Kuranyi se stal obětí hackerů, Schalke ho prý vyhodilo

12.02.2009, 10:59
Aktuality
Německý fotbalista Kevin Kuranyi se prý stal obětí hackerů. Na internetové stránce Schalke totiž někdo uvedl, že šestadvacetiletý útočník byl propuštěn, vedení klubu však zprávy vyvrátilo.

"Vůbec to není pravda," citovala agentura AP ředitele klubu Andrease Müllera. "Teď musíme zjistit, co je špatně s naším webem," dodal.

Zatímco klub se ke zprávě na internetu víc nevyjádřil, podle Kuranyiho jde o jasný útok hackerů. Nejspíš za ním stojí fanoušci, kteří jsou nespokojení s fotbalistovými výkony. Rodák z Rio de Janeira v posledních dvou zápasech Schalke nastoupil pouze jako náhradník. Byl také vyhozen z reprezentace, když po říjnovém kvalifikačním duelu s Ruskem bez vysvětlení opustil tým.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (4)

Přidat komentář
stas87

horsie by bolo keby vyypustili spravu ze zomrel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl nářez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele