Matějka byl potrestán za vyloučení s Bohemians. Útočník Dukly vynechá tři ligové zápasy

01.08., 18:44
Aktuality
Lukáš Matějka viděl ve druhém kole Chance Ligy červenou kartu. (© Profimedia)

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace uložila útočníkovi pražské Dukly Lukáši Matějkovi za faul na Matěje Hybše z Bohemians 1905 trest na tři soutěžní utkání. Informovala o tom v komuniké.

Matějka došlápl na obránce Hybše v sobotním pražském derby v druhém ligovém kole na Julisce. Po intervenci videorozhodčího dostal za zákrok rovnou červenou kartu. Po přestávce byl vyloučen i hostující hráč Martin Dostál, Dukla nakonec zvítězila 1:0.

Sparta obdržela pokutu 30 tisíc korun za to, že fanoušci použili pyrotechniku v utkání úvodního kola s Pardubicemi, které kvůli tomu bylo přerušeno. Disciplinární komise s obhájcem titulu zároveň zahájila řízení kvůli stejnému prohřešku v zápase 2. kola v Teplicích. Řízení začala i s Teplicemi, Slavií a Hradcem Králové.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

twl, to mi docela dělá komplikaci na isport fantě vzhledem k tomu, že i Baník je odloženej

Reagovat
Greny

Já jsem úplně v piči bez hráčů Baníku, Kabonga, Daněk z lavičky beztak bude hrát.... Vidím to na žolíka

Reagovat
Coutinho10

j, jako jestli to nejde jinak, tak bych neváhal

Reagovat
kilobyte

Haraslín a Birmančevič nehráli proti Irům ani minutu, takže proti Dukle budou možná v základu. Daněk půjde maximálně na konec zápasu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

To je dost

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Už jdou po Radovi i přes hráče.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
zelda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele