Kritika za dnešní duel je férová, správná a musíme ji přijmout, hodnotil Ancelotti

Dnes, 10:23
Aktuality
Carlo Ancelotti (© AFP)

Real Madrid neukázal ve středečním utkání Ligy mistrů na hřišti Lille svou nejlepší tvář, podle trenéra Carla Ancelottiho si francouzský tým zasloužil vyhrát. Obhájci titulu se z prohry prý ponaučí. Lille neúnavně tlačilo a vyhrálo díky proměněné penaltě Jonathana Davida. Ancelottiho mužstvo tak utrpělo první prohru napříč všemi soutěžemi od ledna. Real Madrid, rekordní patnáctinásobný vítěz Ligy mistrů, má po dvou zápasech tři body, když v úvodním utkání zdolal VfB Stuttgart.

"Všechno bylo dost špatné, nehráli jsme dobře s míčem, nedokázali ho vybojovat. Přestože tým byl v prvním poločase poměrně kompaktní, těžko jsme přecházeli do útoku. Snažili jsme se být trochu agresivnější, ale bylo to pro nás těžké," hodnotil zápas italský kouč.

"Musíme se na věci dívat s chladnou hlavou, ne všechno zahodit. Ale samozřejmě se musíme zlepšit, jsem k sobě upřímný. Kritika za dnešní duel je férová, správná a musíme ji přijmout. V tomto utkání jsme neukázali dobrou verzi sebe sama," přiznal hlavní trenér španělského velkoklubu.

Ancelotti také uznal, že Lille si výhru zasloužilo, přestože Real podal ve druhém poločase lepší výkon. "Bylo pro nás těžké dostat se do hry na úrovni intenzity, soubojů a přehledu ve hře. Samozřejmě, že zápas mohl skončit remízou, protože jsme měli v závěru příležitosti, ale nebylo by to zasloužené. Musíme se poučit, jako se to stalo při poslední prohře. Myslím, že to složité nebude," dodal.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (29)

Přidat komentář
SledujuPráciTrenérů

Jsem moc zvědavý, jak srovná Klopp příští sezónu Spiciniuse. Ten opicak je snad největší zlo v Evropě od dob Geymara v PSG.

Reagovat
Mato178178

inak vsetko v poriadku?

Reagovat
Vopi11

Ty se vážně soustřeď jen na ty trenéry.

Reagovat
PalibrkUros

Co ty seš zase za dementa, co se tady vyrojilo za poslední půlrok to jeden žasne

Reagovat
kilobyte

Teoreticky to může být práce AI.

Reagovat
PalibrkUros

V tom případě nemám rád práci AI

Reagovat
kilobyte

Ta ale plní rozkazy lidí.

Reagovat
vladino10

Potom to nie je práca AI

Reagovat
kilobyte

Proč ne? Protože dostala příkaz?

Lidi v práci tady dostávají příkazy, co mají dělat. A to co dělají je jejich práce.

Reagovat
-R2D2-

Lidi si dnes ale doopravdy myslej, že aktuální úroveň UI už dávno odpovídá intenci, intencionalitě, každýho z nás.

Reagovat
kilobyte

Podle mě to ani není možné. Na to jsou podle mě potřeba emoce a ty stroj mít nemůže.

Reagovat
Tromas

Teoreticky stroje mohou mít emoce, ale souhlasím že v současnosti je rozhodně nemají.

Reagovat
kilobyte

Emoce jsou vyvolávány chemicky, což u strojů neuděláš. Asi bys jim musel udělat organické "tělo". Což je momentálně úplně nemožné a pak je otázka, jestli by to potom byl ještě stroj.

Reagovat
-R2D2-

Podle mě je vše možný. Jak, a o čem, museli lidi smýšlet, než jim byl nabídnut myšlenkový nástroj v podobě např.: subj.-objekt., nebo jazykový pomůcky „like a”, je něco co si nejde představit, ani intuitivně jakkoli pojmout, zkrátka nic, tma. Dnes podobnou „tmu” zažíváme právě v souvislosti s tímhle tématem. Třeba právě Ui rozluští zbylý nesrovnalosti mezi námi a oním světem emocí a všech těch „kouzel” okolo.

Reagovat
kilobyte

Tak to můžeme pozorovat u ostatních živočichů, jak spolu komunikují, apod. AI je momentálně jen vylepšené strojní učení. Emoce se nedají naučit.

Reagovat
-R2D2-

Spíš jsem chtěl nadhodit, že „nikdy nevíš”– jak se říká. Co dnes považuješ za nedílnou součástí denodenního fungování bylo pro jinýho kdysi natolik vzdálený, nakolik je třeba dnes vzdálená celá tahle oblast pro nás. Zkus si na chvilku představit, že nemůžeš použít berličku typu: něco je jako něco (ono „like a” viz výše). Přijdeš například o schopnost porovnávání. Což je jasný, ale stejně tak je to i divný, nešikovný..

Pocity, subjektivitu, dnes již měříme, kvalifikujem, snad už jsou i jednotky pro pocity. To vypadá jako dobrá cesta.

Reagovat
Freedo

Petrohradská trollí farma vede hybridní válku na EF prostřednictvím účtu SledujuPráciTrenérů

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bandita_Harry

Tak už nie do United ale do Realu ?

Reagovat
Pithivier

A jake jsou navrhy na zlepseni, veliky Done Carlo?

Reagovat
vladino10

Dávať viac gólov a menej ich dostávať

Reagovat
O.Giroud

Vypnúť FIFU a začať trénovať.

Reagovat
pesky passer-by

Ak by aj nastal úpadok Realu po odchode veľkých hviezd a a Zidana, nebude náhly. Nie je to skrátka tak ako po odchode Fergusona z United. Real nepochybne v úpadku je, no dlho dlho ho dokáže brzdiť. Čiže ak by aj mal upadnúť ako United, bude to veľmi pomalé a poatupné.

Reagovat
BaggioRoberto

Uz Stuttgart je mohl ztrestat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro Lille to bude něco jako Nagano + dobré body do koeficientu

Reagovat
John Obi Mikel

Stane se, s Lille venku už prohrály lepší týmy

Reagovat
LAM

Jmenuj je

Reagovat
Muffi

Ztrata je hodne zajimava z hlediska celkove tabulky. Puvodne jsem u nejlepsich tymu cekal 22 bodu a nyni to vypada, ze nikdo nepujde nad 20.

Reagovat
ACSeRw!n

letos udela jako prvni v novem format LM a pak uz konecne skonci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele