Milito chce přestoupit do Anglie, tvrdí agent

08.05.2009, 20:48
Aktuality
Končící sezona v Janovu se útočníkovi Diegu Militovi nadmíru vydařila. Proto není divu, že se o jeho služby kromě Interu Milán začaly zajímat také anglické celky. Hráčův agent Fernando Hidalgo tvrdí, že jeho klient se možná tímto vábením nechá nakonec zlákat.

Italská média přišla dnes ráno s informací, že Argentinec je velice blízko podepsání nového kontraktu s Interem Milán. Hidalgo tuto informaci ale vyloučil. "Jsem v Londýně a jednal jsem se zástupci několika klubů. Nemohu ale říct, o které kluby se jedná," řekl Hidalgo.

Podle agenta Diego Milito opravdu o přestup do Anglie stojí. "Samozřejmě že Milito chce přestoupit do Anglie, jinak bych zde nebyl. Je zde několik opravdu zajímavých nabídek z předních anglických týmů, budeme je zvažovat," konstatoval Hidalgo, jenž na otázku, zda se setkal i s ředitelem Manchesteru United neodpověděl.

Poté, co se Milito vrátil v létě ze Zaragozy, vstřelil v 27 ligových zápasech devatenáct gólů. Janov je momentálně na páté pozici a má reálnou šanci probojovat se do kvalifikace Ligy mistrů.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to jasné.Agent byl v Londýně tak de k nám!!Konečně.Jestli odejde Bentley a Lennon(doufám že Aaron ne) tak se bude hodit.Navíc je to muj oblíbenec už ze Zaragozy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron neodjede když prodloužil smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem nevěděl dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, snad má Tottenham Milita lépe zmapovaného než ty, už to, že chce do Anglie mě mrzí. Ještě, aby běhal na křídle...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že jasné není nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial viem Milito mohol po odchode so Zaragozy ist zarabat tazke peniaze do Tottenhamu,ale vybral si za menej Janov a Taliansko,zeby zrazu tak otocil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chce zase zkusit jaky to je hrát o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,radši než zkejsnout ve španělsku nebo itálii,to radši hrát o záchranu v anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

hrál za Janov ještě před angažmá v Zaragoze, byl to jeho "vstupní klub" do Evropy..., měl už k němu a městu vytvořenej vztah, což mu tehdejší rozhodování očividně usnadnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A po roku ujde?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne? Pokud je nabídka od špičkového klubu,tak je pravděpodobné,že přestoupí. Ať je to Inter nebo Chelsea... Spurs to podle mě nebudou, nemá důvod jít do srovnatelného týmu...

Reagovat
milan78

srovnatelnej tým jako janov a totenham ? janov je jeho srdeční záležitost a navíc je tam ted parta útočící na LM, ten chce hrát poháry, LM a ne se plácat s totenhamem.., MU by byl zajímavej pro něj jak tu píšou, ale MU má dva hroty jasný a měl by pracovat s mladejma, který se už projevujou nyní gólově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten zájem o něj je enormní..., Genoa není tak finančně silná, aby si mohla dovolit za každou cenu držet své nejlepší hráče. navíc mají šikovné vedení, takže se nebojím, že za něj seženou náhradu..., třeba se vrátí Di Vaio, třeba přitáhnou Floccu..., kdoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hraci by mali ostavat v calciu,zadna Priemer League

Milito do Interu k Zlatanovi

Reagovat
Tomanatura

Zlatan je k mání za 70 milionů, včera to řekl Moratti. podle jeho agenta už nabídky má.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabídky možná jsou,ale pochybuju,že někdo hodí 70mil... Do City nebude ochotný jít,Real nemůže dát 70 mil za útočníka,Barcelona má Etoa,Chelsea takový typ hráče nepotřebuje,MU taky ne a nikdo jiný 70 mil dát za jednoho hráče schopný není. Možnost je Drogba+doplatek,popřípadě Hunter/VdV+doplatek nebo jiný směnný obchod. Popřípadě cena 40-50mil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz citam plno kecov od agentov aby umele zvysili cenu a zaujem o ich klienta Takze tomu by som moc neveril.

Navyse kdo by aspon trochu realne dal 70M?Vidim to len na ManCity ale Ibra vyhlasil ze tam v zadnom pripade,tak mozno Real ak sa Perez zase zblazni s tymi Galacticos

Reagovat
Tomanatura

Řekl to Moratti, to je numero uno v Interu, takže na tom asi něco bude.

P.S. 70 milionů za někoho, kdo sám letos vyhrál (zatím ještě ne oficiálně) titul? Jak ho nemám rád, tak bych to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,vyhrál titul v jednom týmu,kde to bylo stavěno "všechno na zlatana". Navíc měli výbornou defenzivní fázi,Inter dostal 25 golů. Těžko počítat,že by vyhrál titul Realu s tak děravou obranou. I když ve španělsku možná jo...

Reagovat
Tomanatura

Já jsem neříkal, že by to udělal někde jinde, ale to, že po letošní sezoně je 70 milionů akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

70mil? Za ty prachy koupíš Berbse+Teveze+VdV na podhrot... 50mil je maximální cena na koupi,samozřejmě cena pro Inter a jeho důležitost je nevyčíslitelná...

Reagovat
Tomanatura

Ani jeden z nich nemá kvality jako Zlatan, Tevez s VdV ani dohromady.

Berbatov je neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbs stál 32.5... Počítám s touto cenou... Tak místo Berbse počítej Milita nebo Drogbu. Pokud Drogba,tak ti zbude ještě 15mil,což můžeš investovat do DM.

Real by za ty prachy mohl postavit slušnou defenzivu a koupit křídlo...

Reagovat
Tomanatura

Perez si určitě bude chtít trhnout osobák...

Reagovat
smazaný uživatel

Už i proto, že se za babku může vrátit Negredo je Ibra zbytečný luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Negreda je maximum,co by real měl do útoku investovat... 70mil investovaných do útočníka s jejich tragickou obranou a průměrnou zálohou by byla slušná sebevražda...

Reagovat
smazaný uživatel

Být Interem, tak ho ani za těch 70 neprodám.

Reagovat
Tomanatura

Moratti není hajzl. A moc dobře zřejmě tušíš, co by dělal Ibra, kdyby mu nebylo umožněno přestoupit, i kdyby to za něj někdo dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně... A být jiným týmem,tak ho za 70 nekoupím Inter prachy nepotřebuje a nikdo jiný riskovat ztrátu 70mil nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže není "všechno na Zlatana", jako "všechno na Zlatana". lze si pod tím představit, jak směřuje všechna jejich ofenzíva na Ibru a ten jen zakončuje a těží z práce celého týmu, jenže(!) pravda je taková, že on je ta ofenzíva. to "všechno na Zlatana" není proto, že by to tak Mancini s Mourinhem chtěli..., ono je to tak proto, že jim pomalu nic jiného nezbývá. Inter má zoufale nekreativní zálohu, takže musí Zlatan kolikrát zastat nejen zakončení, ale i kompletní tvorbu akce - stáhnout centr v obklopení obránců, rozehrát, nebo potáhnout..., zakončit. dá se říct, že si dělá sám sobě trequartistu. kolik takových hroťáků běhá po trávnících a jaká je případně jejich cena ?

Inter netvoří, aby mohl Ibra zakončit..., Inter se snaží dostat míč ke Zlatanovi a doufá..., když to řeknu trošku nadneseně.

Reagovat
Tomanatura

A Mourinho si raději dovede Jenase, než aby vzal AM

Reagovat
smazaný uživatel

zas neházejte všechno na Josého..., v Itálii rozhodně nemá takovou volnost u přestupů, jakou měl v Anglii na pozici manažera. sportovní ředitel (Branca) je ten, na kom to stojí + samozřejmě Moratti. na druhou stranu je fakt, že Mou si vydupal jednoho jediného hráče (Quaresma) a ten vyhořel..., o to lepší pro Inter bude, když do toho nebude tolik kecat.

Reagovat
Tomanatura

Vydal dost prohlášení o tom, koho "by chtěl". 2 DM/CM...

Reagovat
smazaný uživatel

vydávat prohlášení může , ale rozhodující bude, kdo příjde. samozřejmě se ale nebudu zlobit, když Inter znovu sáhne vedle, jak míval a koneckonců ještě mívá ve zvyku.

Reagovat
Tomanatura

Ale jde vidět, o co mu jde. Kdyby prodal prohlášení, že chce Diega, tak by se na něj nikdo nezlobil.

Jinak, jak zatím vypadá T. Silva?

Reagovat
smazaný uživatel

podle přáteláků těžko soudit, když jede zbytek týmu na půl plynu, ale vypadá solidně. tvrdej, ale zároveň technickej..., potřeboval by zlepšit poziční hru, páč bývá občas mimo vzhledem k druhému stoperovi, ale to se v Itálii naučí. navíc se to týká právě těch přáteláků a nesehraností s ostatníma. bude zajímavý sledovat, jestli se zapracuje do základu, nebo usedne na lavičku..., sám zatím nevím, jak bych s ním naložil. nicméně šanci dostane každopádně..., Carletto s ním počítá.

Reagovat
Tomanatura

Kdo by s ním, teoreticky, měl tvořit dvojici? Neber v potaz Nestu, tomu už nevěřím, že se vrátí..

A bude se nějak ještě řešit ten jeho kontrakt v Dinamu?

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně buď nějaká ta posila, nebo Bonera, jelikož Kaladze se rovněž zotavuje po těžkém zranění a kdoví, jak to s ním bude..., navíc mu letos sezona vůbec nevyšla. Senderos se snad vrátí do Anglie, ale ani bych se moc nedivil, kdyby zůstal, když je nejspíš Sandro odepsanej..., byla by to nejlevnější varianta. skladba stoperské dvojice bude jednou ze zásadních otázek pro naši příští sezonu..., bude potřeba konečně vyšperkovat nějakou stabilní, ať se v ní zas netočí každej zápas někdo jinej, jak letos.

o tom Dinamu jsem už dlouho nic neslyšel..., ale ani vedení se o tom nezmiňuje, tak je to snad nějak pořešené.

Reagovat
Tomanatura

Senderosovi se ke konci začalo tak nějak dařit, on by nakonec nemusel být nejhorší. Myslím, že pro vás by měl rozhodně větší platnost než třeba Mexes. U toho vůbec nechápu, jak ho může někdo chtít. A ty peníze, co se prý za něj nabízí...

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos na to nemá. rozehrál se z výkonů "tragických" do "né zas tak špatných", což je ale na AC málo. technika, rychlost, hbitost, rozehrávka..., to všechno má na hodně bídné úrovni. v čem se zlepšil je poziční hra, takže už nebývá tak často úplně mimo dění, ale jak jsem řek - to je málo. stavět na něm, to bych se asi zhrozil, ale pokud bude chtít vedení ušetřit a nechat si ho jako pojistku na lavičce, mávnu nad tím nejspíš rukou no, i když u nás takoví hráči nemají co dělat. každopádně kdybych měl volit mezi ním a Mexesem, tak volím jednoznačně Mexese, kterej je pořád ještě na lepší úrovni..., žádnej zázrak to není a podle mě je pro něj Roma maximum, ale poslední dobou se tady z něj možná dělá větší tragéd, než by si zasloužil.

Reagovat
Tsigi

Mexes měl dobrý sezony třeba by se rozehrál a jak říkáš pořád lepší než Senderos, ale gigantickej rozíl by byl v ceně

Reagovat
smazaný uživatel

ta cena je přemrštěná, to je fakt. hodnotil jsem to bez ní...

Reagovat
Tsigi

Jako já to mám prioritně seřazený 1. stoper, 2. trezeguet 3. levej bek. 4 golman, ale jak znám Pingvína tak mi to nesplní

Reagovat
smazaný uživatel

mám to taky tak. Trezu bych bral no, ale to už víš..., stojím o něj už od té hádky s Claudiem. levej bek by šel teoreticky oželet, pokud Jankul zůstane a Flamini se usadí vpravo..., vlevo by byl jasnej Zambrotta, přičemž Jankul by byl solidní náhradník jak do obrany, tak do zálohy. golman je dilema...

Reagovat
Tsigi

Tak Jankula nám zavřou, takže levej bek se bude shánět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

"pokud Jankul zůstane" mělo více významů . nicméně i bez něj by se to dalo utáhnout. stačilo by si nechat Mattioniho, kterej by byl připravenej vpravo, zatímco Zambrotta s Antoninim vlevo, přičemž oba můžou rovněž vpravo. samozřejmě si ale nebudu stěžovat, když příjde solidní levý bek...

btw.: snad dostane přes léto šanci Albertazzi..., zapracovat stopera z Primavery do áčka a připravovat ho na základ po vzoru Baresiho a Paola..., to by byl sen.

Reagovat
Tsigi

pod 2. bodem jsem myslel prakticky jakéhokoliv kvalitního útočníka. Trezeguet by byl ideál. Moc rád bych byl za Di Nataleho(sci-fi), Amauri, Mutu prostě Pato to sám na podzim neodtáhne a Pippo se probouzí až s jarem. Boriellovi absolutně nevěřím letos pálil naprosto všechno a pak se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Pippa niečo v jeseni napichajte, aby šľapal ako teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello byl za tu chvilku přínosem..., na to jak málo času dostal mě příjemně překvapil a šlo vidět, že by z toho mohlo něco být. letos kvůli těm zraněním nedostal pořádnou šanci a já myslím, že si ještě jednu zaslouží. má charakteristiky, které nám v útoku chybí. navíc pokud by přišel další hroťák a Marca případně vytlačil, nemyslím si, že by mu tak vadilo sedět..., při nejhorším si posedí a po sezoně ho střelíme..., zájem o něj bude.

Reagovat
Tomanatura

Taky jsem ani nepředpokládal, že by byl Senderso v základu

Mexese nemůžu ani cítit, pořádné kvality pro mě nikdy neměl, nevím, co se tu o něm píše.

Reagovat
smazaný uživatel

"pořádné kvality" je relativní pojem. já samozřejmě souhlasím, že na AC je to málo, taky jsem proti jeho příchodu..., ale není zas TAK špatnej a na Romu to podle mě stačí. respektive stačí, když má vedle sebe aspoň Juana, nebo dřív Chivua..., jako vůdce obrany propadá.

Reagovat
Tomanatura

Tudíž je takový klasický typ, který do té obrany patří, ale každý si obranu bez něj dokáže představit. Pořádné kvality má pro mě třeba náš letošní Johnny Evans, nevím jestli si jej někdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel neviděl...

Reagovat
herbage

Měli byste se zaměřit na spolehlivé hráče, kteří nebudou nejdrahžší. Lucío, Cannavaro, Gallas. Barzagli taky nebude zrovna drahej, navíc Magath po sezóně odchází a Zaccardo s ním asi odejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Gallase by Wenger pustil? Nějak nevím,kdo by mu na tom stoperu hrál...

Reagovat
herbage

Ale jo. Kdyby se vrátil Senderos, tak tá má ještě Djouroua a navíc Wenger si velmi brousí zuby na Sakha

Reagovat
herbage

To víš, 19 letej černej Frantík, to je Wengerovo

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj ty s tým začínaš

Reagovat
smazaný uživatel

Lúciovi jsem nikdy moc nepřišel na chuť, ale dá se říct, že kdokoliv z těch 4 by se hodil. Barzagliho bych bral okamžitě, ač mě naštval tím útěkem do Bundesligy..., Gallas by nejspíš taky nebyl k zahození a o Fabiovi už jsem psal.

Reagovat
Tsigi

Cannavaro už je přšerně pomalej a při jeho konstituci je to hroznej handicap. Ještě se mi zdá, že vůbec poslední dobou nezvládá těžký zápasy hrozně chybuje. Cannavara bych skutečně nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Ignaševič, pokud se nemýlím, už jednou blízko AC byl...

Reagovat
Tsigi

Zrovna kvotu pro cizince na rok bych s ním nevyplácával

Reagovat
smazaný uživatel

no musím přiznat, že ve mě v Clásicu zanechal hrůzostrašnej dojem, ale tady holt pracujou sympatie a naděje, že se dá v Itálii zase do kupy. nicméně jeho řešit už je teď stejně nejspíš zbytečný..., asi půjde do Juventusu. z té herbageho čtveřice bych jednoznačně sáhnul po Barzaglim, o kterého jsem stál už loni.

Reagovat
Tsigi

Barzagliho jsem chtěl hrozně loni, ale myslím že ještě nějakej pátek zůstane v Deutschlandu. Gamberini by byl supr, ale ve Fiorentině to jsou hamouni ti nám ho nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se ale divím, že se o něm vůbec nemluví, nepíše. jeden z nejlepších stoperů v Itálii a žádnej zájem..., sice by vyšel draho, Della Valle nepotřebuje prodávat, ale přesto - ani zmínka.

Reagovat
Tsigi

No je to podivný ono, ale když se podíváš, tak se celkově o odchodech hráčů z Fiorentiny moc letos nepíše.

Reagovat
herbage

Kam taky z Fiore chodit?

Reagovat
herbage

Lucío je z této čtveřice suverénně nejlepší. Rychlostně je na tom pořád skvěle, nevypustí jediný souboj, včas přistupuje k hráčům, umí dobře přitvrdit, má skvělou rezehrávku, skvělě podporuje ofenzívu a dokáže dobře vystřelit z přímého kopu(což není zrovna problém AC ). Rovněž je dobrý v hlavičkových soubojích, jediné negativum je, že semtam chybuje, asi jako každý obránce. Smlouva mu vyprší příští rok, takže ideální doba ke koupi. Brazilců máte v kádru beztak dost, takže by se cítil jako doma, mohli by ho i nahodat, aby do AC šel. Navíc s Bayernem máte dobrý vztahy. Horší to bude z pohledu Bayernu ,protože takto klíčového hráče by asi nepustili, je i oblíben u fanoušků, jneže kdyby Luciío sám chtěl odejít, tak by se s tím asi smířili a za služby, kteér jim prokázal by mu ani moc nebránili

Reagovat
smazaný uživatel

o jeho kvalitách nepochybuju..., měl jsem na mysli spíš sympatie, které jsem si k němu tak nějak nevypracoval a to si pak těžko někoho přeješ do týmu. navíc se mi u něj vybaví právě to, o čems napsal - chybuje..., ale to není hlavní důvod. Kaladze a Senderos by mohli vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a "suverénně nejlepší" - to fakt né no. právě Barzagli by si s ním nezadal, ale to bys nesměl hodnotit (pravděpodobně) podle jeho výkonů v Bundeslize, páč se bavíme o potenciálním přestupu do AC a v Itálii předváděl špičkové výkony.

Reagovat
herbage

Nevim, když to srovnám i výkony za reprezentace, tak Lucío je pilíř obraných řad Brazílie, kdežto Barzagli nemá místo v sestavě Itálie jisté a na MS celkem chyboval, pak tam šel za něj příští zápas tuším Chiellini, možná si to pletu s Eurem, nevím. Lucío je porvěřenej i z LM, to Barzagli ne

Reagovat
smazaný uživatel

srovnání výkonů z reprezentace je podobný, jako to srovnání výkonů z rozdílných lig..., není to plně objektivní. italská repre může mít (a má) na stoperu větší konkurenci, než brazilská, tudíž se na Barzagliho i přes nesporné kvality nemusí vždy dostat, zatímco Lucio je jistej. pak taky musíš srovnat jejich věk a klub v době MS. Lúcio měl 28, hrál za Bayern, byl na vrcholu sil, zatímco Barzagli měl 25, hrál za Palermo, jako stoper měl všechno před sebou, což taky v následujích dvou letech potvrdil, přičemž loni se mluvilo například o zájmu Juventusu. momentálně bych rozhodně radši sáhnul po Barzaglim..., už třeba jen z prostého důvodu, že je to Ital a Serii A má zažitou...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je frajer, jeho schopnost udržet míč v obležení hned několika dotírajících obránců je neskutečná. Mít takového útočníka je pro každý tým obrovský komfort.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna pro vás by to byla myslím ideální náhrada za Eto'a, kdyby Samuel jednoho dne odešel. technické a kombinační schopnosti jsou bez debat, navíc neskrbličí, jak by se mohlo zdát..., dost akcí připraví pro spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník jeho kvalit by se uplatnil v každém velkoklubu, to bez diskuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím,že Zlatan je schopný to vše udělat sám - respektive musí.

Ale na druhou stranu za ty prachy se postaví komplet ofenziva. Jediný tým,který by si ho mohl dovolit je Chelsea a to navíc s tím,že jim dá Drogbu+Deca+prachy. A možná Barca,které by ale nezapadal až tak do systému.

Jinak je to pro všechny týmy sebevražda,protože obranou fázi nemá nikdo jiný tak vymakanou jak inter,respektive jinde se nemůže hráč opřít o takový beton.

Reagovat
Tomanatura

Inter nemá lepší defenzivu než třeba Manchester United, nebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že předčí, dyť má tři nejlepší obránce světa.

Reagovat
Tomanatura

Teď docela nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto ti to vysvětlí.

Reagovat
Tomanatura

Už chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

U MU jsem bral v potaz,že ti mají útok plný a těžko budou investovat 70mil do útočníka... U Liverpoolu,který je na tom s kvalitou defenzivy podobně počítám s nedostatkem peněz.

Reagovat
Tomanatura

Manchester doufám nebude kupovat žádného útočníka.

Co se týče toho Interu, ono by se dalo říct, že stejnou defenzivu má X týmů. Rozdíl se mi zdá jen v brankáři, který je prostě extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester bude kupovat útočníka,ale ne za 70mil. Spíš nějakého nadprůměrného 3. útočníka,který se spokojí se střídačkou a případnou hrou na křídle nebo v záloze v případě nouze.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Campbell.

Reagovat
Tomanatura

Toto neříkej před Talkersem...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,že nestačí. Opět tu dezinformuješ . Já jen říkám,že podle mě nebude mít SAF koule na to odehrát sezonu se 2 špičkovýma útočníkama + CR a juniorama.. To by neudělal ani Wenger...

Reagovat
Tomanatura

To ty dezinformuješ, jelikož v zákulisí bude kdykoliv připravený Ole Gunnar

Reagovat
smazaný uživatel

To, co jsi napsal - máš 2 špičkové útočníky, Ronalda, který tam odehraje lépe jak 90% všech světových útočníků v případě potřeby a Campbell, který už by měl začít hrát, je mu už na to dost. A že by to neudělal ani Wenger je vůbec vtipnej názor, koukni, jaký má útočníky.

Reagovat
Tomanatura

Tak Bendtner nebo Vela jsou na daleko horší úrovni, než Frazier, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně a proto Frazier hraje základ u spurs,kterým jde o poháry,kdežto v Arsenalu si ti dva neškrtaj

Reagovat
Tomanatura

Copak si ti dva v Arsenalu škrtaj? Vela tak možná prasečí chřipkou a Bendtner sice v 70. minutě nastoupí, ale jeho přínos pro tým je minimální a hra týmu jde dolů..

Kdežto Campbell, který když letos nastoupil, tak zanechal za sebou vynikající výkony, nebo třeba taky vyřadil liverpool.

Reagovat
Tomanatura

Jinak, nehraje proto, protože ve Spurs nemá budoucnost a proč by Harry stavěl útoníka, který tam nebude, místo toho, aby si sehrával útok na příští sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chce do pohárů?

Reagovat
Tomanatura

A proto postaví někoho, kdo je sice lepší než jakýsi Bendtner nebo Vela, ale na Keaneho, Defoeho(vím, že byl zraněný), či Pavljučenka zatím nemá?(Což se v blízké budoucnosti změní)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,nemá na ně. A proto si myslím,že si SAF přivede někoho jako je rusák u spurs na lavičku.

Reagovat
Tomanatura

Takový hráči nejsou na lavičku.

Navíc, když se podíváš třeba na to, že chtěl Benzemu, tak je jasné, že útočníka na lávku brát nebude. Akorát potom nechápu, co by si od toho sliboval.

Je jen dobře, že to lyon zatrhl

Reagovat
herbage

Prej Vela horší než Cambell, dneska boduješ. Až ten tvůj Cambell se podívá na nějaké MS juniorů a vyhraje cenu pro nejlepšího hráče, tak něco povídej

Reagovat
Tomanatura

Až ten tvůj Vela něco dokáže v Anglii, tak možná něco uznám. Jenže on nedokáže. Zatím jsem o něm slyšel něco zajímavého jen skrz prasečí chřipku.

Reagovat
herbage

Když nesleduješ FA a Carling Cup

Reagovat
Tomanatura

Zrovna podle Carlingu to srovnávej. Není tomu tak dávno, co se tu psalo, že jistý Frazier CAmpbell v CC vyřadil Liverpool A to ještě raději nebudu vytahovat - pro útočníky zřejmě těžší - Championship...

Reagovat
herbage

Tak o zápase s Liverpoolem tu básníš pořád, ale to je jen jeden, že. Navíc se nebavíme o gólech, ale o hře. Vela dal několik gólů i v PD za podprůměrnou Osasunu, takže to svědčí o něčem více, než pár gólů v Cahmpionships. Tam se prosazují i hráči typu Bednář a nechceš ho snad srovnávat s Velou, že ne?

Reagovat
Tomanatura

Proč bych měl porovnávat Bednáře? Ale když to tak vezmeš, i ten toho dokázal jak v PL, tak v pohárech víc, než nějaký Vela. Talent má, ale pochybuju, že na Anglii...

Reagovat
herbage

Tak to snad nemyslíš vážně, ne? Bednář trefí po centru míč, nějak to dopluje za bránu, zatímco Vela se uvolní, přesprintuje dva hráče a krásným padáčkem přehodí brankáře. Vela je zcela někde jinde a ty to brzy poznáš

Reagovat
Tomanatura

Jo, Vela je možná tak v Arsenalu. Jinde než Bednář asi je, jinde než jiní talentovaní útočníci není. To bych třeba mohl - dle tvé logiky - použít Welbecka, který taky přesprintoval přes 3 hráče, nebo chladnokrevně zakončuje...

Reagovat
herbage

Uvidíme, ale Vela se k tomu zapojuje i do kombinace a má úžasnou techniku, tím nemyslím jak běžná kopyta z PL, ale skutečnou techniku Za pár let si povíme

Reagovat
Tomanatura

Techniku má i Welbeck, viděl jsi někdy jeho parádičky? Povíme si třeba na podzim, kde bude Vela...

Reagovat
herbage

To není o parádičkách, to má kde kdo. Právě tuto cirkusovou techniku jsme neměl na mysli. Messi taky nedělá žádný blbosti jako Ronaldo, ale používá jednoduché rychlé zasakávačky. To samé Vela a to om je ta technika. Mám spáš na mysli kontrolu balonu v rychlosti a schpnost jej vést při tom u nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Preto je ideál Rooney. Messi nevie čo je to bycikel, Ronaldo nevie nič iné...

Reagovat
smazaný uživatel

Vela mi pohybom a danosťami pripomína Higuaína, Welbeck Henryho. Neporovnávajte južanského Mexičana a anglického Černocha. Každý má prednosti inde. Ale aj tak si myslím, že presvedčil o chĺpok viac Welbeck.

Reagovat
herbage

Higuagín je lépe fyzicky stavěnej a nemá tak rychlou kličku, ani není tak mrštnej, v tomto ohledu mi připomíná spíše Messiho. To Welbeck má celkem slušnou ránu, jestli si dobře pamatuji tzen jeho gól. To by Henry nikdy neudělal, spíš je to takový Eto'o, i když pravda, zas tak tolik jsme ho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ja len tak, baviť sa o tom na koho sa podobajú je smiešne. Nechme toho.

Reagovat
herbage

Dobře, jen že ani typově mi tvoje připodobnění nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mne to tvoje ale rozvádzať to nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spracovanie, a ľahkosť hry má skvelú, ale až na tie 2-3 zakončenia to nebolo až tak skvelé. Nesklamal až veľmi, ale čakal som trochu viac. Asi tak by som to zhrnul. Často skúša 1 na 1 dosť naivným spôsobom. Zatiaľ toľko, ďalšie výhrady doplním až keď sa dostane cez dánskeho borca do základu červenej juniorky

Reagovat
herbage

Tak Bendtner a Vela jsou naprosto jiné posty. Věřím že kdyby Vela pravidelněji dostával důběru, dokázal by toho víc

Reagovat
smazaný uživatel

To by najprv musel vidieť Wenger. Podľa skúmania jeho divnej logiky už dokážem pochopiť, že dá za Thea na krídlo Bendtnera ale že ho tam dá keď má na lavičke behavého, kombinačného a technického Velu...to pochopiť nedokážem.

Reagovat
herbage

To nechápe asi nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to udělal a musel mu nastupovat Vela - a jak to dopadlo... Podle mě bude chtít mít sir jistotu,že může cristianka použít na křídle. A to nebude mít,pokud bude mít 2 útočníky+jeho. Prostě málo možností...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsou 3 světoví + jeden velký talent málo, tak si teda může koupit další zálohu do útoku a Campbella natrvalo prodat ke Spurs nebo někam..Stejný případ, jako když v Chelsea hraje místo Sinclaira Malouda, sice pro Francouze hraje momentální kvalita, ale kdyby Scott dostával pravidelné šance, Chelsea by se to časem plnně vrátilo, podobný případ je i Campbell.

Jinak Velu a Campbella bych v PL neporovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě můj názor,že bude SAF chtít mít 3 útočníky+ CR. Už jen proto,aby nemusel hýbat sestavou,kdyby se zranil jeden z hrotů a nemusel šoupak s cristiankem.

Je to můj názor, že to takhle SAF udělá. Nejde o nic podloženého,jen pocit. Tak mi ho sakra nechte

Reagovat
Tomanatura

Tak ono je v celku jasné, že SAF někoho přivede. Ono se spíš řeší, jestli je to dobře, nebo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

To já tu vůbec neřeším,já tu jen říkám,že si někoho podle mě přivede a vy mi tu říkáte,že Frazier na to má. Tak nechápu,proč tu plácáš o koze,když se bavím o voze a navíc jsem vám kozu schválil.

A dal jsem to od začátku jasně najevo větou "Neříkám,že nestačí."

Reagovat
Tomanatura

Já jsem tak nějak plynule navázal na tu předešlou diskuzi o tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsem opět tvrdil to samé - Frazier na to možná má,ale SAF to riskovat PODLE MĚ nebude...

Reagovat
Tomanatura

To ne, tuším, že jsi k tomu přidával i "Pro ostatní týmy bude jedině dobře, když bude na lavičce jen Campbell", což je pro mě hrozná urážka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt je to pravda. V současné době by pro Pool nebo Chelsea bylo výhodou,kdyby byl 3. útočníkem Campbell...

Protože ten nemá kvality ani na to dělat 3. útočníka spurs(což jsi uznal před chvílí). A v případě dlouhodobého zranění Berbse a případného zranění Rooneyho/CR by to bylo mnohem jednodušší vybojovat nějaké body pro soupeře a tím pádem by to bylo oslabení pro united.

To je jako kdybys nechal v Chelsea Kaloua na křídle a do útoku bys měl jen Drogbu a di Santa. Stejný poměr hráčů - v případě zranění by křídlo hrál někdo slabší a v útoku by zaskakoval Kalou,který sice na útočníkovi odvede svoje,ale oslabíš tím křídlo.

Reagovat
Tomanatura

Mohl by dělat 4. ve Spurs, která má lepší útok než Chelsea i obsazeněnjší, než Liverpool, kde by byl 2. útočník...

Ono je strašně krásné, jak rozdáváš rozumy o tom, na co má kvality a na co ne. Celou loňskou přípravu byl určený jako 3. útočník, když se nepovede Berbatov, takže myslím, že víc k tomu dodávat nemusím. SAF má o něm mínění své, já taky, jen ty jeho kvality nuznáš. Věz, že kdyby nastala situace, že nepřijde útočník, on by tu roli zvládl bravůrně.

Situace v Chelsea mě nezajímá, a ani se to tomu nepodobá.

Reagovat
smazaný uživatel

"SAF má o něm mínění své, já taky, jen ty jeho kvality nuznáš. "

Opět tu plkáš blbosti. Kvality uznávám,jen říkám,že SAF podle mě přitáhne někoho na 3. útočníka. Thats all. Nic o jeho kvalitách.

Reagovat
Tomanatura

To není pravda. Říkáš, že když bude 3. útočník on, tím líp pro ostatní týmy. To znamená, že jeho kvality snižuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Já napsal to samé,co ty...

"...ale na Keaneho, Defoeho(vím, že byl zraněný), či Pavljučenka zatím nemá? "

Tím si uznal,že je slabší,než kterýkoliv z těchto tří. A tím pádem bude MU silnější v případě,že bude mít na lavičce nějakého Pavljučenka než Fraziera. Beru to jen z výkonostního pohledu a teorie pravděpodobnosti příští sezony.

Reagovat
Tomanatura

A řekni mi, jestli by si šel takový Keano nebo Pavljučenko sednout k nám na lavičku Ti jsou srovnatelní s Tevezem, v rámci Británie jsou lepší určitě.

Tady není o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlju? Možná ano. Nestál by o tolik více. A neříkám,že zrovna on,ale srovnatelní hráči.

Reagovat
Tomanatura

Takže vlastně říkáš, aby došel nový, levnější Tevez... A dopadlo by to stejně, jak to dopadá. Nevýhoda pro všechny strany. Jak pro berbu, tak pro Teveze.

Reagovat
smazaný uživatel

Levnější Tevez? Pokud byl Tevez tak tragickej,jak tu furt říkáte,tak hrál jen kvůli ceně. Pavlju není určitě tak kvalitní jako Tevez a radš bude sedět v MU než sedět u spurs.

Reagovat
Tomanatura

Pavlju je možná i lepší hráč pro PL, než je Carlito. On by sedět šel, on má United v úctě a chce tam jednou hrát.. bylo by to ale zbytečné zabrždění jak jeho, tak Fraziera

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ano,ale o to tu nikomu nejde,což ty nechápeš. Nejde o nějaké brždění nebo něco podobného,mě je Frazier ukradenej. Můj názor je,že přijde 3. útočník. Tečka. Kvalitnější než Frazier, na úrovni Anelky,nebo Pavlju... Tady jde o jistotu na 3. útočníkovi a tím končím tuhle debatu z mé strany. Plácej si tu co chceš, to co jsem se ti snažil říct jsi očividně nepochopil a další hodinu tu trávit nebudu,zítra vstávám brzo,dobrou noc.

Reagovat
Tomanatura

Já tě chápu až moc dobře, talkersi. Už od začátku. Vždyť z toho mám akorát srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

máš na očích toho Fatyho z Nantes, kterej patří Římu ? prej se asi vrátí k vlkům..., předloni jsem ho za ně občas viděl a nic moc, tak by mě zajímalo, jestli udělal nějakej pokrok (jelikož v té expresce píšou, že patří ke klíčovým hráčům).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pár zápasů Nantes jsem viděl a přišel mi jako docela slušný hráč, jednou jsem ho dokonce viděl udělat kličku ala Zidane, ale pak si to pokazil, že vzápětí špatně přihrál, tak nevím. Nicméně docela slušný DM, podle mě větší talent než jeho bratr.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

však já neříkam. nedávno jsem psal o tom, že by se jeho odchod dal vyřešit spíš než hledáním náhrady (která asi není) drobnou změnou stylu a pro ni koupí dvou hráčů (hrot a OZ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho takové hráče znám, ale nechci ho tu vytahovat

Reagovat
herbage

Maccarone?

Reagovat
smazaný uživatel

to je každému jasné, proto jsem ani jeho "name" nemusel psát

Reagovat
herbage

Ale každému není jasné, na co jsi reagoval, tak aby trklo všem Musel jsem kvůli tomu vytáhnout své nejdelší pravítko

Reagovat
smazaný uživatel

mě stačí fixy

Reagovat
herbage

A nemáš pak počmáraný monitor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vždyť mám stěrače.

Reagovat
herbage

Na vše připraven

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem tipnout Marazzinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Moratti ze je na predaj za 70 povedal,predsalen za 28 rocneho hraca by sa to nemalo odmietat,to je rozumne.

Len to ze existuju nabidky vravi agent,to su kecy

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě bych byl rád, kdyby zůstal v Itálii. Milito je mi sympatickej..., možná bych překousnul i to angažmá v Interu, pokud by zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Neotočil, agent chce natáhnout Inter .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zabijak na xtou

Reagovat
smazaný uživatel

nikam

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nevypočítatelný klub nedivil bych se

Reagovat
Tomanatura

100. pro Fraziera Campbella jako 3. útočníka v Manchesteru United v sezoně 2009/10

Reagovat
Tsigi

Nedivím se ti, nebaví tě vyhravát ty tituly pořád

Reagovat
Tomanatura

Eště ty začínej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ ma presvedčí Veľmi mu držím palce aby Talkymu a tsigimu vytrel zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vytřít zrak nemůže,to může žvejkačkář... Já jen nevěřím,že bude SAF riskovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež to vidím tak, že SAF si niekoho privedie i keď by som nemal nič proti ak by to tak nebolo. U mňa je Benzema vysoko lenže ten by už nemal kam. Frazier dlho nehral základ a ťažko predopkladať ako sa mu po návrate na OT bude gólovo dariť, každopádne Tomanatura má pravdu v tom, že keď hral, hral výborne. Myslím, že ak by dostať dôveru musel, zvládol by to. To je zase môj subjektívny pocit Ale aj ja by som bol rád keby aj na poste 3. ST bola istota (ak bude stelesnená v ňom, mile rád). Tých hráčov, o ktorých by sa namiesto neho dalo premýšľať je dosť no momentálne sa v mojej hlave robiť transfermarkt robiť nechce. Vybrať ale niekoho na pozíciu, že si pravdepodobne okamžite sadne na lavičku je ťažké. Možno bude musieť nakoniec kryť chlapcom chrbát Ole Hlavne som presvedčený a rád, že SAF nedovedie ďalšieho CF ako Tévez, Rooney stačí. Osobne by som si predstavoval vysporiadanie sa s Ronaldom (aby bol kľud a už je jedno či ostane alebo nie), vysporiadanie 3. útočńíka a prípadná posila na krídlo. Nani ven. A som spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumnej fanoušek MU,kterej chápe,co se tu snažím říct...

Reagovat
Tomanatura

Vždyť říká to stejné co já, s tím rozdílem, že kdyby náhodou někdo chtěl si jít sednou k nám, tak by mu to nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ty tu plácáš bláboly o brždění talentu,Tevezovi a podobné blbosti bez jakéhokoliv smyslu. On tu dal jeden logický příspěvek,kdy se nehoní dokolečka jako pes za ocasem.

Reagovat
Tomanatura

Ale prosimtě, přejeď si to ještě jednou a možná pochopíš, co jsem napsal.

Klidně Ti to sepíšu vše znovu tak, jak jsem to psal už od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak keď tam hore spomínate Spurs, najlepšia "3ka" by bol Defoe Toho by som bral všetkými 20timi. Samozrejme Jermaine je natoľko dobrý, že aj na lavičku u United by ho bola škoda. A rotačný systém má svoje medze

Reagovat
vodka

je mě už trapné, že tvojim příspěvkom dávám většinou jenom palec, ale nedá se....

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda je osmý nebo devátý?

Reagovat
Tomanatura

Ten mě začíná dost překvapovat, ani bych se nedivil, kdyby z něj SAF udělal supertřídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito do Interu so Zlatom Ibrahimovicom im to bude sypať do brany

Reagovat
smazaný uživatel

A čo West Ham? Aspoň by naučil Di Micheleho čo je to "zakončenie" keď Zolovej talianskej angličtine nerozumie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si predstavim jeho v dvojici s Ashtonom..

Reagovat
smazaný uživatel

Bari

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

mimochodem co říkáš na novej design Gazzetty ?

Reagovat
terry

Taky jsem na to dneska koukal a nic moc teda.

Reagovat
smazaný uživatel

předchozí mi přišel útulnější..., tenhle působí trošku odfláknutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, takový divný. Je to trochu přehlednější, ale někteří hráči jim tam uplně vypadli. A taky to je blbý, že to je pod sebou, dva tymy vedle sebe. Nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego ty si největší pes. Honem val ještě někam za lepším, protože ty si to nejvíc zasloužíš. Takový zabiják chodí po světě už jen jeden kromě Tebe a to je Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nezapomenu jak nám v poháru dal 4 kusy 6:1 prohra v Zaragoze bolela..

Reagovat
Jajinek

Pokud si necháme utéct všechny z trojice Millito, Motta, Diego tak se na to asi zvysoka....ale snad se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych ho v City.... příští sezonu pudou na LM a řek bych že by to moch vzít jako velkou vyzvu se ukázat a chytnout formu před MS....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele