Kuchta při prvním startu za Lokomotiv skóroval a přispěl k remíze s Jabloncem

22.01.2022, 23:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trener vyloucen behem pripravnyho zapasu

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

To Radu vystihuje asi nejlépe.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Nebelung

Rada je kašpar

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Nihilister

Hroznej šašek jako vždy

Reagovat
Bakary3

Jak velky debil musi na tohle člověk byt?

Reagovat
PavlíčeQ

Já se Radovi upřímně ani nedivil, že mu ruply nervy. Rozhodčí byl opravdu slaboučký, na přátelák tam bylo opravdu dost tvrdých a nebezpečných zákroků, úderů do hlavy a on to všechno posuzoval tak ledabyle.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Zdechlina

Klasik

Reagovat
Irek

Nebojím se, že by se neprosadil... Je komplikovaná osoba, ale to je každý Rus taky, takže podle mě, tam sedne jako prdel na hrnec :) držím palce a děkuji za vše, co jsi pro nás udělal

Reagovat
dave30

OT: Vindheim první zápas za Schalke 1+1... Asi tam nebude jenom leštit lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je trenér magor (jakýkoliv trenér) kvůli 2 žlutým a vykázání v přípravě, tak nutno vzít v úvahu, že soupeř mohl v přípraváku dost prasit a pak se jakémukoliv trenérovi vůbec nedivím, že vystartuje. To by se musel ten zápas vidět. Rada je impulzivní, někdy ujede mimo mísu. Ale když se neví, co bylo, tak je nesmysl soudit. Pokud by to bylo kvůli tvrdosti soupeře, tak naopak palec hore ...... nikdo nechce mít hráče dorasované z přípraváku.

Reagovat
kilobyte

A není lepší z toho zápasu odstoupit a tím zamezit zraněním, než se chovat jako "magor" a tím ještě zápas více hrotit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by důvodem byla přehnaně tvrdá hra, tak jasně, tenhle postup by mohl být na místě. Nejdřív zkusit třeba pohrozit, jestli se soupeř a sudí trochu nevrátí do reality. V horším případě to udělat. Nevíme ale, za co ty žluté dostal. Někdy je sudí přecitlivělý a stačí mu jeden výkřik a už je důležitý ......Rada se mohl chovat "obvykle" podle naší ligy a sudí mohl být ješita nebo jelito .... Přípraváků není moc, teď náhradního obstojného soupeře těžko narychlo seženeš.

Nicméně - ano, je to varianta, ale museli bychom vidět ten zápas, takhle nevíme, co se vlastně dělo. Klasicky natírat Radu a přitom nevědět, o co šlo, není úplně fér ....

Reagovat
kilobyte

Tak ono nejde jen o tenhle "incident". Rada se takhle chová pořád. Tuhle pověst si udělal sám, takže to je fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš, jak to přesně vypadalo ? Já ne. Místy se ozvat dělá 99% trenérů. Je rozdíl, jestli se na někoho sápe a řve na něj z metru, než když se ozve z lajny ...... Rada mívá i to první, ale nevíme, zda to bylo tady. Nic víc.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele