Mandandu těší údajný zájem AC Milán

29.04.2009, 13:27
Aktuality
Vedení AC Milán v létě zřejmě bude hledat nového brankáře a jedním z jmen na jeho seznamu má být i Steve Mandanda. Gólman Marseille má ze zájmu Rossoneri radost, zároveň ale na přestup nemyslí...

"Nejsem si vědom nějakého zájmu z Milána, který je skvělým klubem. Mají kvalitní brankáře jako Dida nebo Abbiati, ale nikdy nevíte. Je pěkné být s AC spojován, je to skvělý tým," prohlásil Mandanda.

Mandanda je jasnou jedničkou Marseille a má velký podíl na tom, že Olympique je na prvním místě tabulky. Svými výkony si navíc vysloužil místo ve francouzské reprezentaci.

AC Milán má v současnosti tři brankáře, všem je ale již přes třicet let. Na soupisce jsou 35letý Brazilec Dida a ještě o rok starší Australan Zeljko Kalač. Nejmladším je Christian Abbiati (31 let), ten se ovšem dává dohromady po vážném zranění kolenních vazů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mandanda súčasná francúzska brankárska škola V AC by to nebolo zle, Abbiati sa ale zlepšil po svojom príchode do Milána, každopádne do budúcnosti by to bolo dobré riešenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně se třeba víc líbí Ramé..a špičkou je a zůstává Lloris. Mandanda se krčí až za nimi z mého pohledu. Ale jeho kvality jsou taky nepopiratelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Frey jako nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasně, ale já mysel spíš Ligue1. Frey by asi stejně byl až za Llorisem i když třeba zápas s Bordeaux byl ro něj hrůzostrašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

z jakýho důvodu by byl Frey až za Llorisem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Perspektiva, navíc oba jsou už teď asi stejně kvalitní gólmani. Lloris je vážně senzační brankář, Frey toho má sice za sebou strašnou spoustu a jeho zkušenosti se určitě hoděj, ale nemyslím si, že by AC potřeboval v obraně ještě nějakou další zkušenost . Lloris má klidně šanci být na stejné úrovni jako je Buffon, Casillas.

Reagovat
smazaný uživatel

O 2-3 roky bude Casillas uz jasnou brankarskou jednickou...Neskutocny brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa už 2-3 roky je Samozrejme objektívne by sa o tom uvažovať dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, ale perspektiva přece není měřítkem kvalit..., navíc vzhledem k tvému prvnímu příspěvku (Ramé) se nebavíme o ideálním golmanovi pro AC, ale o tom, kdo je ze současných francouzských golmanů nejlepší, ne ? netvrdím, že nemůže být jednou Hugo na úrovni Buffona, nebo Casillase..., přál bych mu to, ale zajímaly by mě atributy, podle kterých soudíš, že je už TEĎ lepší, než Frey...

mimochodem jak pro Llorise není perspektiva žádnou výhodou v porovnání jejich kvalit, tak JE pro Freye výhodou jeho zkušenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak u něj je do očí bijící reflexy, výskok, vybíhání a slušná rozehrávka... Určitě by Frey byl mezi těmi nejlepšími nenapsal jsem ho, protože nehraje v Ligue1, tak jsem si nevzpomněl. U Freye sice hraje velkou roli zkušenost, ale třeba zrovna v AC podle mě zkušenost už není tolik potřeba, přece jenom takovej Maldini, nebo Nesta se nerozklepou po jednom nejistém zákroku gólmana..

Frey by byl určitě před Ramém i Mandandou si myslím.. Na stejné úrovni s Llorisem, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, však AC sem vůbec netahej , jde mi jen o srovnání Freye s Llorisem - zmínil jsi Hugovy přednosti..., čirou náhodou je Sebastien taky jedinečnej na čáře..., při vybíhání jak na centry, tak na úniky rovněž špička (hlavně jeho vytěsňování prostoru) a hra nohou je u něj bez problémů. jestli Ti můžu poradit Llorisu přednost oproti Freyovi - je to postava..., Hugova ideální atletická postava, jako stvořená pro golmana rozhodně vyčnívá oproti Freyovi a jeho poslední dobou lehce oplácanému pasu..., nicméně zatím ho to neomezuje. abych řek pravdu, tak se mi líbí srovnávat Llorise s Freyem..., v Hugovi totiž vidím jeho nástupce. on zatím opravdu není lepší, než Frey, to mi věř..., ale Frey byl kdysi úplně stejnej, jako je teď Lloris - stylově (kočka, co do reflexů), postavově (vysoká, štíhlá, ideální parametry) a hlavně (což je pro golmana nejdůležitější) oba působili už za mlada neuvěřitelně klidně. Lloris svým kvalitám dodá zkušenosti a bude jedním z nejlepších golmanů na světě..., klidně bych si na to vsadil, ale zatím ještě není lepší, než Frey, kterej nic neztratil ze svých kvalit, navíc už má ty zkušenosti v sobě z angažmá v Interu, Veroně, Parmě, nebo Fiorentině. za rok bude třeba všechno jinak..., ale samozřejmě by Hugovi pomohla pravidelná účast v reprezentaci a případně přestup do jedné z tří nejlepších evropských lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice Llorise nikdy nějak nepřeměřoval, ale z tý televize se mi zdá takovej subtilní Je to věc názoru on Lloris třeba není lepší, ale v mých očích, když vidím kolikrát podrží celej Lyon hned v 1. sezoně a stává se jeho skoro nejdůležitějším hráčem, tak prostě vede nad Freyem, kterýho vidím 4krát za rok ve Fiorentině. Proto nejsem nějak způsobilej k tomu, abych o něm mohl zasvěceně hovořit (o Llorisovi budiž), a tak jen říkám, že v mých očích.... Freyovi v očích veřejnosti moc a moc ublížila reprezentace, kvůli tomu nebývá považovaný za úplně top brankáře..

Reagovat
smazaný uživatel

186 cm, 73 kg..., je subtilní, ale pro jeho "reflexní styl chytání" jsou to ideální parametry a dokud nebude dostávat naloženo ve vzdušných a podobných soubojích, není v tom problém. o Sebastienových problémech s reprezentací už jsem tu psal častokrát..., kdyby se to tenkrát v 21' nepodělalo s Domenechem, měla by Francie už dobrých pár let jasnou stabilní jedničku v reprezentaci. já ho mám na očích pravidelně a opravdu patří mezi absolutní TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Frey ma vie pozor! "ako diváka vždy potešiť" nielen výzorom alá Wolverine (kedysi viac) ale aj jeho vzdušnými kreáciami pri chytaní. Tak ako on sa snáď nevie zavesiť do vzduchu nik. (kedysi slušnú "show" vedel spraviť hlavne Barthez - fr.škola čim to asi bude, no kvalitatívne ani v jednom Freya nedosahoval - o to väčšia škoda pre FR repre ) Niekedy mi pripadal, že dokáže efektným spôsobom vyškriabať loptu aj spoza seba

Reagovat
smazaný uživatel

tím je proslulej no . častokrát řeší zdánlivě banální záležitost co možná nejsložitěji, aby mohl předvést co možná nejefektivnější zákrok. dělával to hlavně dřív..., teď už trošku zdomácněl, stal se z něj takovej fotřík..., ale pořád to ještě jednou za čas vytasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velká škoda, Francie se v gólmanech do teď dost hledala a Frey by byl skvělej..

Reagovat
smazaný uživatel

tak lloris uz je v podstate skoro na urovni freye, opravdu letos chyta uzasne, jediny hrac lyonu hrajici letos opradu, pro freye mluvi zkusenosti, ktere ovsem lloris postupem casu take ziska a navic lloris se stale bude zlepsovat, frey uz myslim nikam neporoste, tady je ten potencial, kterym muze behem nekolika let freye prekonat

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu dobre

Reagovat
smazaný uživatel

nepopírám, že má na to Freye časem překonat. bavím se o tom, že zatím ještě pořád není lepší, než Frey..., přestože je už teď úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez frey asi neni, ale velmi brzy bude. proto by treba pro ac milan byla mnohem vyhodnejsi koupe llorise nez koupe freye (to myslim jen jako priklad pro porovnani, myslim, ze ani jeden z nich do ac nezamiri). brankari jsou to velmi dobri, spolehlivi a skoro na srovnatelne urovni. podle me bude lloris za dalsi dve sezony patrit mezi top 5 golmanu sveta

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva by byli pro AC skvělou koupí, nicméně Lloris opravdu potřebuje ještě slušné 2 roky na dozrání. Freyových 29 let je pro golmana ideální věk..., dalších dobrých 5-6 let může chytat na absolutním vrcholu. u golmana jsou jistota a zkušenosti klíčovější, než na kterémkoliv jiném postu..., obzvlášť ve velkoklubu, kde má před sebou většinou pevnou obranu a musí za zápas místo každochvilkových eskapád předvést 2-3 klíčové zákroky, kterými podrží tým nad vodou. rozhodně ale nechci Huga nějak shazovat..., naopak mu fandím..., je mi sympatický. určitě sympatičtější, než Mandanda...

Reagovat
smazaný uživatel

Freyovi je jenom 29?? To je v ideálním brankářském věku, nechápu proč ho nekoupí velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá důvod někam chodit, sympatičtější klub by těžko našel. Ještě dokoupit Diega a vzhůru na titul. (škoda, že se to nestane..)

Reagovat
smazaný uživatel

A začít stavět Mazucha

Reagovat
smazaný uživatel

Freyův životní příběh rozhodně stojí za prozkoumání (proč není v repre, proč není ve velkoklubu atd.), já ho sleduju (a fandím mu) už od doby, co přišel do Interu. tam předváděl skvělé výkony, nicméně objevil se právě ten už tady zmíněnej problém - neskutečnej potenciál, ale na velkoklub nedostatek zkušeností..., tudíž přišla sem tam chybka. vedení přivedlo místo něj Tolda a Sebastiena pustili do Parmy. pamatuju, že experti nad tímto krokem celkem kroutili hlavou, protože Toldo sice zkušenosti měl, ale nikdy to nebýval 2x jistej golman..., jeho organizace obrany taky nebyla z nejšpičkovějších a Inter to tenkrát stávalo dost bodů..., obrana nebyla pevná a Francesco to nezachraňoval..., na což byl dřív ideální právě Frey. ten to poté samozřejmě v Parmě držel celé nad vodou a přišel přestup do Fiorentiny, kde světové kvality potvrdil. jelikož se nikdy z Itálie nehrnul, tak nebylo kam ho koupit - do Interu už by se nevrátil, v AC zářil Dida, v Juventusu Buffon. mezitím se ale jeho cena vyšplhala tak vysoko, že na něj AC (kterému by se momentálně z těch tří klubů jedinému hodil) peníze nemá..., respektive je to pro nás až příliš a Della Valle sám o sobě nemá důvod ho pouštět..., ten chce Violu vytáhnout ještě výš a pro klub velikosti Fiorentiny by lepšího golmana, než je Frey, nesehnal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se opravdu povedlo Fiorentinu pozvednout na evropský velkoklub, tak by pak byl Frey ještě větším hrdinou než by byl ve velkoklubu.. V reprezentaci snad dojde ke změnám a Frey dostane příležitost zahrát i za národní tým, to by se mě osobně moc líbilo, protože s ním budou modří dvakrát silnější. Doufejme, že Lloris nebude opakovat jeho kariéru, protože ten může mít svojí a možná ještě zářnější, tak proč by mu k tomu nemohl zkušenostmi pomoct právě Frey

Reagovat
smazaný uživatel

Frey už ve velkoklubu je Trewinn squdra, Fantacalcio 2008/09

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že si to zapíše v análech

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím, s Curcim stále bojuje o místo jedničky a je to pro něj dost namáhavá sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač ten Curci?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý brankář hostujíci v Sieně z AS Řím, u mě nejdříve jako dvojka, pak mi vychytal nulu právě proti Freyově fiorentině a od té doby spolu u mě válčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nebude opakovat? Já teda doufám, že bude v Lyonu co nejdýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, tak o dvouch či třech letech, pak to bude zbytečný, jestli teď teda Lyon bude ten průměrnej francouzskej klub

Reagovat
smazaný uživatel

To máš asi pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Frey je zatím lepší, jak již zmínil Gattuso, gólman roste hlavně s počtem odehraných zápasů a v tomhle směru má zatím Frey jasně navrch, za tři roky se už ale můžeme bavit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je určitě věc názoru.. Jelikož mám na očích víc Llorise, tak se mi líbí víc než Frey, kterýho vidím jednou za čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se taky líbí víc, z jistých osobních důvodů. Nicméně na to, aby byl na úrovni Freye mu dávám ještě tak alespoň 2 roky, zatím to je stále spíše velký talent, i když už teď jsou jeho schopnosti do očí bijící, s Benzemou (ten by možná mohl ukázat víc, ale ne s takovouhle podporou) a Boumsongem jediní hráči Lyonu, kteří letos ukázali to, co se od nich čekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem opravdu moc rád, jak se všem těmhle hráčům dařilo proti Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bordeaux selhal tým jako celek, navíc zrovna od Llorise a Benzemy jsem neviděl nějaké do očí bijící zkraty, spíš mě zas naštval Cris, který pomalu z malého vápna nejen, že nedá při rohu gól, ale ani netrefí bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Lloris byl strašně nejistej. kdyby fialky daly gól po těch jeho kiksech, tak to mohlo bejt 3:0, hrozná byla hlavně 1. polovina.. To jsem si i říkal, že si ten zápas "blbec" krásně schovával

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, máš pravdu, teď jsem si na pár zákroků vzpomněl. No jo, každej den není posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu...

Reagovat
smazaný uživatel

He?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramé

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Ani nevíš kolikrát Bordeaux neskutečně podržel, navíc úplně srší jistotou.. Správnej kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som nehovoril nič o špičke a ani o tom, kto sa mi páči viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

golmana by to nejspíš chtělo. kdoví, v jakém stavu se vrátí Abbiati a na samotného Didu spoléhat nelze..., o Kalačovi nemluvě. na druhou stranu přivést nějakou špičku by bylo pro Christiana celkem bodnutí do zad..., takže to vidím maximálně zas na nějakého Storariho, nebo Eleftheropoulose. jenže co když se vrátí Abbiati bez formy, do té letošní už se znovu nedostane a my budem mít k dispozici jen samé bídáky ? dilema...

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej konkurencia, aspoň pre mňa. Je tam šanca, že to pozdvihne/neklesne Abbiatiho výkony po návrate, resp. môže mu to pomôcť vyhecovať sa, čoho je myslím v pohode schopný. A navyše to bude záloha do budúcich rokov. Kalač pre mňa prakticky ani neexistuje. Ten Mandanda by skutočne nebolo zlé rešenie, Perspektívu má, isté skúsenosti tiež, s úlohou dočasnej dvojky by sa vysporiadal i keď si myslím, že postupom času, pokiaľ by sa chytil, už by len tak zadarmo nikoho do brány nepustil.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že u Abbiatiho je to o psychice víc, než o čemkoliv jiném. konkurence mu nesvědčí. když v AC na přelomu tisícilitetí začínal, byl to hit..., jenže mu v jednom kuse cukal nervama Sebastiano Rossi..., legenda klubu, sice už za zenitem, nicméně pořád na soupisce a pořád připravenej chytat. občas přišla chyba..., pak AC koupilo Didu a očekávalo se to, o čem píšeš ty - konkurence, která prospěje. a jak to dopadlo ? Christian se úplně složil, byl nejistej a Dida se přes něj propracoval bez větších problémů. Abbiati je golman, kterej musí mít jistotu v tom, že je jasná jednička...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa k tebe pridávam, je to dilema.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milano potrebuje aspon styroch vybornych novych hracov.... Clichy,Lescott,lennon(walcott),Villa.....len skoda ze su taky drahy ...Ale terajsi kader -(domov dochodcov)- uz treba konecne vymenit...

Reagovat
smazaný uživatel

fcfabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to myslis? Akoze: Ty vole ten fcfabregas to tam trepe? Alebo: ano s tym fcfabregas suhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som tvoj nick

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy a Villa by pro AC nebyli vůbec od věci..

Reagovat
smazaný uživatel

villa dejme tomu, ale sam rekl, ze chce zustat ve spanelsku a myslim, ze to pro nej bude nejlepsi. clichy nevim, minula sezona z rise snu, letosni zas z rise hruz. navic nepovazuji za dobry napad kupovat do serie A hrace z premier league

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk: Ale Clichy stale patri medzi najlepsich lavych bekov na svete...A tat sezona zatial pre neho vobec nieje taka zla ako si myslis az na to erajsie zranenie...mam nik ze fcfabregas,ale niesom nejaky fanda Arsenalu,len toho hraca =D...takze Clichy ten by bol pre AC podla mna skvely...A taky Walcott...= obrovsky talent...takeho AC v zalohe nema...A jeho rychlost,ten by obehol snad aj mna ked utekam za poslednym pivom v senku...

Reagovat
smazaný uživatel

AC nehraje na křídla...

Reagovat
smazaný uživatel

ja proste s clichym nevim, jak rikam, minulou sezonu hral uzasne, ale letos to nepotvrdil, proto jej podle meho nazoru nemuzes zaradit mezi nejlepsi leve beky sveta (uvidime pristi sezonu). walcott je sice obrovsky talent, ale do systemu ac mi prijde, ze se absolutne nehodi, ac nehraje klasick po kridlech, tam se vysunuje napr. ronaldinho s kaka, maj tu zalohu a utok trochu jak stromecek. i kdyz zase uvidime po uzdraveni se borriela, se kterym letos ancelotti pocital, mozna prekope cely system, ale tak jako tak, walcott neni hrac pro ac milan ani pro serii A.

sledujes moc premier league

Reagovat
smazaný uživatel

celej ten koment je úžasnej . od "AC Milano", přes "Clichy, Lescott, Lennon (Walcott), Villa" až po neumírající "domov dochodcov"

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, kralovsky jsem se pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Villa by nemusel být špatný ale Clichy je tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy je tragicky .... Asi by som ti nedokazal povedat vsestranejsieho laveho beka v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

clichy je letos tragicky, jasne nejslabsi hrac arsenalu. jsi prilis velky fanousek arsenalu, clichyho nebo samotne premier league, coz te dost zaslepuje v usudku

Reagovat
smazaný uživatel

Ach chlapce...Je vidiet,ze zapas Arsenalu si este tento rok asi nevidel...Poviem ti ze najslabsi clanok je Silvestre a Denilson,Clichy je jednym z najlepsich hracov obrany Arsenalu !!! A nefandim Arsenalu! len fabergasovi Takze Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

zapasy arsenalu casto nesleduji, ale par jsem jich videl. mezi nejtragictejsi clanky tymu patri silvestre, CLICHY, denilson, song a obcas i kopyto bendtner (zahodi neuveritelne). clichy je letos opravdu jen stinem clichyho z minule sezony, ani zdaleka nedosahuje jeho formy, kvalit a prinosu tym. kazdy z nas ma ale na vec jiny nahled a asi jen tezko jej zmeni, proto povazuji za trochu bezpredmetne dal diskutovat o tom, jestli je clichy kvalitni ci nekvalitni levy bek

Reagovat
smazaný uživatel

Ok...Ale Song je momentalne jedna z hlavnych opor Arsenalu v zalohe..Bendtner s tym mas pravdu ten niekedy zahodi aj nemozne...Ale Song bol asi pred pol sezony este velke kopyto...Teraz ma skvelu formu a DM hra naozaj brilantne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že by byl Mandanda špatný, v Ligue 1 dost slušný nadprůměr, ale nemyslím, že by to stačilo na AC, rozhodně není lepší, jak Abbiatti v letošní formě a myslím, že třeba takový Akinfeev, v budoucnu Handanovic a možná i Amelia by byli pro Milán lepší volbou, pokud by hledali někoho perspektivního.

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovič byl začátkem sezony fantastickej, ale pak se svezl s celou tou sestupou formou Udinese a častokrát rozhodně nepodržel. momentálně si nejsem vůbec jistej, jestli má na to, být golmanem pro velkoklub..., ale ještě má čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že mu je už 25. Jsem myslel, že mu je kolem 20, tak to asi nic.. Nicméně jak říkáš, čas pořád má.

Reagovat
j_mrazik

Ale míň času...

Reagovat
smazaný uživatel

zas takovej mlaďas to není no , ale s ohledem na jeho post pořád ještě má dostatek času..., uvidíme jak s ním naloží.

Reagovat
smazaný uživatel

A ozaj ten Maldiny ten este zije...ten ma kolko ale 38-39? Ten ma snad uz aj vnukov

Reagovat
j_mrazik

Respektuj autority, chlapče. Maldini stále hraje, protože má klubu co nabídnout. V jeho letech většina hráčů už má sakra zaprášené kopačky, co jim visí na hřebíku.

Reagovat
j_mrazik

to bylo k fcfabregas...

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj? kto by to bol povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a preto by uz mal skoncit...On uz hra iba preto ze sa vola Maldiny...

Reagovat
GEGE

Aspoň se nauč psát jeho jméno když už si ho bereš ho huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak Maldini ty psychopat...

Reagovat
j_mrazik

Sakra ty máš nějakou modifikovanou slovenskou verzi, že tam nemáš reagovat?! Jinak, jasně že Maldini hraje taky kvůli tomu, co dokázal, ale ti hráči se od něj můžou učit přímo na place. Jsou věci, který se na tréninku nenaučíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ty mas nejaku trapnu cesku chorobu nervozity?...Ano ale uz tuto sezonu padliaj goly,ktore by kvalitnejsi obranca mohol odvratit...Skuseny mozno je,ale dobry uz nie...

Reagovat
Tsigi

prosím, už nikdy nic nekomentuj u AC. Děkuji

Reagovat
Tsigi

Osobně bych řešil přednostně jiné posty než brankářský.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, prednostne nie, ale aj nad brankárskym postom by sa do budúcna zamyslieť malo.

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně, ale nebral bych to na lehkou váhu. víš, jak to vypadalo loni, když odešla forma Didovi - do konce sezony jsme museli trpět v bráně Kalače, kterému se povedlo pár zápasů a už se pasoval na jasnou jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakou mladou italskou naději v Btýmu nemáte na post golmana?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo výraznej. Carletto občas napíše na soupisku Donnarummu, nebo Perucchiniho, ale těžko na ně spoléhat. to už by je dávno vyzkoušel v nějakém z těch letošních přáteláků a neztrácel by v nich čas s Kalačem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte tam nějakého Poláka v mladých brankářích?

Reagovat
smazaný uživatel

Miskiewicz..., ale ten se letos ještě na soupisce áčka neobjevil.

Reagovat
smazaný uživatel

No toho jsem myslel, mám přeheld

Reagovat
smazaný uživatel

Skromnosť nadovšetko

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jseš vysazenej na Poláky

Reagovat
smazaný uživatel

Polská brankářská škola je jedna z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

INZERAT: JE TU NEJAKY HRAC NAD 40? AK ANO BERIEME HO!!! ac milano

Reagovat
smazaný uživatel

já už, že ho hledáš do svého FC Fabregas týmu

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie...tam berem len deti pod 16 rokov ako Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš inzerát musí vypadat jak od pedofilů teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bez okolkov ban, toto je príkladom prečo nie je potrebná žiadna urážka na to aby takémuto užívateľovi bolo prispievanie zakázané.

Reagovat
smazaný uživatel

kamosko zas sa z toho ....Tak co no...AC kupuje len starych hracov..a tom nic nezmenis

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máš na mysli Thiaga Silvu, Pata nebo Borriella? Či snad Flamstera se Senderosem? Dík za upřesnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tym myslim...tym myslim vsetkych na 32 co AC kupilo...jaaaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Které nad 32 myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetkych...

Reagovat
smazaný uživatel

A který z těch co myslíš koupili po tom, co jim bylo 32? Beckham a dál?

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře napovím ti, ten druhej je křestním jménem Giuseppe...

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně pravděpodobné, že se Abbiati vrátí ve slabší formě, než byl letos. Klasickou přípravu nestihne, v září bude spěchat, aby toho stihnul co nejvíc, to v jeho věku bude strašně těžké... Bylo by fajn mít nějakou pojistku. Samir? Marchetti?

Reagovat
smazaný uživatel

právě Abbiati zmínil Marchettiho jako golmanskej objev roku , takže bych ho i vyzkoušel. jemu případná dvojka vadit nebude..., i když to asi ani Samirovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, jak je to se Storarim? Patří ještě AC?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ano

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Objevem roku je určitě, mě osobně ještě moc mile překvapil Andrea Consigli, Atalanta má na několik let vystaráno a pak za něj dostanou pěkný peníze .

Reagovat
Tsigi

Až mě překvapuje, jak jsem odhadl na začátku sezony že bude chytat. Momentálně mi ve fantě dělá jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Football Manager poradil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prestaň, lebo sem zase nalezú deti a budú tvrdiť jeho doležitosť hraničicacu so smrteľným hriechom za nehranie.

Reagovat
smazaný uživatel

No... musím se přiznat, že když sis ho vybral, tak jsem ho snad jako jediného hráče ze všech draftovaných vůbec neznal a ještě pár měsíců si myslel, že je to snad nějaká trojka Lecce .

Reagovat
smazaný uživatel

mere někoho neznal . že se nestydíš

Reagovat
smazaný uživatel

mere, zasloužíš si

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Consigli rozhodně taky

Reagovat
smazaný uživatel

100.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dobře vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ideální stovka. Každý si tam může dosadit, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna myšlienka.

Reagovat
smazaný uživatel

Populisto

Reagovat
smazaný uživatel

OT: když už se nakousla ta Primavera, tak doufám, že dostane v létě šanci stoper Michelangelo Albertazzi..., 18 let, zkušenosti s mládežnickými výběry. Carletto ho nedávno chválil a prý by ho mohl v přípravě vyzkoušet. jelikož to vypadá, že z Darmiana novej Maldini nebude (například proti maďarům byl hroznej), bylo by na čase vytasit po Juve a Interu svou vlastní YOUNG STAR

Reagovat
GEGE

O Albertazzim jdou skvělé zprávy.Snad s něho něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

O střelce Jeleńa je velký zájem

Polák Jeleń, který v Auxerre střílí jednu branku za druhou, se může těšit z několika lákavých nabídek. Zájem prý kromě zatím nezveřejněných klubů ze Španělska údajně projevil i Paris Saint Germain, Marseille nebo Lyon.

Jeleň? Myslím, že na trhu je o dost lepších hráčů, kteří budou podobně dostupní.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se tomu divim stejne jako ty. utocnik to spatny neni, ale zas lyon, marseille nebo psg?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeleň je dost dobrý útočník, má na Ligue 1, ale tak na úrovni Auxerre, možná by ještě zvládl zahrát v Rennes nebo Toulouse, ale výš už bych ho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelen má solidní rychlsot, trochu mi připomíná Quaju Rád by jsem ho viděl v it. lize, kde by mi byl více na očích...

Reagovat
smazaný uživatel

V Parmě. S boji o záchranu má zkušeností dost a to úspěšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Udine jako náhrada za Quaju

Reagovat
smazaný uživatel

To by mi taky nevadilo, Udine mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si.. Skrývá se v něm velký potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu už 28, o moc lepší nebude. Pokud bych chtěl polského útočníka, tak bych upřednostnil trio Smolarek (asi nejlepší polský forvard současnosti), Lewandowski a možná Broźek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ebiho? To bych nedoporučoval, přijde mi trochu over-ratingovaný, Brozio snad taky nikam nepůjde, ve Wisle má vše a fanoušci ho tam uctívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že by byl Ebi zázrak, ale zatím se mi jeví jako jednička v polském útoku. Nicméně nejlepší by byl samozřejmě Robert Lewandowski, slušný talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já ho znal už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže hraje dobře, kdyby přestoupil do většího klubu, tak by se neztratil, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se to stane, řeknu dobrá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cudicini je myslim volnej ten by do domova důchodců asi seděl nejvíc Ať jde Mandanda kamkoli jen ne do AC

Reagovat
smazaný uživatel

s domovem duchodcu uz jste vsichni trapny, ty zas podle sveho prispevku patris do domova dusevne chorych

Reagovat
božský John

Ten fcfabregas je typickej Bača...se všim všudx..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Roma bude asi v létě kupovat gólmana, Doni jde na operaci. I tam by se mi líbil Marchetti.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, jak to bude s Gianlucou u nich.

Reagovat
božský John

Jinak,co se nás týče...v létě odešel Carasso do Toulouse,takže nám zbyl pouze Riou,podobnej typ jako Mandanda(vejškově i herně) akorát je asi o 10 kilo lehčí-míň síly,lepší pohyb(i cvo jsem se dočet od fans,kteří maj větší možnost ho vidět). Jinak s brankáři jsme na tom bídně. Kdyby Steve odešel,tak bychom měli problém...jako náhradu bych viděl Pelého...

Reagovat
smazaný uživatel

Girooooondins Bordeaux!!!!!! Gourcuff, Gouffran..

Reagovat
irik

Hele, za kolik by byl Goucurff?

Reagovat
smazaný uživatel

no mandando tak vopovaž se tam jít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele