Kvaracchelija souhlasí s angažmá v PSG, Neapol mu nabídne nový kontrakt

01.06., 14:10
Aktuality
Chviča Kvaracchelia (© AFP)

Známý francouzský deník L'Equipe informuje, že gruzínský křídelník Chviča Kvaracchelija (23), jenž bude soupeřem české reprezentace na blížícím se Euru, kývl na nabídku Paris Saint-Germain. Slavný pařížský klub se však zatím nedohodl s Neapolí, která připravuje pro svou hvězdu vylepšený kontrakt.

Kvaracchelija podle L'Equipe přijal atraktivní nabídku od PSG, které hledá náhradu za Kyliana Mbappého. Klub od Eiffelovy věže se údajně nyní snaží najít společnou řeč s Neapolí a jejím majitelem Aureliem De Laurentiisem.

Kvaracchelijovi vyprší kontrakt s Neapolí 30. června 2027 a pod Vesuvem se tak intenzivně pracuje na jeho prodloužení. Celkem logicky, však gruzínský forvard patří mezi nejcennější zboží na evropském trhu.

Ve fotbalovém zákulisí se proslýchá, že zatímco PSG je ochotné do vysněné posily investovat přibližně 60 milionů eur (asi 1,5 miliardy korun), Neapol si Gruzínce cení na astronomických 130 milionů eur (asi 3,2 miliardy korun). Dokážou se oba tábory shodnout?

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / ANSA

Komentáře (26)

Přidat komentář
Pipo123

Tudor preč

Alberto do Kataru

Kamada do Crystal Palace

Ty pičo sa nám to inak rozpadá

Reagovat
El Matador

Protože je Lotito očividně čím dál větší debil když podepisuje hráče jenom podle sebe, tak ať si to zrovna trénuje

Reagovat
Pipo123

To ano, ale Tudor je kokot. Skončí to rovnako ako v OM kde čakal od vedenia nereálne prestupy.

Nechce Rovellu, Isaksena, Guendouziho, Lazzariho. Lotito ich nebude predávať, logicky, veď sú to hráči čo prišli minulé leto.

Neustále sa píše o 7-8 nových hráčoch ktorých chce Tudor, každému musí byť jasné že Lazio si toľko hráčov nemôže dovoliť. Dal si podmienku predĺženie Kamadu (čo asi nevyšlo a vyzerá to že ide do Crystalu)

Sám neviem na koho strane som, jasne bol tu Sarri a teraz tu je Tudor, obaja chcú svojich hráčov pre svoj futbal a dosť kopu okolo seba. Na druhej strane, čo obaja vyhrali počas svojej kariery? Aby si mohli dovoliť také požiadavky, nech to zoberie ten Klose a za asistenta Parola ako sa teraz píše. To na čas zjednotí fanúšikov aj vedenie

Reagovat
Interista_4ever

Problém je Lotito, který ten tým již 20 let drží na dně. Když se zrovna najde solidní trenér, který dokáže z minima vytřískat maximum (viz Simone), tak mu Lotito začne házet klacky pod nohy... Je přece logický, že trenér vyžaduje investice do kádru, s tímhle low-cost rozpočtem asi těžko Lazio vyhraje Scudetto...

Za těch 24 let čekaní na titul bych čekal, že Lotito zapojí mozek a dojde k nějaké razantní změně..., ale furt nic.

De Laurentis stejný případ . Hlavně, ať jim nikdo neporaní EGO!

Reagovat
Raffaello

Hele, v klidu, on je to ve skutečnosti ryze provinční klub, což odpovídá osobě pana Lotita.

Reagovat
El Matador

V Itálii jsou kromě Juve, Interu a AC všechny týmy provinční

Reagovat
Raffaello

Dejme tomu... Jenomže Lotito se chová jako majitel Sassuola, ne jako majitel Lazia. To jen naprosto nepřípustné, ostudné, trapné, dehonestující... hnus!

Reagovat
Pipo123

Je otázka či má naviac?! Sám neviem, musel by ten klub niekto kúpiť, si zober že také AS dáva o 30 miliónov eur ročne viac na platy než Lazio. Lazio je 6 vo výdavkoch na platy, čo vlastne odzrkadluje každoročné umiestnenie. Musel by to toho dávať prachy ako AS, AC či Inter a to je nereálne, jedine že by ten klub predal. Ja som rád za neho, pod Cragnottim to bola jazda, ale takmer zničil Lazio. Lotito to robí rozumne, jediné čoho sa bojím že bez Tareho bude robiť zlé prestupy

Reagovat
Raffaello

Lotito jede v "udržovacím" režimu. Není tam žádný růst, klub se neposouvá. Tím jak, jste začali točit trenéry, stojíte na místě. Mám obavu, že tady fakt není cesty ven, protože ať přijde kdokoliv, během 6-12 měsíců bude chtít pomalu obměnit hráče. I když přijde Klose, časem bude taky žádat typy hráčů, které, budou vyhovovat jemu. Určitě to nebude brát tak drsně jako Sarri s Tudorem, oba jsou dost temperamentní, Klose není rapl. Co pak ale Lotito udělá, když za ním trenér opět přijde? Vyhodí ho a přivede dalšího?

Chápu, že oproti Interu nebo Juve, se dělá obměna špatně, ti si řeknou, přivedeme Inzaghiho/Mottu a uděláme rebuild, přizpůsobíme hru a postupně obměníme třetinu kádru za rok. Přestože i oni ve srovnání se zbytkem Evropy musí jet s omezeným rozpočtem. Ale Lazio je na tom ještě o další level dva hůře. A AS a AC to taky nijak zvlášť nepřehání. AS by potřebovalo nastavit koncepci, která by dávala smysl a majitelé AC to mají de facto na byznys, což je průser. U nich bych si úplně příklad nebral. Časem se Lotito prodeji tak či tak nevyhne. Jen se bojím, že to budou nějací blázni z USA nebo Arábie.

Lazio by si mělo víc brát motivaci a příklad z Atalanty nebo teď z Bologni. Ale zase je to dvousečný, jsem zvědavý, jak dopadne Bologna po odchodu Motty, aby to nebylo jako Lazio po odchodu Inzaghiho. Podepsat by tam měl Italiano, tak uvidíme. Snad udrží koncepci a vytěží z těch úspěchů a peněz z LM.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
El Matador

Pokud Lotito pro Lazio získá Flaminio a vybuduje nám vlastní stadion, tak mu “všechno odpustím”. To je jediná šance jak se s Lotitem posunout někam výš.

Reagovat
Raffaello

Vybuduje vlastní stadion? Ty si upadl z jahody na znak, ne? Kde by na to vzal? To už spíš Řím postaví dřív svůj stadion. Jedno větší utopie než druhé.

Reagovat
Pipo123

Lotito finančne postavil Lazio na nohy, ten team mal obrovské dlhy a on to dokázal postupne splatiť, jemu by som veril že to dokáže postaviť, samozrejme sa klub zadĺži, ale on ukázal že viesť klub ako firmu dokáže. Finančne tomu rozumie, myslím že v tomto patrí k najlepším v taliansku, ale je to skrblík, navyše sa snaží strašne srať do politiky. Utopia to je kvôli Rímu kde je problém čokoľvek postaviť, samotné mesto nechce AS ani Lazio pomôcť, skôr im hadžu klacky pod nohy

Reagovat
Raffaello

Ekonomicky by to z dlouhodobého hlediska dávalo naprostý smysl, ale vycházím z toho, co říkáš, že je skrblík. I přes zadlužení by to mělo smysl. Italský fotbal potřebuje zlepšit infrastrukturu, stadiony, zázemí. A navíc jak říkáš, už i AS s tím mělo problém. Řím je v tomhle neúprosný. Osobně bych byl nadšený, kdyby se povedlo minimálně jednomu římskému klubu postavit nový stadion. Ale je to Itálie no.

Reagovat
pajka-juve

Tahle vlna s pomocí zlepšení příjde. Jde jen o to kde se nahlásí, že se budou hrát skupiny na ME 2032 v Itálii. Jasné bude v Turíně na Juve, v Miláně a Římě (u těchto dvou je možnost, že by se mohl postavit nový, když se dohodnou s městy) a pak kdo ví? Neapol ještě přichází v úvahu a jako pátý stadion v Bergamu? Florencii?

Reagovat
El Matador

Ja vím jak to je. Ale Flaminio už stojí a je nevyužívaný. Takže to podle mě není až tak nereálný

Reagovat
Pozor skluz!!!

A kdo je ve hre na lavku. Pioli?

Reagovat
Pipo123

Najviac sa spomína Jurič.

Potom je v hre Klose a Parolo + nejaké mena ako Liverani atd.

Ono to vyzerá tak že Lotito chce pokračovať a mať Tudora na lavičke, ale je obava že Tudor rezignuje (údajne ho chce Bologna)

Byť na mieste Lotita tak chcem Conceiçãa, on sa viac x vyslovil že chce trénovať Lazio, končí v Porte a teraz je vhodná situácia...

Reagovat
El Matador

Jestli skončí Tudor, tak Lotito přivede Kloseho. A jenom proto, protože mu nebude kecat do týmu a bude trénovat s tím, co Lotito vymslí. A budeme se modlit, aby to dopadlo jak se Simonem.

Reagovat
MoonKnight

Neměli ste si nechat utéct Palladina, to mohla být podobná trefa jako Simone.

Reagovat
Kluivert9

Ty vaše přestupáky jsou poslední roky slušná tragédie...

Reagovat
Nuno čomes

Jak jsem zmiňoval už minule, já fakt nevím, co je na vás zajimavé. To je tak na druhou polovinu tabulky, až se zapomene, že vůbec hrajete.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cr7sux

60

Reagovat
Raffaello

souhlas, výsměch, pod 100 neprodávat

Reagovat
Sigma Olomouc

do PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele