Livesport Daily RE:ACTION: Tuchel poprvé u reprezentace, dokráčí s Anglií na vrchol?

Dnes, 16:56
Aktuality
Thomas Tuchel na tiskové konferenci. (© RYAN PIERSE / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Ve fotbalovém světě vybuchla pořádná trenérská bomba. Novým trenérem anglické fotbalové reprezentace totiž bude Němec Thomas Tuchel (51). Bývalý kouč Chelsea, Bayernu Mnichov, Dortmundu a Paris St. Germain se podle médií dohodl s vedením národní asociace. Moderátoři Lukáš Pečeně, Jan Denemark a Jakub Burian jeho angažování u Albionu probrali v dalším díle Livesport Daily RE:ACTION.

Tuchel bude po Švédu Erikssonovi a Italu Capellovi třetím zahraničním koučem národního týmu Anglie a cíl, který před ním stojí, je jasný: vyhrát s Albionem velký turnaj.

"Z pohledu fotbalové historie je samozřejmě pikantní, že anglickou reprezentaci povede Němec. Proti Southgateovi bude velký rozdíl v tom, že Tuchel bude přesně vědět, co chce hrát, bude mít k dispozici opravdu top světové hráče a dokáže měnit podobu zápasu i v jeho průběhu," říká Lukáš Pečeně.

"Podle mě Tuchel dovede Anglii k titulu mistrů světa hned na tom příštím šampionátu v roce 2026," dodává Jan Denemark.

V dnešní epizodě Livesport Daily RE:ACTION jsme také probírali:

Personální krizi anglických manažerů.

Tuchelův fotbalový rukopis.

Vztahové problémy Tuchela v předchozích angažmá.

Všechny díly Livesport Daily najdete také na - Apple Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Kincl

Snad ne. Nedá se jim přát.

Reagovat
Moshe Dajan

Churchill rotuje v hrobě. Zoufalý krok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele