Lippi povolal mužstvo do Říma

02.05.2010, 20:32
Aktuality
Trenér italské reprezentace Marcello Lippi jmenoval 29 hráčů, kteří se zúčastní třídenního přípravného kempu v Římě. Kouč národního týmu záměrně opomenul hráče AS Řím a Interu Milán, které ve středu čeká vzájemný duel v pohárovém finále.

Brankáři: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Neapol), Federico Marchetti (Cagliari), Salvatore Sirigu (Palermo)
Obránci: Salvatore Bocchetti (Janov), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Janov), Fabio Grosso (Juventus), Nicola Legrottaglie (Juventus), Gianluca Zambrotta (AC Milan),
Záložníci: Mauro Camoranesi (Juventus), Antonio Candreva (Juventus), Andrea Cossu (Cagliari), Gennaro Gattuso (AC Milán), Claudio Marchisio (Juventus), Christian Maggio (Neapol), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (AC Milán),
Útočníci: Marco Borriello (AC Milán), Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Neapol).

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde je De Rossi???...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si nedělam srandu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kouč národního týmu záměrně opomenul hráče AS Řím a Interu Milán, které ve středu čeká vzájemný duel v pohárovém finále.

Reagovat
smazaný uživatel

znovu si to precti

Reagovat
smazaný uživatel

slibuju, že už nebudu tolik chlastat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

No uz to nieje to co na MS 06. Stare hviezdy uz niesu tak dobre a nove este nedosahuju uroven tych starych z pred 4 rokov A kde je Amelia??

Reagovat
justcall

když se furt bere Cannavaro, tak by mohli vzít i Del piera

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne-e.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Iaquinta je drevo ako oci,chceme tam vidiet Giuseppe Rossiho!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik vůbec hraje v Interu italů?

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
Prezioso

5

Reagovat
smazaný uživatel

Giuseppe Rossi má i přes mizernou formu větší přínos pro tým než Iaquinta, Borriero nebo Quagliarella. To Marcello dost posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santon,Materazzi,"Balloteli"

Reagovat
mastakillah

Matterazzi??

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být reakce na to ,kolik hraje italů v za inter .ne že by měli jet na MS.tam nepojede ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava - Buffon Ano, Morgan de Sanctis Ne ( jsou kvalitnější golmani v Itálii ), Marcheti Ano, Sirigu Ano, Bochetti, Bonucci Ano, Canavaro NE NE NE !!!! Cassani Ano, Chielini Ano, Criscito Ano, Grosso Ne ( max jako náhradník ), Legrottalie NE WTF ?! Zambrotta - Ano - jako náhradník, Camoranesi NE NE NE !!! TO SI DĚLÁ PRDEL NE ? Candreva Ne ( další výsměch ) Cossu ano Gatusso no tak s oběma zavřenýma očima na lavičku, Marchisio Ano, Maggio ano, Montolivo dejme tomu ano, Palombo ano, Pepe ano, Pirlo ano, Borrielo Ano, Di natale ano, Gilardino ano, Iaquinta NE NE NE !!! ( zahrál dva zápasy dobře tj vše ) Pazzini Ano, Quagliarela se zavřenýma očima ano.

Co na to říct?

1) 9 hráčů repre - Juventus Turín. Juventus Turín hraje letos nejhorší fotbal za svých posledních 10 let. Obrana naprosto hořící v čele se snažícím se, ale už starým a nestíhajícím Canavarem. Na straně s bezzubým Grossem, Legrottalie celkem slušný, bral bych jo jako náhradníka, Chiellini - jediný co snáší přísná měřítka. Mauro Camoranesi a Antonio Candreva jsou už jenom jedny z dalších mizerných volem Lippiho. Camoranesi hraje velké prázdné nic, ikdyž se snaží. Candreva se snaží, ale není to ono. Sem tam zabliká, ale většinou naprosto neviditelný. Marchisio - OK, Vincenzo Iaquinta je jenom poslední kapka. JAK MŮŽE ON HRÁT NA MS SE PTÁM JAKTO??? Hráč, který ani nenastupuje pravidelně v základní sestavě a je naprosto průmerný... Výsmech Lippiho Italským fandům.

2) KDE JSOU HRÁČI TYPU MASCARA, MESTO, MEGGIORINI, PELLISIER, MATRI, POLI, atd... Řeknu to budou hezky doma sedět a čumět se na TV jak staří šupáci z Juventusu remizujou s Novým Zélandem a posléze dostávají nafrak od slováků a paraguayců.

3)!!!!!!!!!!!!! Kde je Cassano ( Lippi nechce mít v týmu bouřliváky - hlavně, že tam má jednoho kliďase jménem Iaquinta, který rozmlátil v šatně okno a když dal gol tak se s ním ani spoluhráči neradovali, protože ho nesnášeli )

4) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KDE JE MICCOLI ? KDE JE MICCOLI? KDE JE MICCOLI? Proč tam není to tam radši budou běhat dva cypové z Juventusu ( starý Camoranesi ) a mladý hňupek Candreva, který zahrál letos zatím jenom hovno a možná ani to ne...

Itálie si na MS udělá ostudu... Tak jak to lidi očekávali minule a Italové hráli krásně. Tak letos to bude děs bída a hnus podobný konfederačnímu poháru. Můj tip 3 místo ve skupině a nebude to ani překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno. Forza Italia, nel cuore per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem asi nalitej, jestli vidim to co vidim, tak se mi chce brečet. Lippimu asi prdla cévka v mozku né?Grosso ne, Zambrotta ne, Camoranesi ne Marchisio ne, Iaquinta neee nikdyyy!!! Miccoli, Cassano, Mesto, to bych moh psát do večeraaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcello Lippy se asi zbláznil...

tolik hráčů z juventusu? to je jako kdyby už takhle dosti tragický Bílek bral 6 hráčů Slavie. Např.: Hubáček, Kopic, Vaniak, Trapp, Kysela, Janda a Šenkeřík. No nic něco na tom určitě bude....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele