz vynechas drogy jako zpusob ziskani penez. A z losera se stane bombou behem par vterin, aniz by byl necim vyjimecnej. Filmy myho dospivani byly sice dementni, ale na zacatku byl hrdina loser, pak 2 hodiny makal, potil krev, srovnvaval si hlavu, ale na konci ziskal slavu, holku a penize (Rocky fenomen). A ono to bohuzel i bohudik v zivote takhle je.

Reagovat
meno

A ono to bohuzel i bohudik v zivote takhle je.

Jj, možná v 90s, kdy se složenky, co se mi nelíbí vyhazovaly. Když se blbě narodíš teď, tak máš mnohem menší šance se vypracovat, než kdysi

Reagovat
Bex5

Hele v nasi profesi to tak platilo odnepameti, ze kdyz tvuj deda a tata delali to stejny, ty se spatne mit nebudes.

Ale zaroven nebylo nemozny do toho systemu proniknout i z nizsi kasty. Jen to vyzadovalo treba stehovani se, trpelivost a odolnost. Ale jde to

Reagovat
Marisic

dobrej pohled na fightclub

Mi furt ale u toho bangeru přijde že ti uniká ta podstata, a to že Mišík není úspěšnej ani se úspěšným nestane, ale to už bych se opakoval. Není to branný jako standard, běžná praxe. V realitě sociálních sítí to ukazuje na patologickou potřebu bejt slavnej, ale nijak to Mišíkovu postavu neglorifikuje.

Rocky je úplně jiná postava a žánr

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Sosi

Pozitivne? Dyt je to vocas

Reagovat
Bex5

Totalni. Ale zahral toho kokota verne ... wait a minute

Reagovat
Kucka

Reagovat
Moshe Dajan

naprostý dvojník tvl

Reagovat
Bex5

I ten vyraz

Reagovat
Bucky

Reagovat
oli9

Reagovat
Sosi

Jsem to chtel twd napsat

Reagovat
masly008

Když byl jeho otec slon tak on je slůně ne?

Reagovat
inferno08

Tak v první řadě si myslím, že je důležité, že to pobavilo hlavně tebe. No a pak bych jen dodal, že dospělé slůně je prostě slon. Stejně, jako ze štěněte vyroste pejsek a z koťátka kočička.

Reagovat
Mass

pejsek, kočička a slončík

Reagovat
Sosi

Reagovat
Pablos

Však máš napsáno, že je to mládežnický reprezentant... takže mládě.

Reagovat
deporpepa

Pulec - Žába

Reagovat
Sosi

Dobrý den, pane Pulec

Reagovat
deporpepa

já jsem znal nějakého doktora Žábu, nejste Vy jeho syn?

Reagovat
Sosi

Reagovat
Skalda29

Slůněčník

Reagovat
Y.N.W.A

Je dobrej, budoucí reprezentant, pro Plzeň dobrej kauf, snad má Zlín i nějaký procenta z následnýho prodeje. Pro Slona logickej krok, proč se plácat ve druhý lize?

Reagovat
letitfly

Plzeň to teď dělá fakt zajímavě

Reagovat
ratusek

Jelikož Plzeň tutově vyhraje ligu, když se jde přímo do LM, tak si ji zahraje i Slončík.

Reagovat
Miguel19

Jsem si říkal, co dělá Adam Mišík na EF...

Reagovat
ryzskej

Na focení to vzal po cestě přes Belmondo.

Reagovat
exse

Škoda že nám ho Plzeň vyfoukla. Pro ně parádní náhrada za Šulce. Jsem zvědavej kde skončí Bužek, ten se jeví možná ještě zajímavěji, tak snad se nepůjde zahrabat do Slavie.

Reagovat
Lemond Laws

To myslíš ze srandy nebo?

Reagovat
lampas

Nevyfoukla, jen se prioritou pro Kováče stal Hlavatý, takže Slovan dal od přestupu Slončíka ruce pryč a nechal ho Plzni.

Reagovat
$dolar$

A to prej premyslime, ze vykoupime Hlavatyho zpatky, coz by pro vas byl zase pruser.

Reagovat
deporpepa

Prý jsme z toho vycouvali, ale on jim ho vyfoukne Baník tam budou poháry, aspoň dva zápasy

Reagovat
$dolar$

Musíme hledat náhradu za Kalvacha. Zkusit zasr někoho v Olomouci, tam ty stredaky umí.

Reagovat
Pablos

Kalvach má někam jít ?

Reagovat
$dolar$

Úplně ne, ale nemladne, hrozí stagnace a kdyby chtěl sám někam si ještě vydělat do zahraničí.

Reagovat
Pablos

Jo ták... já už myslel, že má nějaké laso o kterém nevím. I když ono se asi nějaké přes léto objeví.

Reagovat
GrimeBaller98

Souhlasim, ale nevim kdo by momentalne ze Sigmy Kalvacha kvalitne nahradil Me napada spis nahrada z Baniku - Rigo nebo Boula, oba umi zahrat SDZ a maji kvalitni prihravky a kopaci techniku

Reagovat
exse

Toho bych se bál víc než Baníku, ale prej už to z vaší strany ochladlo. Navíc on potřebuju, aby na něm tým stál, a u vás by ani neměl jistej základ, takže by to moc smysl nedávalo.

Reagovat
Bex5

Nechapu, ze uz davno pro nej Sadek nejel

Reagovat
Sosi

Bůžek, ti je bratranec Bůčka, nebo syn od Boha?

Reagovat
Taarabt_QPR

Za mě super volba .....Plzeň pro něj může být skvělá přestupní stanice, ale samozřejmě bude záležet na tom, jak moc mu to stoupne do hlavy

Reagovat
EZ

wtf ten photoshoot, to je jak z diskoteky

Reagovat
Čenda

Třeba ho jinde nemohli najít, koneckonců přestoupil do Plzně..

Reagovat
Bex5

Tak to zapadne

Reagovat
Bucky

Reagovat
Unai

Reagovat
Cotton

Reagovat
Zdechlina

A dostane už normální trenky, nebo bude pořád nosit ty dorostenecké?

Reagovat
Mass

Kéž by si jednou nechal narůst barbarosu, takhle vypadá jak nějaký nebinární Alžbětko.

Ale hráč zajímavej, z toho Zlína se mi zdál jako jedinej kdo umí hrát fotbal.

Reagovat
delfin

Mě připomíná tím pohledem trochu Krejčího, něco jako: "vlastně jste mi u prdele". Krejčí se tvářívá často podobně.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Jandak

Jsem myslel ze bude mít nějaký DJ vystoupení a tady prodávají lístky a on to je přestup fotbalisty

Reagovat
GrimeBaller98

Tak snad uz ho tam ostrihaji, vypada priserne. Chtel jsem ho v Liberci, ale Plzen pro nej dava vetsi smysl, hodne stesti! , je to nahrada za Sulce?

Reagovat
Salfovic

Na těch fotkách vypadá na prošlápnutí ksichtu kanadou.

Reagovat
kakinho

Reagovat
Puskas

Tím ale ten účes nezměníš.

Reagovat
delfin

Třeba jede doma japonský manga a má rád cosplay.

Reagovat
Lemond Laws

Plzeň do LM

Reagovat
Houfi

Šádkovina

Reagovat
icemike

S tímhle jménem měl skončit v Baníku. Škoda

Reagovat
PL28

Hana Drábová za mlada

Reagovat
Infeld Prácheňský

Nechci bejt hnidopich, ale..

Reagovat
PL28

Jo je to Dana máš pravdu

Reagovat
Sosi

Reagovat
Čenda

A já si říkal, že mi někoho připomíná.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Reagovat
thewall

Reagovat
icemike

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
OranžováKarkulka

pulka komentaru klasicky o ucesu, photoshootu a strihu trenek 19letyho kluka, cenim, ze uz ani na Eurofotbalu se muzi neostychaji projevit svou neznou stranku

Reagovat
Kucka

Reagovat
EZ

tak ten photoshoot ide skor na triko Plzne nez toho kluka.

Reagovat
Marisic

Reagovat
hematop

Vrrrr ten je něžný. Wrau do piči

Reagovat
Bex5

Reagovat
Unai

Reagovat
Me2win

Komentáře nezklamaly .

Reagovat
Infeld Prácheňský

Má vlasy jak Trump.

Reagovat
Moshe Dajan

asi pochcané Dovalilem

Reagovat
meno

Reagovat
thewall

Reagovat
Unai

Reagovat
Sosi

Reagovat
Uwe háže buly

Sundavací?

Reagovat
Pablos

Tomík Slončík... tak bacha aby se nevrátil ještě Krmenčík.

Reagovat
Nihilister

By mě zajímalo, kdo z PR oddělení Plzně souhlasil s tím, že prezentační foto je ok.

Reagovat
kilobyte

Mě to stylem připomíná reklamu na seriál Iveta.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Pablos

Sparta prodlužuje Pavelku ...tak oká no

Reagovat
Pablos

nejdřív Láďa potom Priske a teď ty fanoušky chtějí dorazit úplně

Reagovat
letitfly

To mi připadá úplně v pohodě. Jestli odejde LK a Priske, tak budou potřebovat někoho, kdo udrží kabinu

Reagovat
Pablos

Ale jo, jestli má v kabině nějaké větší slovo tak samozřejmě jo. Ale herně je to tak někam do MB... a otázka právě, jak moc vážně ti berou mladí či zahraniční hráči frajera co třeba ho vůbec při tréninku nemají za moc dobrýho plejera

Reagovat
letitfly

Myslim, že tu roli tam má jasně definovanou a sám moc dobře ví, proč tam zůstává. Nebere minuty mladejm, jako se tomu děje naproti přes řeku

Reagovat
Bex5

Rozhodne bych k tomu nepouzival ty lana z Jestedu

Reagovat
Witcher

Ještě Pepík Husbauer

Reagovat
ACSeRw!n

zapasy hrat nebude ale

Reagovat
romeo351

Prý i Peška

Reagovat
Infeld Prácheňský

Proč Pešek nejde někam hrát ?

Reagovat
ACSeRw!n

penize ?

Reagovat
kilobyte

Do áčka a nebo béčka?

Reagovat
cr7sux

to je ten adam míšíks?

Reagovat
Salfovic

Trest Vladimíra Mišíka.

Reagovat
srandamač

Stačil by jeden šmik a může z fleku hrát za holčičí repre.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Od mala kopal do míče, bylo to nadějný lvíče, pak objevil co je Plzeň, ...

Reagovat
Witcher

To je syn Radka Sloncika?

Reagovat
Pablos

Petra

Reagovat
Witcher

Jo už sem si to našel Radek je strejda

Reagovat
Puskas

Reagovat
meno

Radka Škarohlída

Reagovat
delfin

Tak přece jenom do Plzně, tak GL, ať se daří. Myslím, že to je super ligový nákup. Těším se.

Reagovat
Sigma Olomouc

Uvidíme, talent je velký, ale myslím, že první rok bude rád za poločas na zápas.

Reagovat
Bex5

Prvni pulrok, jestli neodejde Sulc, asi jo

Reagovat
Kornovec

Za kolik?

Reagovat
Radin

Adam Mišík nosí teplej dres

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele