Mladá Boleslav chce předvádět atraktivní fotbal a zaútočit na evropské poháry

17.07.2023, 16:20
Aktuality
Marek Kulič (© twitter.com/fkmladaboleslav)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
vanGomm

Kdyby se snížil počet ligových týmů na 12,nebo dokonce na 10,tak by okamžitě odpadl ten jejich klidný střed tabulky a na ty poháry by útočily téměř všichni týmy. V téměř každém zápase by potom o něco šlo.Buď by se bojovalo o pohárovou Evropu,nebo o záchranu.O atraktivitu v téměř každém zápase by bylo postaráno.Na druhou stranu pokud by měla liga těch 10 týmů možná,že by v ní ani Mladá Boleslav nebyla

Reagovat
jsemdement

Možná a kdyby a pak někdo zahoukal a stála celá tramvaj. No co kdyby nezahoukal?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Myslíš, že když by probíhalo hlasování o tom jestli to chtěj, nebo ne, tak by tyhle Zlíny, Teplice, a podobní byli pro zúžení ligy??

Reagovat
bobis21

A když by teda půlka ligy hrála o záchranu, kolik z nich by mělo odvahu dávat prostor mladým hráčům?

Reagovat
vanGomm

Opravdu dobrý mladý hráč se prosadí tak jako tak.A ti další by hráli II.ligu.Pokud by i ona měla 10 týmů,tak by byla mnohem kvalitnější,takže by v ni mladí hráči herně nestrádali.Jasně,že si to snížení sami nikdy neodsouhlasí,protože by potom hodně lidí přišlo o zaměstnání.Dobře placené zaměstnání.To je stejné jako chtít po kaprech,aby si sami vypustili rybník.Nebo po poslancích,aby si snížili počet mandátů z 200 na 65 Podle mého názoru by u nás 20 profitýmů bylo lepší.Zlepšila by se v obou ligách jak herní tak i materiální kvalita.Mj.by to také prospělo našim pohárovým zástupcům v pohárové Evropě.

Reagovat
bobis21

A když by většina 2. ligy hrála o sestup mimo profesionální soutěže, kolik druholigových týmů by mělo odvahu nasazovat mladé hráče?

Je mi jedno jestli si to kluby odsouhlasí nebo ne, pořád nikdo nedokázal vysvětlit tento základní problém.

Reagovat
bartes

Všechno je jen o penězích. Ve 2. a nižší lize ani není snaha dělat dobrý fotbal. V podstatě se tam hraje za pivo a párek. Nikdo neřeší propagaci, marketing, vylepšování mužstva, vylepšování stadionu atd. Pak není ani odvaha nasazovat mladé hráče.

Kdyby tam ta snaha byla, tak by u nás celkově vypadal fotbal úplně jinak.

Reagovat
ratusek

Reagovat
chavi.27

Oni by se mozna i prosadili, ale kdyz vetsinu odstrelej po 1 nepovedenym polocase je to tezky

Reagovat
bobis21

Reagovat
ratusek

kterej navíc dostanou po několikatýdenní přestávce a jsou bez zápasové praxe

Reagovat
naheCZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele