Ligue 1 - preview 8. kola: Napraví Marseille zaváhání?

18.10., 08:52, aktualizováno 20.10., 09:18
Previews
Mason Greenwood (© AFP)

Marseille se poslední dvě utkání před reprezentační přestávkou nepovedla a o nápravu se pokusí na půdě Montpellier. Lyon zajíždí do Le Havre, ven cestuje rovněž Nice.

Le Havre AC - Olympique Lyon

neděle 15:00

Fotbalisté Lyonu se po vlažnějším vstupu do nového ročníku dostali do skvělé formy těsně před reprezentační pauzou a navázat na ní chtějí teď na půdě Le Havre, které se naopak výsledkově trápí. Domácí výběr momentálně nebodoval v Ligue 1 čtyřikrát po sobě a v tabulce mu patří až patnáctá příčka se šesti body, naopak Olympique včetně evropských pohárů zvítězil čtyřikrát za sebou a v tabulce je osmý s deseti body.

Le Havre má v tomto ročníku jediný úkol a tím je záchrana - vstup do soutěže mu vyšel a ze tří utkání vydoloval hned šest bodů za dvě výhry, jenže od té doby postupně nestačil na Toulouse (0:2), Monako (1:3), Lille (0:3) ani Brest (0:2). Nováčkovi loňského ročníku se v předešlé sezóně na favorizovaný Lyon dařilo, protože po úvodní venkovní bezbrankové remíze nečekaně zvítězil v domácí odvetě po výsledku 3:1.

Svěřenci trenéra Pierra Sageho doposud vyhráli v sedmi ligových duelech třikrát, nicméně jejich výkonnost má vzrůstající tendenci. V Ligue 1 si v posledních dvou případech poradili s Toulouse (2:1) i Nantes (2:0), stoprocentní jsou navíc v Evropské lize díky výhrám 2:0 nad řeckým Olympiakosem a 4:1 v Glasgow se skotským Rangers.

Kouč Le Havre Didier Digard postrádá Étienna Youtého Kinkoueho, jenž si bude odpykávat trest za červenou kartu v zápase s Brestem, k dispozici zřejmě nebudou ani Josue Casimir, Andy Logbo či Emmanuel Sabbi. Jeho protějšek Sage by naopak měl mít k dispozici téměř kompletní výběr, otazník visí jen nad startem Nemanji Matiče. "Přestávka nám úplně nepřišla vhod, ale všichni hráči v týmu si věří. Le Havre nás bude chtít překvapit, musíme najít recept na jeho obranu," má jasno pětačtyřicetiletý Sage.

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Nego, Sangante, Salmier, Lloris, Operi - Ndiaye, Toure, Targhalline, Soumaré - Housni

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Perri - Maitland-Niles, Omari, Niakhaté, Tagliafico - Veretout, Tolisso - Benrahma, Cherki, Fofana - Lacazette

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.41 - 3.82 - 1.85

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Angers SCO

neděle 17:00

Oba dva nedělní protivníci zatím nezažívají úplně nejlepší začátek nového ročníku Ligue 1 a v tuto chvíli se nacházejí na dně tabulky. O něco lépe na tom je domácí Toulouse s pěti body, ovšem s jedinou výhrou zaostává za očekáváním, jelikož mu patří až šestnáctá barážová příčka. Letošní nováček Angers na premiérovou výhru dokonce stále čeká a s pouhými třemi body na kontě je úplně poslední, osmnáctý.

Toulouse v loňském ročníku obsadilo jedenáctou pozici a celkem s velkým předstihem si zajistilo záchranu v nejvyšší soutěži. Teď to může být o poznání horší. Jediný skalp získalo s Le Havre (2:0), momentálně nebodovalo již třikrát za sebou. Těsně před reprezentační přestávkou zavítalo do Lille a i přes srdnatý výkon přeci jen prohrálo nejtěsnějším poměrem 1:2.

SCO se vrátilo do nejvyšší soutěže po jediném roce stráveném ve druhé lize a zatím se pere s velkou konkurencí. Poslední dobou se však přeci jen zlepšuje, vždyť v posledních čtyřech případech hned třikrát remizovalo 1:1, před čtrnácti dny si odvezlo překvapivý bod z Marseille, a to i přes dlouhé oslabení. Oba nedělní soupeři na sebe naposledy narazili v sezóně 2022/2023 a v obou případech bylo úspěšnější FC (3:2 a 2:0).

Domácí trenér Carles Martínez Novell se bude muset obejít bez Arona Donnuma a Cristiana Casserese, po prodělané viróze ještě nemá jistý start ani Niklas Schmidt. Lodivod Angers Alexandre Dujeux nemůže nasadit Liliana Raa-Lisou, jenž si bude odpykávat trest za červenou kartu v Marseille, a na trávník se nepodívají ani Bamba Dieng, Jacques Ekomié, Joseph Lopy či Sidiki Cherif.

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Sidibe, Nicolaisen, McKenzie - Babicka, Zajc, Sierro, Suazo - Aboukhlal, King, Gboho

Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Fofana - Arcus, Biumla, Lefort, Hanin - Aholou, Belkebla, Abdelli - Ferhat, Niane, El Melali

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.22 - 6.62

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Nantes - OGC Nice

neděle 17:00

Nantes skvěle vstoupilo do nového ročníku, nicméně v posledních týdnech se zaseklo a momentálně nevyhrálo mezi francouzskou elitou již čtyřikrát za sebou. Nyní v nedělním utkání přivítá konkurenční Nice a dá se očekávat vyrovnané utkání, i když hosté jsou přeci jen považováni za mírné favority. Domácí celek je s devíti body jedenáctý, zatímco OGC patří se stejným počtem bodů desátá pozice.

Svěřenci šedesátiletého trenéra Antoina Kombouarého po úvodní bezbrankové remíze s Toulouse vyzráli jak na Auxerre (2:0), tak i na Montpellier (3:1), a zdálo se, že by mohli zabojovat o evropské poháry. Jenomže v následujících čtyřech utkáních vybojovali pouhé dva body a propadli se tedy do dolní poloviny Ligue 1. Těsně před reprezentační pauzou zavítali do Lyonu a podlehli mu po výsledku 0:2.

Nice má i v této sezóně pohárové ambice, ale kromě drtivé výhry 8:0 nad podceňovaným Saint-Étienne nic unikátního nepředvedlo. Výběr vedený koučem Franckem Haisem letos bojuje na více frontách, v základní skupině Evropské ligy se mu přitom příliš nedaří, po dvou duelech má na kontě jediný bod. Těsně před reprezentační přestávkou každopádně zaskočil vysoce favorizované PSG (1:1). Nice se na Nantes z dlouhodobého hlediska příliš nedaří, neboť na něj nevyzrálo již pětkrát v řadě, v loňské sezóně s ním nezískalo dokonce jediný bod (0:1, 1:2).

Kombouaré postrádá kvůli žlutým kartám Douglase Augusta, trest za červenou kartu si k tomu musí odpykat Marcus Coco. Kvůli zranění budou pravděpodobně mimo hru Bahereba Guirassy, Fabien Centonze, Jean-Kevin Duverne a Tino Kadewere. Haise kvůli žlutým kartám nenasadí kapitána Danteho, na marodce zůstávají Melvin Bard, Gaetan Laborde, Morgan Sanson, Tanguy Ndombele i Terem Moffi.

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Amian, Pallois, Zeze, Cozza - Chirivella, Gbamin - Thomas, Lepenant, Simon - Abline

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Mendy, Bombito, Abdelmonem - Clauss, Boudaoui, Rosario, Abdi - Guessand, Boga - Cho

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.10 - 2.69

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Stade Reims

neděle 17:00

Auxerre jakožto navrátivší se nováček Ligue 1 z úvodních sedmi kol padlo hned v pěti případech. Ale také našlo cestu za dvěma vítězstvími, a i proto se zatím drží mimo sestupové pásmo. Přece by v Burgundsku potřebovali najít stabilní pohodu, aby se až tak silně nemuseli ohlížet dozadu. Teď se proti AJA představí výběr Remeše, který vstoupil do ročníku moc dobře a atakuje přední pozice.

Hosté zatím našli jen jednoho přemožitele, v ostatních šesti zápasech vždy získali alespoň bod. Fakt, že umějí pravidelně bodovat, je to hlavní, co dopomáhá ekipě trenéra Luky Elsnera bojovat minimálně o příčky zaručující pohárovou Evropu. "Proti týmům, jako je Remeš, to budeme mít vždy velmi těžké vzhledem ke kvalitě soupeře a intenzitě, ve které hraje,” povídal směrem k nynějšímu protivníkovi domácí stratég Christophe Pélissier.

Ten samozřejmě nemohl být spokojený před reprezentační přestávkou, jak se jeho mužstvo prezentovalo proti St. Étienne. Bitvu dvou noviců Auxerre zkrátka nezvládlo. "Nesmíme panikařit. Naše publikum musí stále stát za týmem, tihle hráči si to zaslouží,” vyzval fanoušky Pélissier. "Samozřejmě je normální, že nejsou rádi, když prohráváme zápasy jako ty se St. Étienne. Všichni jsme z toho zklamaní. Ale my fandy potřebujeme. Právě díky nim se teď můžeme vyrovnat Remeši.”

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.61 - 2.30

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Olympique Marseille

neděle 20:45

Závěrečný duel 8. kola Ligue 1 se odehraje v Montpellieru a bude mít jasného favorita, nicméně hosté z Marseille to v žádném případě nemusejí mít jednoduché. Domácí celek nemůže být vůbec spokojen se svými dosavadními výkony, vždyť v sedmi duelech jen jednou vyhrál a se čtyřmi body je předposlední, sedmnáctý, a to o jediný bod před posledním nováčkem z Angers.

Nyní se před vlastními fanoušky pokusí domácí překvapit favorizovanou Marseille, která naopak má ty nejvyšší ambice a po propadáku v minulém ročníku se hodlá vrátit do evropských pohárů. Svěřenci trenéra Roberta De Zerbiho si ve francouzské nejvyšší soutěži vedou poměrně dobře a můžou být víceméně v klidu, jelikož jsou třetí se čtrnácti body a na druhé Monako i vedoucí PSG ztrácejí šest bodů.

Avšak poslední dva ligové duely OM příliš nevyšly, neboť po nečekané porážce ve Štrasburku (0:1) nenašlo před reprezentační přestávkou úspěšný recept ani na poslední Angers (1:1). "Každá ztráta je nepříjemná a zvlášť v zápasech, kde máte herně navrch. Bohužel v koncovce jsme se neprosazovali i přes nespočet šancí. Ale teď věříme, že po krátké pauze se nám opět bude dařit," prohlásil De Zerbi s jasným plánem.

HSC zatím porazilo jen Auxerre nejtěsnějším poměrem 3:2, jinak má na kontě už pět porážek. Minule zkusilo zvládnout přestřelku s Remeší, ovšem udělalo příliš chyb v defenzívě. A nakonec tedy prohrálo po divokém výsledku 2:4. Na nadcházejícího protivníka se mu z dlouhodobého hlediska vůbec nedaří, naposledy nad ním vyhrálo v roce 2018. Od té doby na něj nevyzrálo v jedenácti utkáních v řadě za sebou.

Oba celky se momentálně vypořádávají s celkem početnou marodkou - De Zerbi se musí obejít bez Moumbagny, Bilala Nadira, Quentina Merlina a pravděpodobně i Rubéna Blanca, trest za červenou kartu v duelu s Angers si odpyká Neal Maupay. Domácí jsou na tom s absencemi velmi podobně, na trávníku budou chybět Maamma, Théo Sainte-Luce, Kiki Kouyaté, Christopher Jullien, Issiaga Sylla a zřejmě i Mousa Al Ta'mari.

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Bertaud - Sacko, DŽodiČ, OmeragiČ, Mincarelli - TourÉ, Chotard, Savanier - Nordin, Adams, Coulibaly

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Rulli - Murillo, Balerdi, Cornelius, Garcia - Hojbjerg, Kondogbia - Greenwood, Harit, Luis Henrique - Rowe

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.36 - 4.19 - 1.78

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Stade Brestois - Stade Rennes

sobota 17:00

Když se Rennes s Brestem utkalo naposledy, diváci se museli hodně bavit. Ve velmi ofenzivním představení tehdy padlo devět branek a oba kluby jistě doufají, že jim tři body vynese atraktivní pojetí i tentokrát.

V sobotu odpoledne se na Stade Francis-Le Blé představí domácí účastník Ligy mistrů, který pozvolna poznává, jaké to je být rozkročen mezi dvě takto náročné soutěže. Nicméně jeho momentální forma slibuje, že by se mohlo domácí diváctvo nakonec radovat. Brest má šanci získat vítězný hattrick, pokud vezmeme v úvahu všechny soutěže. Nejprve si totiž nečekaně a jasně poradil se Salzburgem, kterému nadělil čtyři branky. A následně zvládl i ligový návrat, neboť góly dvojice Ajorque - Salah stačily na poražení soka z Le Havre.

Pořád ale platí, že z pohledu Brestu je to v lize jak na horské dráze a s téměř železnou pravidelností výhru následuje porážka. Brest se navíc opírá o skvělou domácí formu v lize, protože všechny body, které družina trenéra Erica Roye urvala, si vysloužila právě doma. Je možné, že se Brest bude trochu hůř soustředit, protože jedním okem bude vyhlížet očekávaný duel Ligy mistrů s Bayerem Leverkusen.

Pro tohle utkání bude mít Brest ty nejvyšší ambice, jenže právě s Rennes se mu vůbec nedaří. Za posledních čtrnáct vzájemných zápasů totiž nad Rennes zvítězil tým trenéra Roye jen jedinkrát. Tentokrát by to ale vyjít mohlo, protože Rennes rozhodně nehraje nijak oslnivý fotbal s dobrými výsledky. Čtyři z posledních sedmi ligových duelů totiž Rennes prohrálo, což je mimochodem nejhorší start bretaňského celku od roku 2002. Navzdory tomu, že Rennes dalo už jedenáct branek. Přesto to stačí až na dvanácté místo.

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Ndiaye, Fernandes - Camara, Magnetti, Doumbia - Del Castillo, Ajorque, Sima

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Hateboer, Østigård, Faye, Seidu, Truffert - Kamara, Matusiwa - Blas, Kalimuendo, Gronbaek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.22 - 2.84

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - RC Lens

sobota 19:00

Nováček ze Saint-Étienne přivítá v sobotu večer na Stade Geoffroy-Guichard těžkého soupeře z Lens a bude doufat, že mu reprezentační pauza nezpůsobila příliš náročný defekt. Z Lens se postupně stává odborník na remízové výsledky.

Pro Saint-Étienne to byly hodně náročné týdny, kdy si coby nováček zvykal opět na život mezi elitou a na nepoměrně kvalitnější soupeře. Už první zápasy jasně ukázaly, že ASSE bude mít velké problémy chytit nový dech a tempo v konkurenci lepších klubů. Nejhorší výsledek ale zaznamenalo až nedávno. V duelu s domácím Nice, které jeho obraně připravilo naprosto hororový den. Zničilo svého soka osmi góly a jeho obranu totálně znemožnilo. Jak se na takový debakl vůbec dá reagovat?

Saint-Étienne to vzalo se stoickým klidem a byl to pro něj ten správný impuls ke změně. Hned v dalším kole totiž remizovalo s Nantes a minule si dokonce připsalo i svou druhou výhru v ročníku, když o dvě branky porazilo Auxerre. Velký večer prožil zejména Zurab Davitašvili, kterému se povedlo zkompletovat hattrick. To znamená, že Saint-Étienne se povedlo vyhrát už dva domácí duely v řadě a tenhle trend bude chtít prodloužit i proti návštěvě z Lens.

Trenér Olivier Dall’Oglio se ale nyní musí připravovat bez Cornuda, Macona, Briancona a Wadjiho. Hosté dorazí bez Lascaryho, Satriana, Chabota a Chaveze.

V Lens se už dlouho nemohli radovat ze tří bodů, neboť se v minulých týdnech stal z týmu trenéra Willa Stilla odborník na remízy. Má jich na kontě už pět za sebou! Nicméně pozitivem je jeho obrana, která zatím inkasovala pouhé čtyři branky. V celé lize potom nenajdeme tým, který by si v tomhle ohledu vedl lépe.

AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Larsonneur - Appiah, Batubinsika, Nade, Petrot - Moueffek, Ekwah, Amougou - Davitašvili, Sissoko, Old

RC Lens - pravděpodobná sestava:
Samba - Sarr, Chusanov, Medina - Frankowski, Thomassen, Diouf, Machado - Sotoca, Said, Nzola

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.02 - 4.47 - 1.56

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Racing Strasbourg

sobota 21:00

Před říjnovou reprezentační pauzou se PSG ocitalo v tabulce Ligue 1 po sedmi odehraných kolech na pro něj neakceptovatelné pozici, tedy na té druhé. Pařížský celek se tak pokusí v nejbližších týdnech sjednat nápravu a začít může v sobotu večer proti Štrasburku. Záležet ovšem bude také na tom, zda Moncao uspěje v páteční předehrávce doma v souboji s Lille.

Dva body, taková byla ztráta pařížského giganta na vedoucí celek z jihu Francie poté, co ve venkovním měření sil nenašel vítězný recept na Nice. Pochopitelně že v hlavní francouzské metropoli žádné panice nepropadají, do konce sezony je ještě fůra času, dá se vše převrátit do pozitivna. "Nečeká nás jednoduchý zápas, už jsem své hráče varoval,” ujišťoval fanoušky Luis Enrique, kouč Les Parisiens. "Štrasburk má nejmladší tým v této soutěži, který je plný kvalitních individualit. Je to nebezpečný soupeř, který umí střílet góly a vyvíjí velmi dobrý tlak," dodal.

Snadný program na PSG v následujícím období nečeká. Alespoň ne, co se týče neúprosného kolotoče duelů hned na dvou frontách. Příští týden přivítá v Parku princů v Lize mistrů PSV, v neděli večer pak přichází na řadu Le Classique na půdě Marseille. Španělský stratég navazuje po září už podruhé v průběhu této sezóny na ty časy, kdy musí hodně přemýšlet o rotování v sestavě, a to s ohledem na to, že má v kádru spoustu reprezentantů. Právě ti se postupně vraceli do Paříže ze srazů z různých koutů světa. "Existuje spousta faktorů, které je třeba vzít v úvahu při rozhodování o tom, koho postavíte. První mač po mezinárodní přestávce není nikdy jednoduchý,” připomínal rodák z Gijónu.

Štrasburk si na své výkony v úvodních kolech nemohl moc stěžovat. Aktuální sedmá příčka po sedmi odehraných střetech je v kontextu toho, že během léta převzal ekipu nový kouč Liam Rosenior, jehož volba byla tak trochu cestou do neznáma, velmi slušným výsledkem. Dosud pouze jednou jedinkrát Štrasburk našel svého přemožitele, to když v přestřelce podlehl venku Lyonu. V ostatních šesti případech vždy bodoval. "Víme, že tohle utkání můžeme zvládnout,” hlásal sebevědomě hostující šéf lavičky. "Pokračujeme v naší práci, nebudeme se vzdávat svých nápadů. Bude to tak jako tak velmi náročné.”

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.28 - 9.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AS Monaco - Lille OSC

pátek 20:45

Francouzská Ligue 1 se v pátek vrací se svým kalendářem a v rámci předehrávky osmého kola půjdou do akce ekipy Monaka s Lille. Domácímu mužstvu se v minulém kole povedlo předskočit PSG a nyní bude na Stade Louis II v souboji s pátým týmem tabulky hájit první místo.

Zatímco mnohé kluby se radovaly z toho, že přišla reprezentační přestávka, některým to muselo být líto. I v Monacu si zřejmě říkali, že v horší chvíli se to snad ani stát nemohlo. Svěřenci trenéra Adiho Hüttera se v minulém kole hodně snažili, aby si vzali tři body v duelu s Rennes, protože věděli, že výhra je může posunout na první místo. A tak se také stalo, o což se svými zásahy postarali Thilo Kehrer s Folarinem Balogunem. Domácí dokázali jen korigovat brzkou trefou Ludovica Blase.

Výsledek znamenal, že se Monaco dostalo na první příčku a vede ligu před dotírajícím Paris Saint-Germain. Pařížskému gigantovi chybí na Monaco dva body. A nás zřejmě čeká hodně dramatický podzim. Pro zajímavost, současných 19 bodů, které Monaco za prvních sedm kol zvládlo získat, je jeho nejlepší výsledek v prvních sedmi duelech. Doposud se mu to v historii povedlo třikrát. Poprvé v sezoně 1960/1961, to byla mistrovská sezona, což by klub z monackého knížectví jistě moc rád napodobil. Pak tomu bylo ještě v letech 1979/1980 a nedávno v sezoně 2013/2014, tehdy z toho však tituly nebyly.

Monacu se daří i v Lize mistrů, kde ve dvou duelech posbíralo už čtyři body. Momentálně mu sice chybí jen Edan Diop, ale plno hráčů má za sebou náročné duely v reprezentaci. Hosté jsou na tom trochu hůř, protože postrádají Andrého, Ismailyho, Haraldssona, Umtitiho a Santose. Ten bude zřejmě mimo hru po celý ročník.

Jinak má ovšem Lille také skvělou formu, byť ty úplné začátky nebyly úplně optimální. Poslední dobou se každopádně svěřenci trenéra Bruna Génésia vzmáhají, což odnesl i gigant jako Real Madrid v Lize mistrů. Kromě něj si Lille připsalo už dvě výhry v řadě i na půdě Ligue 1, po Le Havru mu za oběť padlo i Toulouse.

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Köhn - Singo, Salisu, Kehrer, Caio Henrique - Magassa, Camara - Akliouche, Golovin, Ben Seghir - Embolo

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Meunier, Diakité, Alexsandro, Gudmundsson, Bakker - Angel Gomes, André Gomes, Bouaddi - Zhegrova, David

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.62 - 3.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
AS Monaco
7
6
1
0
14 : 4
19
2
Paris Saint-Germain
7
5
2
0
21 : 6
17
3
Olympique Marseille
7
4
2
1
16 : 8
14
4
Stade Reims
7
4
2
1
14 : 10
14
5
Lille OSC
7
4
1
2
13 : 8
13
6
RC Lens
7
2
5
0
7 : 4
11
7
Racing Strasbourg
7
2
4
1
14 : 12
10
8
Olympique Lyon
7
3
1
3
10 : 12
10
9
OGC Nice
7
2
3
2
15 : 7
9
10
FC Nantes
7
2
3
2
9 : 8
9
11
Stade Brestois
7
3
0
4
10 : 13
9
12
Stade Rennes
7
2
1
4
11 : 11
7
13
AS Saint-Étienne
7
2
1
4
6 : 18
7
14
AJ Auxerre
7
2
0
5
9 : 15
6
15
Le Havre AC
7
2
0
5
7 : 15
6
16
Toulouse FC
7
1
2
4
6 : 10
5
17
Montpellier HSC
7
1
1
5
8 : 21
4
18
Angers SCO
7
0
3
4
5 : 13
3

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele