Meunier neodcestuje s Belgií na Euro. Stihne se zkušený obránce uzdravit?

09.06., 20:40
Aktuality
Thomas Meunier a Domenico Tedesco (© AFP)

Belgičtí reprezentanti odcestují ve středu do dějiště mistrovství Evropy bez zraněného obránce Thomase Meuniera. Hráč Trabzonsporu bude doma pokračovat v rekonvalescenci a zatím zůstává součástí kádru. Belgická fotbalová asociace uvedla, že až po vyšetřeních v nadcházejících dnech se ukáže, zda bude moci do turnaje v Německu zasáhnout.

Meunier si poranil stehenní sval v sobotním přípravném utkání s Lucemburskem (3:0). V Bruselu opustil hřiště ani ne po čtvrthodině hry belgické generálky na Euro. "Ještě nevíme, jak je to špatné, ale nevypadá to dobře," řekl po utkání trenér Domenico Tedesco.

V belgickém kádru laborují se zraněním také další obránci Arthur Theate a Jan Vertonghen. Tedesco uvedl, že zůstává trpělivý a chce hráče ponechat v kádru i v případě, že by nebyli připraveni nastoupit do prvních zápasů.

Belgičané mají na soupisce 25 jmen. Změnu kvůli zranění v případě hráčů v poli mohou týmy udělat nejpozději do začátku svých vstupních zápasu na turnaji. Belgičané mají první zápas na programu 17. června, kdy se ve Frankfurtu utkají ve skupině E se Slovenskem.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
raduinho

Ménijé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele