Mandanda je plně k dispozici Marseille, odchod ale nevyloučil

07.08.2015, 11:55
Aktuality
Ještě více než tři týdny plné nejistoty před sebou může mít Steve Mandanda. Francouzský brankář je dlouhodobou oporou Marseille a jeho jméno je již delší dobu spojováno s možným odchodem z klubu. Aktuálně se nejvíce mluví o anglické Premier League...

Mandanda začíná v Marseille svou již osmou sezonu a sám si není jistý tím, co se ve zbytku srpna stane. V průběhu jarní části loňské sezony se mluvilo o Valencii nebo AS Řím, nyní mají největší zájem Crystal Palace a Tottenham.

"Nic není jisté ani rozhodnuté. Víte stejně dobře jako já, že stát se může cokoli," prohlásil gólman, jemuž běží smlouva na poslední rok.

"Připravoval jsem se s týmem a Marseille jsem plně k dispozici. Čeká nás důležitý zápas prvního kola nové sezony a jsem maximálně koncentrovaný. Nikdy jsem si nemusel rozmýšlet svou budoucnost, nic víc," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
stas87

Bayer-Bruggy

Manchester-Monaco

Sporting-Rapid

Valencia-Lazio

Shakhtar-CSKA

Moze byt?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže no

Reagovat
stas87

Nevyjde mi nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ani nemohlo, Ukrajina vs Rusko..

Reagovat
I am Mancunian

bereme, vsetko je lepsie ako cillessen

Reagovat
Pasha

Lloris, Leno, Oblak...Lojzo vraj preferuje Oblaka

Reagovat
Murtago

Snad už lepší Cillessen

Reagovat
Langi

Lloris by se tam treba konecne posunul na top uroven, na kterou mel uz v Lyonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele