Mbappé poděkoval Pérezovi za důvěru, v PSG nebyl nešťastný

04.06., 19:34
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Kylian Mbappé (25) po svém odchodu do Realu Madrid dnes poprvé odpovídal na otázky novinářů na tiskové konferenci před přátelským zápasem francouzského národního týmu proti Lucembursku. Hvězdný útočník v krátkosti promluvil o novém působišti, primárně však chtěl odpovídat na otázky týkající se reprezentace.

O přestupu do Realu Madrid

"Minimálně dalších pět let budu hráčem Realu Madrid a je to splněný sen. Moc se mi ulevilo a jsem nadšený, že jsem se připojil k nejlepšímu klubu na světě. Chtěl bych poděkovat Florentinu Pérezovi, který ve mě vždy věřil. Je to skvělý den plný emocí. Ale jako kapitán francouzského týmu mám také zodpovědnost. Nebudu teď proto odpovídat na jiné otázky než ty, které se týkají národního týmu."

O aktuální formě

"Jsem velmi spokojený. Na konci sezony jsem hrál o poznání méně, ale tak už to chodí, musíte se přizpůsobit a překonávat potíže. Snažím se dostat zpátky do formy a připravit se tak, abych hrál na Euru co nejlépe. Šťastný člověk bude hrát lépe než nešťastný."

O Euru

"Je to náročný turnaj, pro mě osobně složitější než mistrovství světa. Je to proto, že se všechny týmy navzájem dobře znají. Takticky je to podobný druh fotbalu a už od skupinové fáze je to velmi těžké. Jde o turnaj, který Francie nevyhrála 24 let, což je dlouhá doba. Musíte se připravit a být v co nejlepší formě."

Srovnání trenérů Enriqueho a Deschampse

"Jsou úplně jiní. Zároveň to jsou dva velmi dobří trenéři, kteří mi pomohli. Oba jsou šampioni. S Luisem Enriquem je to všechno o držení míče a kontrole. Má rád, když nastoupíte a víte, co máte dělat. S Deschampsem máte volnost, pokud jde o útok, můžete se pohybovat dopředu bez míče. To mi umožňuje získávat spoustu zkušeností a denně se zlepšovat. Na klubové úrovni máte čas rozvíjet svou hru a najít ji. V národním týmu je na rozvoj vlastního stylu méně času."

O situaci v PSG

"V PSG jsem nebyl nešťastný. To by bylo plivnutí do tváře všem, kteří mě bránili. Vždycky jsem byl šťastný. Byly ale určité věci, kvůli kterým jsem nebyl spokojený. Hráč mého postavení to nemůže dát najevo, byl jsem vůdce. Je těžké se udržet, když nejste spokojený. Snažil jsem se být co nejpozitivnější. Hodně lidí mi pomáhalo. Byl bych trochu bastard, kdybych přišel a plivl na klub a řekl, že jsem byl nešťastný."

Autor: Livesport.cz / Julie Marchetti

Komentáře (132)

Přidat komentář
Gazdo

Wtf to co je za nadpis ved v clanku je explicitne uvedene ze v PSG nebol nestastny

Reagovat
Moshe Dajan

No však právě. Když to musí zdůrazňovat, opak bude pravdou

Reagovat
Axelrose

Asi tam mělo být "spokojený", ale kdo mohl tušit, že budeš číst celý článek

Reagovat
herbage

Nadpis vs poslední odstavec

Reagovat
Unique

Přesně. Trochu si protiřečí.

Reagovat
Vrubozubec

Vždyť nadpis vylučuje to co řekl

Reagovat
kilobyte

Je to titulek a nevylučuje. Nebýt nešťastný se nerovná být šťastný.

Ale je pravda, že je špatný.

Reagovat
Kocour Klapuška

"V PSG jsem nebyl nešťastný. To by bylo plivnutí do tváře všem, kteří mě bránili. Vždycky jsem byl šťastný."

Nebo on se ten titulek změnil?

Reagovat
Minister

Áno zmenil

Reagovat
guzman

Ten nadpis

Reagovat
guzman

To je tak když počítáš s tím že lidi nečtou články

Reagovat
Mateo16

Barça president Laporta: “As Barça fan, it’s not good news to see Mbappé to Real Madrid”.

“But to be honest, I prefer our strategy to trust a project with players produced and made in La Masia”.

“I respect our rivals but I keep our Philosophy

To je komik , ako nechce povedať ze sú chudobný

Reagovat
saysaymatter

zase ten mýtus o La Masii, to nikdy nepřestane bavit

Reagovat
Salfovic

Mýtus Nebýt té, tak už jsou v řiti úplně.

Reagovat
delfin

Reagovat
iamek

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Manik...

Reagovat
LyEX

Reagovat
hornito

Reagovat
janinho

mytus predpokladam v tom, ze funguju len na la masii. Laporta bude splietat ze real nakupuje a barca hra s odchovancami, pritom od nastupu Laportu kupila barca 23 hracov, real 9. net spend za poslednych 10 rokov hovori uplne jasne.

kazdy velky klub ma juniorku, ale Barca odkedy im vysla generacia s messim, iniestom, xavim, piquem a puyolom skor nakupuje nez vychovava.

kazdy klub si moze nakupovat kolko chce, len nech Laporta netrepe na tlacovkach uplne nezmysly

Reagovat
Unai

Reagovat
Csaplárova past

Hlavne kdyz se clovek podiva, kolik a za koho utratili miliardu v minulych letech a pak ti placne takovou kokotinu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
zlatan-legend

Tak jsi po lobotomii? Nejlepší akademie na světě no. Neustále produkuje TOP hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Laportu nemam rad ale co tu povedal zle? Realne co ine mu ostavalo povedat?

Reagovat
smazaný uživatel

"To be honest, we are completely broke and can't afford to buy any top-class players. Therefore, relying on our academy and maintaining our philosophy is our only option."

Reagovat
Unai

Reagovat
Neutron

Ale bolo by to vtipne, vyhodi Xaviho lebo povedal pravdu a potom sam urobi to iste

Reagovat
Moshe Dajan

Realista nechápe, že úspěch může být i nezaplacený.

Reagovat
M.Vaza

Někdo tu nedávno dával výdaje za asi posledních deset let a Barca z toho nevyšla zrovna skvěle, ale dobrý pokus..

Reagovat
Well
Reagovat
Salfovic

A? Vždyť všichni ví, že to tam Bartomeu vedl jak ožralej miliardář.

Reagovat
Well

Dávám mu tabulku na které je vidět to, o čem mluví, v čem vidíš problém?

Reagovat
kilobyte

Tohle je ještě docela v pohodě. Horší to je s platy. Tam byli ustřelení jak PSG.

Reagovat
Well

No u těch platu hlavně ta politika celkově, co tam byla.

Reagovat
dextroza_m

Ty platy tvořily snad 90% zisků v jedné době, Barto byl sebevrah.

Reagovat
Moshe Dajan

Podívej se, na co odpovídám. Ne na výdaje, ale na vysmívání se tomu, že Barcelona vytahuje z La Masíe okamžitou kvalitu a tím pádem si ji nemusí na všech postech zaplatit. To je fakt.

Reagovat
Kokesh

Okamžitá kvalita...

Reagovat
Moshe Dajan

Gavi, Yamal, Cubarsí, Araújo, Fermín, Baldé, Fort. Teď zkus najít nějaké madridské odchovance na stejné kvalitativní úrovni, kteří u vás kopou. Mě napadá jenom Valverde. Frana a Paze se 100 minutama s nimi snad srovnávat nebudeš.

Reagovat
wyqinac

Fran ma letos 1700 minut

Reagovat
bobis21

Vždyť Fran odehrál v sezoně víc než Gavi nebo Fort

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
zlatan-legend

Co se tlemíš lobotome

Reagovat
Moshe Dajan

Za poslední dva roky je cca 80 mega z těch výdajů jenom za devítky, protože ty prostě v Barceloně vyrobit neumí, takže se vždycky musí vypláznout raketa. Tohle ti absolutní čísla neřeknou.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Tak klidně dej nějaký příklad...

Reagovat
Moshe Dajan
Reagovat
JM

MarioCortegana: "The philosophy of La Masía that Laporta talks about is very good, but Barça has tried to sign at least eight players from Real Madrid's current team: Rüdiger, Kroos, Ceballos, Arda Güler, Vinicius, Rodrygo, Mbappé & Endrick. For Bellingham, they couldn't even afford to ask."

Reagovat
Messiáš

Já moc nerozumím, co tento výrok rozporuje?

To, že často budeme mít zájem o stejné hráče, ať už zhlediska talentu nebo tržní příležitosti přece moc neříká o filosofii klubu. La Masia má u nás stežejnější roli než u vás La Fabrica, nehledě na finance i naší častou neschopnost vyjednat s někým dobrej deal. Uznal Mbappého kvality určitě nespočetněkrát, a to i tady, když řekl,že to pro Barcelonu není dobrá zpráva. Ani v tom nevidím cokoliv populistického, jak to ten madridista označil

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně o kolik z těch hráčů mělo zájem Laportovo vedení? Güler?

Reagovat
JM

+ Endrick, Bellingham, Mbappe?

Ale to není pointa. Spíš asi, že kdyby se jim podařilo tyto hráče přivést, tak většina hraje základ a tolik odchovanců by v áčku nebylo. Respektive, že taky se snaží dělat/dělají velké přestupy skoro na každý post. Holt to akorát moc nevychází.

Jinak od doby, co je Laporta znovu prezident Barcelona přivedla do áčka 23 hráčů. Většina se akorát nepovedla a naopak se povedlo pár hráčů z akademie, tak se pak změní narativ, že se jako jedou hráči z akademie a bla bla bla. Přitom je to spíš důsledek neschopného vedení a štěstí v neštěstí, než nějaká chtěná řízená strategie.

Reagovat
JM

Když teda nechám stranou další část toho rozhovoru, kde klasicky brečel a stěžoval si na protežování Realu rozhodčími, tak tady to tvrzení není nic jiného než čistý populismus.

Jasně hráči z La Masie se prosazují třeba více do áčka než v Realu z La Fabricy, ale pokud to nebyly zrovna nějaké generační talenty jako Messi nebo Iniesta, tak je to prostě jenom z nouze ctnost. V minulosti se jasně ukázalo, že když prachy byly, tak byla snaha na každou pozici kupovat hráče.

Vlastně i Laporta od znovuzvolení přivedl 23 hráčů z "venku". Špatné přestupy, naopak se povedlo vytáhnout nějaké zajímavé hráče z akademie a prostě se to podle aktuální potřeby předělalo, že vlastně Barcelona nekupuje velké hráče (typu Mbappe), ale vychovává si je.

Reagovat
Messiáš

Já bych neřekl nic na to, kdybyste mrmali právě na tu část o rozhodčích, ale zrovna tohle nechápu, proč vzbuzuje takové emoce. Sám uznal, že je to pro nás nedobrá zpráva, tím pádem uznává i Mbappeho kvalitu a pak jen dodal, že se vším respektem preferuje naší filosofii.

Pochopitelně, že i sbírá politické body, možná i reaguje na aktuální finanční situaci, ale jakkoliv populisticky to pro madridistas zní, tak to zároveň je i pravda. Akademie nás dlouhé roky drží nad vodou a to už i finančně (což je něco, co jsme spíše okopírovali od vás-alespon mám ten pocit).

Jinak z těch 23 jmen je 10 hráčů na volný přestup, 5 na hostování. 4 hráči jsou ostatně odchovanci, kteří se vrátili buď (zatím) na trvalo - Garcia, Romeu nebo na hostování - Bellerin, Traore a hezky zase odešli. Nejhodnotnější hráči kádru jsou buď odchovanci (Gavi, Yamal, Balde.. po updatu La Ligy na TM za dva dny čekám vysoko i Fermina nebo Cubarsiho) nebo Araujo a Pedri (kteří byli koupeni relativně levně jako prospekti). Pak tam je De Jong z dob Barta a Kounde s Raphinhou v pákovém létě, což je jediné přestupové okno zatím, kde jsme se trochu "urvali".

V první sezóně se zkusilo i dost hráčů, kteří na to třeba uplně neměli (Alena, Puig, Mingueza, Jutgla, Abde, Ilias Akhomach). Né každý ročník je nadupaný talentem, ale je zcela evidentní, že největší úspěšnost má u nás tenhle model, kdy vytipováváme mladé prospekty a doplnujeme je produktem z akademie. Je možné, že ne každý bude terno, ale jak z akademie, tak i z prospektů se to zrno nakonec vyselektuje. Ne všechno je vždy super - Roque už ted je z velkým otazníkem a byla to veliká investice. Naopak suprově vypadá Darvich, který přišel asi 3 mega, Faye nebo Julian Araujo.

Nicméně i teď si Cules mezi vysněnými posilami přejí hlavně Xaviho Simmonse, někteří třeba Daniho Olma, Pokud bychom byli schopni udržet některé odchovance nebo hráče, co prošli akademií - viz výše zmínění nebo třeba Take Kubo, zkrátka vždy efektivně našli ty největši klenoty jen u sebe na první dobrou, tak bychom měli i o dost problémů méně.. (což je asi utopie a někteří holt musí odejít jinam, aby svůj talent naplno zažehnuli)

Ten statement toho novináře z The Athletic je tedy za mě celkem mimo, respektive minimálně na Laportu fakt moc nesedí. V minulosti (hlavně právě za Laporty) byla největší pýcha klubu naopak, když jsme poskládali celou jedenáctku z ochovanců - což už byl extrém, který sral i mě a věřím, že spoustu fanoušků. Celej ten statement by mi spíše seděl na Bartomeua (vlastně i vnímání Barcelony očíma madridistas, aspoň jak se tu dočítám ted´ )

Ještě bych chtěl dodat, že Mbappé je jenom jeden. Takovej hráč na trhu minimálně tohle léto není, i kdybychom snad chtěli nějak zběsile nakupovat/měli neomezené prostředky. My prostě musíme jít jinou cestou a snad třeba i s nějakými prosředky na Mercato, ale stejně bez ambice tohle přebíjet.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale chapeme. Naopak nechapeme ako si kazdorocne Barca vie kupovat neuspech

Reagovat
Moshe Dajan

Vždyť

Reagovat
Moshe Dajan

Vždyť jo.

Fermín López (0 euro): 178 minut na gól

Jude Bellingham (120 mega euro): 159 minut na gól

Reagovat
Well

Akorát jeden těch minut odehrál trošku více než druhý a je rozdíl chodit do unaveneho soupeře. S daty se dá hrát různě, Fermin je hodně produktivní, to i třeba Guler, ale oba to musí ještě potvrdit. Na druhou stranu není Yamal tolik produktivní, ale dokázal toho letos více než ti 2 dohromady.

Reagovat
Mishko

ty si čo za dementa?

Reagovat
kaja900

Nějaký troll, je skoro pod každým článkem Realu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

To byl jen začátek...zase ten pokrytec uráží Real a mluví o rozhodčích...z něho se fakt stal cigoš z Chánova. Bez vychování a respektu...

Reagovat
JM

Tak ruku na srdce, bere toho vyžraného tlučhubu vůbec někdo vážně?

Reagovat
Visca el barca

Já ano. Letos se vracíme k 1

Reagovat
Visca el barca

Já ano. Letos se vracíme k 1:1. Klub začíná být stabilní. S novým stadionem bude už jen dobře. Ten bordel potom šaškovi uklízí moc dobře.

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
Mateo16

To je ako ked politik povie "všetko bude v poriadku"

Reagovat
Visca el barca

A tu smlouvu z Nike jsme si vycucali z prstu viď? Bonus 100 mega a vracíme se k 1:1. Nemusíme ani prodávat nejleoší hráče. Přijde záložník a křídlo.

Reagovat
Visca el barca

*s Nike

Reagovat
Mateo16

Tych 100 mega co dostanete vás rozhodne nevytiahne z biedy a dalšie prestupy zrejme budete musieť calovat z predaja hracov

Mne to nevychadza dostat 100 mega - zatiahnuť dlh a ešte kupit 2 hracov čo može byť pri dnešných cenách dalsich 100 mega

Reagovat
Mateo16

Len Nico Willams ma vykupku 55 mega a cez vykupku sa nebude dať rozložiť na splatky to je iba 1 hrac

Reagovat
Visca el barca

No a nebo se nabídne Bilbau víc a zaplatí se to jako klasický přestup

Reagovat
Kluivert9

"dalšie prestupy zrejme budete musieť calovat z predaja hracov" V pořádku, nepotřebných hráčů máme až až...

Reagovat
JM

Jsem fakt rád, že jsi zareagoval právě ty

Tím jsi mi totiž jenom potvrdil tu původní myšlenku...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Visca el barca

Zase jako vždycky nevíš

Reagovat
CHONG

Prosím tě, co to zpětvzetí žaloby na La Ligu kvůli CVC a následné hlasování pro zvýšení platu Tebase ze strany Barcelony (pod vedením Laporty)? Nějak ses k tomu pořád nevyjádřil...

Reagovat
valloire

Reagovat
sergi

Pamätám si akoby to bolo včera čo Lewandovski spolu s Gundoganom prišli do LaMasie kde ich čakal Ter Stegen s Neymarom. Bože, že ten nedrží hubu.

Reagovat
John Obi Mikel

To není dobrý titulek

Reagovat
Losinho

Slušnej clickbait

Reagovat
inferno08

No... On i ten clickbait se musí alespoň trošku zakládat na pravdě

Reagovat
fenixLFC

tu mas priklad ze to tak nie je

Reagovat
inferno08

No ale nazval bych to spíš fake news

Reagovat
Ladas321

Jsem rád, že Mbappe je konečně šťastný. Ve 22 letech na něj politicky tlačili a nelze se divit, že podlehl. PSG je klub s nejodpornějším vedením v Evropě, snad si ostatní fotbalisté uvědomí jak se tam s ostatními jedná a že jim to za ty prachy ani nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Dobrej vtip. Ti se za prachy klidně táhnou někam do pouště, kde je mlátí bičíkem nějaký ručníkář.

Reagovat
Front hell

Kdyby ti nabídli ty prachy tak tam běžíš taky

Reagovat
delfin

Ty bys nešel do Realu i zadarmo?

Reagovat
Front hell

On plive na PSG. A přitom by tam za ty prachy běžel podržet šejkům taky a do Realu bych zadarmo mšel

Reagovat
Ladas321

Ale já mluvím o hráčích, kteří si můžou vybírat klub a vydělávat si všude. Kylian se vzdal peněz, přijal hned první nabídku od Pereze, v PSG by dostal několikrát víc, ale chtěl být šťastný a užívat si fotbal.

Kdybych já by na jejich úrovni, tak bych určitě nehrál za klub jako PSG. Prachy si vyděláš i v City třeba, ale tam je úplně jiné jednání, když chce někdo odejít, tak ho tam nedrží, stejně tak v Realu i jinde.

Naopak Nasser vždy říkal, Mbappe neodejde zadarmo a neodejde ani za žádnou cenu, odmítl za nej 200 mega aby si pak mohl stěžovat, že za něj nic nedostal

Reagovat
dextroza_m

Přijal hned první nabídku od Pereze? Tím, že je odmítl, tak bych neřekl, že přijal první nabídku. Ovšem muselo mu být jasně, že Florentino by další "ne" již nepřijal a nikdy by se k baleťákům do budoucna nedostal.

Reagovat
saysaymatter

tohle napsat, když je tady hned vedle článek o De Bruyne

Reagovat
Ladas321

Do SA už jdeš jen dohrát kariéru na dva nebo tři roky. Ale třeba Jordan Henderson když tam šel a pak chtěl po chvilce odejít, tak v podstatě nebyl problém.

Mbappe měl na stole nabídku od Al Hilal a vydělával by víc než Ronaldo v Al Nassr, ale hned odmítl.

Reagovat
mistr129

Mbappé je stejnej jako PSG

Reagovat
Neutron

Hej, chudacik

Reagovat
delfin

Lol, rozhovor, ze kterého jsem se dozvěděl, že nebyl nešťasný a teď je šťastnějí. A že má rád trenéry a je kapitán francouzské repre.

Reagovat
pobody's nerfect

Nebyl nešťastný, pouze nespokojený.

Reagovat
Greny

Všichni kdo si přečetli článek ban, takhle teda ne

Reagovat
delfin

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Salfovic

Jako by je ten článek nevytrestal už dost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
xjert02

Reagovat
$dolar$

20:42

Barce asi chce nechat oba hosty

Coze?

Reagovat
O.Giroud

Nebyl nešťastný, ale ani šťastný takže bol vlastne nešťastne šťastný alebo šťastne nešťastný

Reagovat
valloire

La Masia. No tak jo, zas nejsou prachy, kdyby byly, žádná Masia by nebyla.

Reagovat
Messiáš

Ono nic moc lepšího není. Nehledě na prachy

Reagovat
-R2D2-

Simtě, ten už netrefí ani vlákno..

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Teď jsem trefil do Nepálu, ale je fakt, že jsem chtěl na Slovensko.

Reagovat
sensei25

Ty este zijes?

Reagovat
ernyyyy

[Romano] Mbappé: “Paris St Germain told in my face at the beginning of the season that I was NOT gonna play anymore”.

“Luis Campos and Luis Enrique saved me”.

Reagovat
Unique

Reagovat
Jesfey

Logické. Campos s Enriquem zajímají jenom výsledky týmu (jediná věc kvůli které tam jsou), zatímco po finanční stránce je nesmysl rozvíjet hráče, který zadarmo posílí konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to prostě nejsou lidské trosky.

Reagovat
Jesfey

Tak to se na to můžeš podívat z druhé strany, Mbappé odejde zadarmo a nedá nic PSG, zatímco PSG ho nenechá hrát, protože jim nemá již co nabídnout. Radši ať hrají hráči, co v týmu mají nějakou budoucnost a nějakou hodnotu.

Fotbal se jinak hraje s 11 hráči, takže pro jednoho mínus, pro druhého plus.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
dextroza_m

Doufám, že tu tiskovku sledoval ten Šmudláfí z PSG, chtěl bych vidět jeho výraz, to musí být k nezaplacení

Reagovat
sensei25

Este k nam nejaku megastar a opat bude clasico clasicom.Len nato si chvilu pockame vzhladom na financie v nasom muzstve.Ale vsetko zle je na nieco dobre.Mame super mladez s obrovskou buducnostou.V podstate ani v jednom z top klubov nevidim tolko hracov z akademie.Takze vela veci robime zle ale niektore aj velmi dobre.Tesim sa na sezonu,tento rok to real take lahke mat nebude hlavne kvoli Flickovi.Tomu verim neskutocne,tak dufam,ze to bude tak ako si predstavujem.

Reagovat
Unique

Taky Flickovi celkem věřím. Snad se mu angažmá povede. Souhlasím s tou akademií

Reagovat
LyEX

Ja som zvedavý, či tieto vyjadrenia, ktorých bolo viac odradia iných hráčov s potenciálom od prestupu do PSG. Na BBC bolo ďalšie citovanie, kde uviedol, že mu bolo do tváre povedané, že komunikácia s vedením bude vyhrotená, vraj to miernil len tréner a neviem či výkonný riaditeľ.

Reagovat
sensei25

Preco by malo byt PSG ropny klub?Co ma Real na drese?Tiez je to ropny klub?Arsenal dalsi,atd atd.Tu nastava taky nazor,ze ked mas prachy nic si nekupuj a tvar sa ako zobrak az su vsetci na planete stastny:-)

Reagovat
JM

Ono je asi rozdíl mít sponzora na dresu a být přímo vlastněn otrokářským státem.

Ale jestli ten rozdíl nevidíš, tak ti asi není pomoci.

Reagovat
janinho

ano, to je to iste. mat kazde euro od khelaifiho s jeho sikovnymi uctovnikmi a mat reklamu leteckej spolocnosti emirates

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele