Matějovský nechyběl na startu přípravy. Nejstarší ligový střelec se rozhodne, zda bude pokračovat

17.06., 23:38
Aktuality
Marek Matějovský (© Mladá Boleslav)

Mladá Boleslav zahájila letní přípravu na novou sezonu, v níž se po pěti letech představí v evropských pohárech. V kádru nechyběl ani třetí nejstarší hráč ligy, dvaačtyřicetiletý záložník Marek Matějovský, jemuž na konci června vyprší smlouva, a nové posily. Středočeši o tom informovali na svém webu.

Kapitán Matějovský v minulé sezoně dopomohl Boleslavi k účasti ve 2. předkole Konferenční ligy. Soupeř středočeského mužstva vzejde ze středečního losu. Bývalý reprezentant Matějovský aktuálně drží primát nejstaršího střelce nejvyšší soutěže. Po posledním utkání uplynulého ročníku prohlásil, že se cítí staře a teprve se rozhodne, zda v kariéře bude pokračovat.

Letní přípravu načaly s týmem trenéra Davida Holoubka i nové tváře. Z Českých Budějovic přestoupil slovenský obránce Martin Králik, záložník David Kozel přišel z pražské Dukly, s níž postoupil mezi elitu. Z hostování se vrátili Denis Donát, Daniel Langhamer, Vojtěch Stránský, Lukáš Mašek, Matyáš Vojta, Kryštof Lichtenberg a Florent Poulolo.

Chyběli Martin Suchomel, o jehož dalším hostování ze Sparty se jedná, a David Šimek, který odešel do Pardubic. Trio Júsuf Hilál, Lamin Jawo a Benson Sakala má svolení zapojit se do přípravy později.

Středočeši v přípravě vyzvou Nový Bor z krajského přeboru, druholigový Varnsdorf, třetiligovou Chotěbuz a polský tým Zaglebie Lubin. Na turnaji v Benátkách nad Jizerou se utkají i s Libercem nebo druholigovou Chrudimí.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Coutinho10

tak to je jasný, čeká, koho Bolce vylosujou do toho 2. předkola EKL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele