Milovaný i nenáviděný Maradona proslul umem i skandály

25.11.2020, 18:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
Aldeano

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Que descanse en Paz

Reagovat
smazaný uživatel

Neskuteční zaprděnci tady. Diego žil život naplno a vyždímal z něho absolutní maximum, v tom dobrém i zlém. Radši budu žít takhle než v klidu spokojeně a nudně.

Reagovat
Rakoid

Reagovat
risk je zisk

Tohle má taky něco do sebe :). Třeba můj děda mi pořád říká, ať šetřím prachy a tak podobně , ale já rád chodím do Michelinských restaurací na jídlo (ne kvůli té atmosféře, ale kvůli napadům a platingu). Za to dam měsíčně celkem dost (jsem kuchař očividně).

A on mě za tohle nechápe, říká mi ze nic nemám (jako barák, auto a já nevím, co ještě).

Tak se mu snažím vysvětlit, ze si na sebe dokážu vydělat a mezitím si i žít život podle svého. A to prostě spousta lidí nechápe. Sorry za spam, vím ze to nikoho nezajímá , já jen ze spousta lidí žije podle toho, jak jim radí ostatní (a mnohdy i blbě), místo toho aby žili podle svého.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Určitě sympatičtější pohled na věc, než kecy typu “ten dopadl, kdyby nefetoval!”.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, mě to zajímá. No homo, ale lidma jako ty se rád opklopuju. Občas truchlím že ve mě není ani část homo na grupen radovátky když vidím jak si bi užívají dvojnásob, ale pořád no homo

Užívej života plnými doušky ... třeba to je to co je podle mě nepochopený. Když někomu řekneš užívej si plnými doušky tak si většina lidí představí bujarý život plný drog a já nevím čeho všeho. Přitom já v drogách nejedu, jsem ve skvěle fungujícím manželství, jsem programátor a příležitostný "spekulant" , takže s penězi problém nemám , rodinu sice moc nevyhledávám, ale vztahy mám převážně bezproblémový. Jen si rád dám vínko, občas panáčka slivovice a jsem velice nekonvenční a snažím se takovými lidmi obklopovat.

Takže tě vyrovnávám věcma který taky nikoho nezajímají

Prostě žij svůj život. Já dokonce už i chápu že tahle fráze pro spoustu lidí znamená žít život konvenčně žádnej způsob není špatnej. Důležitý je jaký jsme díky tomu lidí

Reagovat
risk je zisk

V klidu.

Ono to má prostě své pro a proti. Když nemáš žádné výdaje (když nebudu počítat nájem), tak si v dnešní době může vlastně každý dělat co chce. Tím chci říct, ze spousta párů si dělají brzo fakany, staví baráky atpod (což chápu, ale mají starosti navíc).

S přítelkyní si děláme, co chceme. Jíme na co máme chuť, kupujeme si prostě věci, které se nám líbí a využijeme je :). Neříkám, ze nemám něco bokem (byl bych asi úplný hlupák, kdybych něco neměl , ale to je spis jen pro případ nouze).

Hele tohle máme stejný :), a souhlasím se vším, co jsi napsal :).

Reagovat
repkajebuh

Byl si i u Přemka v Olmiku? Co na to říkáš ?

Reagovat
risk je zisk

Ze si hvězdu zaslouží. Restaurace to krásná, jídlo super jak vizuálně, tak chuťově :). Kuchyň úplná špice. Servis taky paráda :).

Nevím proc ji nedostal, asi tomu něco chybí (nejsem michelinský inspektor ), ale viděl jsem i horší restaurace a měli hvězdu. Fakt netuším, proč ji nemá.

Četl jsem ale někde článek o něm, kde říkal, ze už se ani nesnaží o hvězdu, ze má fungující restauraci a ze to je věc, kterou si přál a to já zase chápu. Je to borec a hodně mě motivuje.

Reagovat
F.Torres

Vyhozene penize. Vypada to pekne. Chutna to spatne.

Mel jsem menu cca o 7 chodech a paroval jsem s pitim.

Min rok jsem byl v praze u sahajdaka a je to nebe a dudy. Je to jak jet skodovkou a pak nasednout do ferarri

Premek je komercak, mozna by se mel vratit k plotne a ochutnat co vari a jak paruji napoje s pokrmy. Neco bylo vylozene nepozivatelne.

Reagovat
repkajebuh

Jo, beru.. Mě teda jídlo chutnalo moc. Ale to neviné párování stalo za hovno, to je pravda. Na jídle mě moc nezaujal akorát jeden předkrm. Hanácké Koblížek stal za prd. Co u Sapika? Byl si?

Reagovat
F.Torres

Hanacky byl u me jedinny zajimavy, ktery necim prekvapil. Naopak pstruh byl kyselosti nepozivatelny. Zmrzlina s rajcaty a bazalkou nechutna. Cuketovou polivku jsem mel lepsi v klasicke putice k dennimu meny zdarma. Jako ridic jsem mel take nevinne a 3 drinky byly velice spatne. 3 ok.

Sapik a puncochar jsem chtel letos, ale to jsem nestihl.

Zaskocil jsem si alespon na zakusek v Brne do sorry peceme jinak a jeste k Ihnacakovi.

Reagovat
repkajebuh

Tak vidíš, asi jsme měli stejné menu a já hejtim Koblížek a tobě přijde zajimavej. Studená cuketova polévka byla boží a tu zase hejtíš ty. . Teleci bylo super s omáčkou ze spálených paprik, to mám v píše ještě teď. Ale ty drinky byly fakt nedobře zvoleny, to se shodneme

Reagovat
F.Torres

Teleci jsem nemel, mel jsem pstruha a jesetera. Asi i dezert byl odlisny, pevne verim, ze tvuj byl lepsi.

Obecne kombinovat zmrzlinu s rajcaty, melounem a bazalkou muze jen idiot a oni ti to daji v takove restauraci a k tomu drink, ktery je kyselejsi nez kdyz si koupis citronku.

Reagovat
F.Torres

A to nekomentuji predstaveni jidla a celkove obsluhu. To byla vazne ostuda.

Reagovat
risk je zisk

Obsluha je opravdu slabší, ale to s tím jídlem nechápu .

To ti to opravdu nechutnalo?

Reagovat
F.Torres

Dezert vylozene hnus. Cuketova polivka na oko lahodici, chutove jsem mel tyden predtim v putyce, ktera byla o parnik lepsi. Pstruh beru, tam je to o chuti. Zbytek nicim nenadchl krome koblizku. Parovani obrovske zklamani. 1 napoj nepozivatelny. 2 na hrane.

Top maji zachody, zbytek v porovnani se sahajdakem o nekolik levelu dole.

U sahajdaka mi chutnaly i potraviny, ktere nemusim. Premek vari z hogo fogo potravin, vysledek ale videt nebyl.

Byl jsem tam s partnerkou, ktera 2 jidla nedojedla. Ja se aspon kousl a pouze dezert jsem vynechal. Pstruh bylna hrane.

Reagovat
risk je zisk

Oukej, to beru. Nejsi první, kdo o tom takto hovoří. Já měl teda v klidu zkušenost (sice to bylo před 2 lety), ale mně to chutnalo. Ale na jeho obranu, jsem viděl i horší putyky, co měli hvězdu.

Přemka mám rad, ale napsal si to dobře, ze by se měl zase víc věnovat vaření. Díky MasterChef a různých reklam, sponzorů atpod na to docela kašle. Je to pochopitelné, když se z tebe stane přes noc hvězda.

Reagovat
repkajebuh

Plus teda ještě při cestě po schodech do restaurace strašnej smrad z cigaret, jak kdybys byl v nějakým zaplivanym pajzlu od stamgastu z herny. Tohle tomu za mě ubírá asi nejvíc a měly by to nějak vyresit

Reagovat
smazaný uživatel

Vyždímat ze života maximum se dá i bez drog.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

bez nich nezjístiš, kde je tvé maximum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Píše martakubis na fóru EF...

Reagovat
Agent z Melmacu

Cruyff ho konečne môže na druhom svete naučiť trénovať

Reagovat
smazaný uživatel

Messi: ”Even if I played for a million years, I’d never come close to Diego Maradona. Not that I would want to anyway. He’s the greatest there’s ever been.”

dokážete si představit že by to řekl Cristiano?

Reagovat
ttopi

Ne.

Reagovat
Pharrell

Ne

Reagovat
kilobyte

Kdyby nebyli oba Argentinci, tak by to asi taky neřekl. Maradona je v Argentině bůh a kdyby k němu Messi nebyl pokorný, tak by ho tam nechtěli.

Reagovat
risk je zisk

Nemyslím si, ze tohle řekl Messi v angličtině.

Reagovat
Generalní Gladiator

Řekl to k jeho šedesátinám, jako by to tušil. Moc hezký.

Reagovat
madridcan

Jasne, ze ti to Cristiano nepovie ako Portugalec. Myslim, ze podobne hovoril Cristiano k Eusebiovi..Normalne hodnotenie k cloveku v svojom národe.

Reagovat
smazaný uživatel

Umre Maradona a retard tady resi hazi nejaky divny charakterovy srovnani Messiho a Ronalda.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pamatuju si ho, třeba z MS 1986, ale dneska když koukám na ty sestřihy s ním, tak vlastně dělal jenom zasekávačky

Reagovat
Frantszek

Pokud jste někdo viděl dokumentární film, který nedávno proběhl v kinech, tak mu nikdo snad nemůže mít za zlé, že se choval, tak jak choval a fetoval. Ano, je to slabost, ale ten tlak, který na něj v té době byl, neměl kapku osobního prostoru, mafie ho vydírala, novináři psali o tom, jak mu zrovna smrdí prd. Rozhodně to neměl lehké a bylo vidět, že žil vlastně dost nešťastný život.

RIP. Pane fotbalisto!

Reagovat
mayday

Měl smůlu, že v osmdesátých letech se tak brutálně začal dovážet kokain do Evropy

Ale máš pravdu, i v tom filmu je vidět z některých záběrů, jak prchá úplně vyděšenej davem kolikrát, to by asi začal festival kde kdo.

Reagovat
r.mrazik

V dnešní době to mají kopačky ještě mnohem horší kvůli sociálním sítím

Maradona se nechal semlít sám, dokument je moc příznivý (co čekat jiného)

Reagovat
Frantszek

Internet si můžeš vypnout, respektive na sociální média se nemusíš dívat. Když se na tebe neustále tlačí lidi fyzicky a nemáš skoro prostor se nadechnout, to je trochu jiná situace. Dneska je těch hvězd trochu více, než v jeho době. Dnes se paparazzi mohou rozprostřít, předtím otravovali pratkicky jen jeho.

Příznivé to samozřejmě bylo, ale nepochybuji o tom, že mnoho pravdy bylo nepřikresleno.

Reagovat
r.mrazik

"předtím otravovali pratkicky jen jeho"....ale no tak

Reagovat
Puskas

Hvězd není nějak víc. z řady hráčů dělají hvězdy média.

Reagovat
YNWA__MSN

Já 80tky bohužel nezažil a nevím proč, ale říkám si, že tehdy měl ten fotbal větší šťávu... Nebo je to tím, že nikdy nebylo větší fotbalové osobnosti/legendy, která takhle bavila fotbalem i životem

Reagovat
smazaný uživatel

Kariérou a životem mi připomíná Láďu Vízka.

Reagovat
mayday

Možná jo, akorát Diego kokain a svět, Láďa chlast a pražský putyky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele