Matějka se z hostování nevrací do Plzně, stal se kmenovým hráčem Dukly

11.07., 11:57
Aktuality
Lukáš Matějka (© Dukla Praha)

Útočník Lukáš Matějka se stal třetí letní posilou Dukly. Šestadvacetiletý hráč strávil v dejvickém celku poslední dvě sezony na hostování, nyní se prvoligový nováček dohodl s Plzní na jeho přestupu. Pražané podepsali s Matějkou dvouletou smlouvu, informovali o tom na svém webu.

"Přestup mě velmi těší. Jsem rád, že po minulé sezoně, kdy jsme si postup vybojovali, tady budu moct pokračovat také letos. Myslím si, že pro nás všechny, kteří jsme u toho byli, budou zápasy v nejvyšší lize o to sladší," prohlásil Matějka.

V dresu Českých Budějovic, Plzně a Pardubic odehrál 35 ligových zápasů, v nichž dal čtyři branky. V první sezoně v dresu Dukly vstřelil 14 gólů, v postupovém ročníku jich zaznamenal 10. "Mým úkolem je dávat především góly, dvakrát za sebou jsem byl nejlepším klubovým střelcem. Minimálně stejný úspěch bych rád přidal také v blížící se sezoně," uvedl Matějka. Právě proti plzeňské Viktorii vstoupí Dukla do ligového ročníku.

Pražané představili Matějku jako třetí posilu. Na začátku července se na Julisku po čtyřech letech vrátil brankář Matúš Hruška, tento týden vedení klubu přivedlo i obránce a kapitána slovenské devatenáctky Michala Svobodu.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pablos

A Jablonec má brazilce z druhé kyperské ...tak to jsem zvědav teda, jestli si to tady bude dávat týpek z druhý kyperský, tak to nebude znít moc lichotivě

Reagovat
GrimeBaller98

Jatkaa Matejka!

Reagovat
jsemdement

Ten to perfektně kope.

Řikal.

Reagovat
Axelrose

Jestli hrajou s Roteirem, tak mu ho nikdo nesebere

Reagovat
zelda

Reagovat
Sosi

26 už? to to letí....

Reagovat
Blasphemer

Přišlo mi, že to není tak dávno, co měl tu první dobrou sezónu ve 2. lize a říkal jsem si, že Plzeň našla hroťáka z vlastní líhně.

Ale jako zvláštní kariéra. Ve druhé lize skoro každou sezonu bomber a když se náhodou dostal do první ligy na hostování, tak dostal pár minut a nic...

Reagovat
Vinci

Kokainovy baron

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele