Lecjaks mění působiště na Kypru, nově bude nastupovat za Nea Salamis

01.06., 11:52
Aktuality
Jan Lecjaks v dresu Omonie Nikósie. (© AFP)

Obránce Jan Lecjaks po pěti letech skončil v Omonii Nikósie, s kterou vyhrál v roce 2021 kyperskou ligu a také získal dvakrát národní pohár. Na ostrově ve Středozemním moři však bývalý český reprezentant do 21 let zůstává. Novým působištěm třiatřicetiletého hráče bude Nea Salamis Famagusta, kde podepsal roční smlouvu. Klub to uvedl na sociálních sítích.

V dresu Omonie absolvoval Lecjaks 174 zápasů a dal osm gólů. S týmem, ve kterém nosil také kapitánskou pásku, si zahrál i Evropskou ligu a Konferenční ligu.

Bývalý obránce Plzně nastupoval v zahraničí také za Anderlecht, Bern, Valerengu Oslo, Dinamo Záhřeb a Lokomotivu Záhřeb.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bex5

Velmi nedoceneny frajer

Reagovat
meno

Reagovat
Y.Cabaye

V Bernu náhodou byl na svým peaku, škoda že mu to nevyneslo něco lepšího než Dinamo Záhřeb, kde prosral 2 roky.

Reagovat
Rudnevs

Nakoniec aj tak zaujímavá kariéra. Mne sa po Berne úplne stratil z očí a čakal by som, že o takomto čase má už dávno buď ukončenú kariéru alebo kope max tak za Olomouc.

Reagovat
Mr.Mike

Celkem pohodova kariera..ted si to dokope na Kypru, penize asi nebudou nejhorsi, co vic chtit

Reagovat
Lemond Laws

ideální no s bonusy se podle mě k 50k EUR měsíčně dostane v klidu..

Reagovat
JeséRodriguez
Reagovat
$dolar$

Luxusne zakonceno

Reagovat
JeséRodriguez

instinkt zabijáka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele