Kováč v Liberci přivítal posily. Na tréninku nechyběl Rabušic, jenž se o budoucnosti teprve rozhodne

18.06., 08:30
Aktuality

Liberec pod novým trenérem Radoslavem Kováčem zahájil letní přípravu na novou sezonu. K mužstvu se připojil i mladý obránce Adam Ševínský z pražské Sparty, kluby aktuálně řeší formu jeho případného působení na severu Čech. Naopak skončil záložník Daniel Tetour a již chyběli i obránci Matěj Chaluš s Filipem Prebslem, středopolař Jan Žambůrek a útočník Filip Horský, jimž skončilo hostování. Liberečtí o tom informovali na svém webu.

Tetour končí ve Slovanu po půl roce. Devětadvacetiletému středopolaři vypršela po únorovém příchodu po sezoně na severu Čech smlouva a klub na něj neuplatnil opci. Zkušený útočník Michael Rabušic začal s mužstvem přípravu, ale o své budoucnosti se teprve rozhodne během léta.

K týmu se připojily již ohlášené letní posily Marek Icha a Josef Koželuh. Naplno trénovat už mohou také Dominik Plechatý a Christian Frýdek, kteří na jaře chyběli kvůli zranění. Devátý celek uplynulé ligové sezony již dříve opustili Michal Fukala a Mohamed Doumbia.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
kardous

Tak Rambo už je odepsanej, měli bychom stavět už na mladých perspektivních hráčích. Škoda jen Žambůrka, čekal jsem, že ho budou chtít.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Už je u toho Voyo?

Reagovat
Mönchengladbach

Aby nakonec neměl kozelball na předměstí větší úspěchy než Kovy v Reichenbergu...

Reagovat
partaS

mladej Ševinský

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele