Koželuh definitivně opouští Plzeň, obránce přestoupil do Liberce

16.06., 20:24
Aktuality

Josef Koželuh v uplynulých letech sbíral zkušenosti ve druhé nejvyšší české soutěži, od letoška pak bude hrát první ligu. 22letý obránce odešel z Plzně do Liberce, na severu našeho území podepsal kontrakt na čtyři sezony.

Do Liberce během dvou týdnů dorazila další nová tvář - kormidla se ujal Radoslav Kováč, ze Slavie přišel záložník Marek Icha a kmenovým hráčem se po třech sezonách stal obránce Dominik Plechatý.

"Kdo mě zná, tak ví, že moje cíle jsou ty nejvyšší. Chtěl bych Slovanu pomoci v konkurenci proti těm nejlepším týmům v Česku. Vyhrát titul nebo se alespoň probojovat do evropských pohárů. Do angažmá jdu určitě s tím, abych odehrál co nejvíce zápasů a pomohl týmu," který za sebou má hostování na Žižkově, v Chrudimi a naposledy v Brně.

"O zájmu Liberce jsem se dozvěděl v minulém týdnu na dovolené. Od té doby mi volal trenér i generální ředitel pan Nezmar a byl mi představen celý plán. Věděl jsem, že pro mě bude prioritou posunout se právě sem. Jsem moc rád, že to takhle dopadlo," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / fcslovanliberec.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
Leon7

Dop*dele co je to za logo?

Reagovat
Zelmondo

nekdo zazoomoval mezi Obelixovy pulky

Reagovat
Katepal

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Ukládám Obelixovy půlky

Reagovat
ratusek

Přesně tak, prdel

Reagovat
Kepy_FCB

Prdel adidasu

Reagovat
Bakary3

To logo, vyblity barvy, nevím, vypadá to blbe

Reagovat
Imos

Bek byl potřeba, slyšel jsem na něj dobrý reference tak snad se bude dařit

Reagovat
Katepal

To logo značí, že každý zápas bude jako v cirkuse nebo v...

Reagovat
RickNash

Logo je jako z PES 2009

Reagovat
Fodbalysta

Jeden z mála, který z loňské Zbrojovky stojí za zmínku.

Reagovat
Bex5

Pred casem tu padalo, ze se k nam vraci Cihak a Kozeluh. No, tesil jsem se na ne a prd ... ale hlavne ze Havlovi 3x zasijem achilovku a jedem dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele