Metsoko zkusí štěstí na Slovensku, z Plzně hostuje ve Slovanu Bratislava

20.08., 10:54
Aktuality
Idjessi Metsoko (© FC Viktoria Plzeň)

Idjessi Metsoko si zatím nevybojoval místo v základní sestavě Plzně a nepovede se mu to ani během nadcházejících měsíců. Tožský útočník míří na Slovensko, letošní sezonu stráví na hostování ve Slovanu Bratislava.

"Idjessi u nás v tuto chvíli neměl takové herní vytížení, jaké by si představoval. Domluvili jsme se tedy na jeho hostování. Odchází do kvalitního klubu, který bude hrát evropské poháry. Přejeme mu, aby se mu na Slovensku dařilo," uvedl sportovní ředitel Plzně Daniel Kolář.

22letý útočník přišel na západ Čech v únoru z druholigového Vyškova a většinu dosavadního plzeňského angažmá strávil na lavičce náhradníků. Na své konto si zatím stihl připsat jen deset soutěžních startů a dvě branky, do základní sestavy mu nepomohl ani přestup Tomáše Chorého do Slavie.

Slovan Bratislava dlouhodobě dominuje slovenské klubové scéně a letos znovu obhajuje mistrovský titul. Už několik týdnů má navíc jistý podzim v evropských pohárech a dokonce se může kvalifikovat do hlavní fáze Ligy mistrů, v posledním předkole bude měřit síly s dánským Midtjyllandem.

Autor: Tomáš Pavlík / fcviktoria.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
Di Stéfano

Tak to som zvedavý , Strelec je asi jasná jednotka a toto bude alternatíva na ligové zápasy .

Reagovat
Emmett Brown

na našu ligu to bude solídny hráč

Reagovat
dinss

Takže po půl roce posíláme pryč hráče, který se může zlepšovat. Naopak Vydru si v týmu necháváme z nějakýho mnou nepochopenýho důvodu.

Ricadniho i Vydra jsou hodně podobný typy a do našeho stylu, který pod Koubkem hrajeme, se prostě nehodí. Pokud teda v současný době máme na hrot v podstatě jednoho hráče, tak tenhle přestup je totální píčovina. V přípravě nedostane Metsoko víc, jak deset minut. Načez se zraní Kabongo a hraje skoro poločas v Jablonci na úkor Ricardninha, aby pak šel Metsoko pryč.

Tomuhle fakt nerozumím.

Reagovat
Di Stéfano

Čiže ak dobre rozumiem bude ho možné ešte dopísať aj na predkolo LM ? Keďže za Plzeň v Európe nenastúpil ?

Reagovat
dinss

V EL byl na lavici.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Bex5

MKVCD ... nebo je uz jako Bajden

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
C-M@ster

Mně to smysl dává.

Metsoko dostane víc prostoru, než by pravděpodobně dostal v Plzni, navíc Slovan je klub na pohárové úrovni, který bude v lize útočit, takže je to dobrej mančaft na rozehrání ofenzivního hráče.

Reagovat
Salfovic

Jenže když se tam rozehraje, tak už si ho Slovan nechá.

Reagovat
$dolar$

A v cem to bude vadit? Uzdravi se nam Kabongo a Duro a kam je pak chces dat?

Reagovat
Salfovic

To jestli se po takto vážných zraněních vrátí do formy je ve hvězdách.

Reagovat
Bex5

Co vim, tak ti se na tuhle uroven asi sotva vrati, i kdyz bych se rad mylil

Reagovat
$dolar$

To je hodne odvazne tvrzeni u takhle mladych kluku.

Reagovat
Bex5

To je fuk hele

Reagovat
$dolar$

Neni to fuk. Treba v basketu je to prakticky konecna. Ale podivej se na Provoda, nebo Krmencika a minimalne ten prvni se do puvodni formy vratil. Krmencik pak hral taky na slusne urovni.

Nadruhou stranu treba Marek Hanousek uz se nikdy na tu top uroven nevratil.

Reagovat
dinss

Čím přesně máš tohle tvrzení potvrzeny?

Reagovat
Bex5

Znam trochu vic ten zdravotni stav obou z nich. A uprimne, je to trochu chyba prestupove zdravotni prohlidky, kdyz k nam prisli

Reagovat
dinss

V lednu? Třeba proto to vadí? Četl jsi ten koment? My devitku potřebujeme teď! Né v lednu.

Reagovat
$dolar$

My devitku mame - Vasulina. K tomu Ricardinha a Vydru.

Reagovat
Sigma Olomouc

hlavně, že Vydru si nechaji. A taky úplně nerozumím, proč kupovali Ricardinha, když nehraje

Reagovat
deporpepa

Vydru s tím platem?? Kdo by ho asi chtěl. Ricardinho... se zatím hledá... třeba v treninku vidí něco co my v zápasech nevidíme.

Reagovat
Sosi

Ja myslel, ze Bydra byl nejdriv nejal na zkousku, aby se rozehral, tam nemohl mit raketu. A pak ten podpis, kdyz zustal na stalo, by mi zas nedaval smysl za nejak moc penez...

Reagovat
ratusek

Ricardinho ted vypadal, že vzali náhodného kolemjdoucího. proto taky hned střídal. Ale chápu. Je to pro něj nové, musí si zvyknout. Musel být strašně nervozní. Uvidíme dále

Reagovat
JackDaniels.

Mate niekto info kolko je opcia na yrvaly prestup?

Reagovat
Kryptos_

Řekl bych minimálně 500k euro, ale ničím podložený to nemám. Jen odhad.

Reagovat
Greny

Řekl bych že milion euro , odhad no

Reagovat
penepi

bližšie k tým 500k

Reagovat
Greny

Jo a to si myslíte že je Šádek magor ???

On ho koupí za plus mínus 10 mega a pak vám ho dá na hostování a dá si tam opcí 12,5 milionů když de může hráč ukázat v Evrope

To bych chtěl vidět zrovna ještě u Šádka

Reagovat
penepi

nuž

Reagovat
Kryptos_

Však jasně, může to být klidně milion i víc, známe Šádka. Ale v takovém případě je to podle mě skoro na jistotu, že to Slovan neuplatní. Reálně třeba 750k může být částka, se kterou by se spokojily oba kluby.

Reagovat
Houfi

Ja si myslim, ze to bude spis ten 1 mil € a k tomu nejaka procenta z dalsiho prodeje, jinak by tam ta opce nebyla. Ty podminky budou nastavene tak, ze do toho Slovan stejne nejspis nepujde.

Reagovat
penepi

zle si myslíš

Reagovat
JackDaniels.

Odvtedy ako prišiel nic nedokázal. Jedine cim si urobil meno je 9 holov v druhej lige. Silno pochybujem ze je vykupna cena vyššia ako 600K.

Reagovat
Emmett Brown

Ak bude dostávať pravidelný priestor, tak 8-10 gólov v našej lige pri tej dominancii Slovana dá.

Reagovat
JackDaniels.

Mozno ano

Reagovat
penepi

Ideál. Lepšie ako extrémne predražený Šporar, čo by tu po mesiaci trucoval, alebo drevený Kramer. Potrebovali sme hráča, čo bude OK s tým, že bude len dvojka za Strelcom, tento je navyše mladý a môže sa zlepšovať, takže v prípade spokojnosti využit opciu a do budúcna speňažiť.

Reagovat
r3

Reagovat
ratusek

Reagovat
deporpepa

Musí někdo přijít, nevěřím, že by Áda šel do sezony se třema zdravejma útpčníkama, když formu má jen jeden... Vydra je v mezihře ještě dejme tomu, ale spalovač šancí a Ricardinho musí dostat čas. Jedině že by na hrotu hrál Jirka.

Reagovat
Bex5

Taky to tak vidim

Reagovat
Salfovic

Nebude se už pomalu vracet Duro ?

Reagovat
dinss

Ale to je v podstatě to, co Vydra. Akorát je rychlejší. Do pár zápasu Ok, ale on neumí udržet konstantní výkonnost. Třeba i proti těm Budějovicím byl tragickej s tím, že byl u penalty a přihrál na gól.

Reagovat
capaccio

Tak to je velke prekvapenie, ze nam ho Plzen pustila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele