Mbappé potvrdil, že na olympiádě v Paříži hrát nebude

17.06., 12:50
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Hvězdný francouzský útočník Kylian Mbappé potvrdil, že na hrách v Paříži hrát nebude. Olympijský turnaj není oficiální akcí FIFA a Real Madrid proto čerstvou posilu pro potřeby reprezentace neuvolní. Informovala o tom agentura Reuters.

Mbappé se sice v předběžné nominaci olympiádu neobjevil, trenér Thierry Henry se však naděje na účast pětadvacetiletého kanonýra zcela nevzdával. Mbappé však reportérům na probíhajícím mistrovství Evropy oznámil, že se na hrách nepředstaví.

"Postoj klubu byl od začátku jednoznačný, takže bylo jasné, že v Paříži hrát nebudu. A samozřejmě to chápu. V září se připojím k novému týmu a nebylo by dobré začít nové dobrodružství zrovna takhle," řekl Mbappé, který začátkem června podepsal s Realem pětiletou smlouvu.

Účast by pro Mbappého, který se do Realu přesunul po šesti letech v Paris St. Germain, znamenala přes léto minimální odpočinek. Olympijský turnaj totiž odstartuje 24. července, pouhých deset dní po finále mistrovství Evropy. A skončí 9. srpna.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
milanista9

Fifa

Reagovat
Likan7

"V září se připojím..."?

Reagovat
wyqinac

to by to prece stihnul

Reagovat
imp.

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Za nás odehraje jenom první 4 zápasy, potom se připojí k Arsenalu, kvůli budování projektu a s tím spojenému zisku projektových trofejí.

Reagovat
lofin9

To by povedal keby mal dobry vkus na futbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele