Krmenčík znovu skóroval na Spartě. Tuhle bránu mám rád, už dvakrát jsem tady loboval gólmana, prohlásil

24.08., 22:23
Aktuality
Michael Krmenčík poprvé skóroval za Slovácko. (© FC Slovácko)

Michael Krmenčík je spokojený, jak se mu povedl úvodní zápas v základní sestavě Slovácka. Jednatřicetiletý bývalý český reprezentant gólem a asistencí pomohl týmu z Uherského Hradiště k překvapivé remíze 2:2 na Spartě, pro kterou šlo v šestém kole o první bodovou ztrátu v ligové sezoně. Někdejší útočník Plzně či Slavie na tiskové konferenci připomněl, že znovu skóroval do branky směrem k Letenské pláni, kterou si oblíbil.

Krmenčík se blýskl krásnou trefou. Rodák z Kraslic ve 24. minutě napálil skákavý míč, přehodil chytrým lobem z dálky špatně postaveného brankáře Petera Vindahla a poslal hosty do vedení 2:1. Teprve v půlce srpna se přitom vrátil do české ligy z kyperského Apollonu Limassol.

"Asi tak nějak jsem si první start v základu vysnil, navíc na Spartě. Tuhle bránu mám hodně rád, pamatuji si, že už s Plzní jsem tady dvakrát loboval gólmana. Není to přitom můj klasický gól. Z takové dálky jsem asi ještě nikdy neskóroval. V hlavě mi nejspíš něco seplo: Vystřel. Všiml jsem si gólmana, že stojí hodně před brankou," řekl Krmenčík.

Spartě dal už pátý ligový gól v kariéře, její fanoušci ho "přivítali" skandováním nadávek na jeho adresu. "Takoví jsou lidi v Česku. Tady na Spartě, v Plzni to bude asi ještě horší. Mentálně jsem na to připravený, takové věci vypouštím z hlavy. Lidi mají rádi takové chlapy, jako jsem já," uvedl s dávkou ironie.

Za celou minulou sezonu na Kypru dal jen dva góly. V české lize má aktuálně bilanci 143 zápasů a 59 branek. "Jsem rád, že jsem dostal prostor a připsal si gól a nahrávku. Je škoda, že jsme nakonec nevyhráli, ale hodnotím zápas kladně. Vydržel jsem na hřišti necelých 60 minut. Musím makat, abych vydržel ještě déle, příště snad o 15 minut víc," přál si Krmenčík.

Za Slovácko debutoval v minulém kole při vítězství nad Baníkem Ostrava jako střídající hráč. Jeho angažování se zatím ukazuje jako dobrý tah. "Zatím to tak vypadá. Dal gól, své si odpracoval. Byly na něj i nějaké fauly, které se nepískly. S jeho přístupem můžeme být spokojeni. Pokud jde o gól, líp to trefit nešlo," zhodnotil posilu trenér Slovácka Roman West.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Kejza

Furt to má v noze Škoda že to nikdy neměl v hlavě

Reagovat
Martin9719

No ono ač se to zdá divný tak tahle střela nějakým způsobem vědomá byla, jinak by to byl nadhoz do brankářovy náruče.

Reagovat
insane

Jako myšlení na hřišti určitě nějaký má, tady to ale určitě bylo myšleno spíš obecně, nejen sportovně.

Reagovat
Kejza

Reagovat
BaggioRoberto

Na stadionu je ten uhel zkresleny, takze jsem nadaval na Vindahla, ale tohle byla nejvetsi nahoda, co jsem kdy videl,

Reagovat
Losinho

Reagovat
BaggioRoberto

Ne tak je to asi Ronaldinho.

Reagovat
meno

Reagovat
Moshe Dajan

Krásně namazal hejtry na chleba. Takový gól nedají místní supertalenti za celý rok, klidně vsadím obočí.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Albe90

Kecy : Takových golů dají minimálně dva tři za týden....Ve FIFĚ

Reagovat
Damis

Pošli pak fotku bez obočí

Reagovat
Odborný diskutér

to neplatí! všichni víme, že máš alopecii

Reagovat
Simas92

Az da 7 golu ze hry za sezonu tak se je o cem bavit, to ze se ted jednou ukopnul neznamena ze si namazal hejtry

Reagovat
delfin

Tenhle žere hejt jako tlačenku.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele