Lense čekají poslední zápasy kariéry, po sezoně pověsí kopačky na hřebík

07.05., 21:39
Aktuality
Jeremain Lens (© AFP)

Poslední zápasy aktivní kariéry před sebou má Jeremain Lens. Někdejší nizozemský reprezentant se před dvěma roky uchýlil do třetiligového francouzského Versailles a letošní sezona bude jeho poslední, oznámil to dnes před odvetou semifinále Ligy mistrů mezi PSG a Dortmundem.

"Zvažoval jsem to už hodně dlouho a nakonec se rozhodl pro odchod do důchodu," sdělil dnes večer v rozhovoru pro RTL.

"Oblékal jsem dresy skvělých klubů, zahrál si na mistrovství světa a v několika zemích získal mistrovský titul," bilancuje svou kariéru.

36letý útočník hrával za Alkmaar, PSV Eindhoven, Dynamo Kyjev, Sunderland, Fenerbahce nebo Besiktas. Ve své sbírce má jeden nizozemský a jeden ukrajinský titul, s Dynamem přidal dva Ukrajinské poháry a pohárovou soutěž jednou opanoval i ve vlasti s PSV.

Prosadil se rovněž na mezistátní scéně. Za nizozemskou reprezentaci odehrál 34 utkání a dal osm branek, v roce 2014 se účastnil světového šampionátu.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
netopier

Neviem kto to je, ale asi bol dobrý

Reagovat
Kejza

ani moc ne, ale těch 34 repre mačů je slušný na průměráka, to bych ani nečekal. nicméně očividně stačila expreska

Reagovat
Seydou Doumbia

Nestačila, mistr Lens

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele