Koubek po porážce v Teplicích: Musíme zachovat klid a nepanikařit

22.07.2023, 20:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
Martin9719

Nepanikařit? Naopak, tohle by chtělo výchovu Erika ten Haaga. Docela by mě zajímalo kolik měly Teplice naběháno oproti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal není atletika, běhat má míč, ne hráči.

Reagovat
Salfovic

Bejvávalo

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli by těch 8 kilaků Koubek s hráči zaběhl

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli by těch 8 kilaků Koubek s hráči zaběhl

Reagovat
rabbitweed

To jsou zase kecy, když jsou v 10 před vápnem celý zápas kde chceš asi běhat? Klasický utkání kapr ligy kde náhodou slabší tým dá gól a pak jen beton. Neměli ze hry nic, otázka je jestli to totálně podcenily, nebo jestli ještě mají v nohách těžký tréninky.

Reagovat
Martin9719

Např. po hřišti by se dalo běhat, proto by mě zajímala statistika naběhaných km celkem. Střed zálohy aby se nabízel pro přihrávky od obránců a ne aby se schovávali/chodili/stáli jako Květ, ale ten v tom není sám. Vymyslet ťukec na malým prostoru a přenést hru do volnýho prostoru. Ono totiž když přišel Traoré tak ten hned hrát chtěl, protože byl cepovanej jinak. Každý druhý přenesení hry šlo do autu/na obsazenýho nebo do špeku. Je tam totiž moc prvků hry ještě od Bílka. Záloha totiž vůbec není zvyklá se někam nabízet, všechno lítalo dopředu na Mosqueru nebo Chorého se kterým pak nikdo nehrál, stejně jako nikdo nehrál dnes s Durosinmim. Proč se za celý první poločas nedostaneš k žádným centrům, průnikům a ničemu? Protože to jen obehráváme do toho účka ze strany na stranu přes stopery a když se to dostane do kraje je to zády k bráně a do statiky. Nikdo není v pohybu, náběhu, o tom to je.

Reagovat
rabbitweed

Já ti chápu, ale zase nemůžeš čekat nějaký závratný číslo naběhaných km. Vem si, když hraje třeba City, má držení míče třeba 65/35 a km méně prostě. Když máš takovou dominanci nemusíš tolik běhat a tím pádem budeš mít vždy méně. Míč je rychlejší než hráč a když se dobře postavíš stačí ti, třeba metr běžet, ale soupeř musí tich metrů 20. Ale souhlasím, byla to typická Bílkovina. Všichni připosraný něco vymyslet a vše jen automaticky nákopy a doufat. Neviděl jsem v tom nic systématického.Jinak já jsem celkem rád, že se prohrálo, konečně si uvědomí, že příprava je pryč a nyní to nedá nikdo zdarma. Co se týka Hejdy, možna to je i dobře. Celý jaro je zralý na lávku a včera na co sahnul to zkurvil. To že není nejrychlejší to všichni ví, ale vždy dobře četl hru a tím to kompenzoval, ale on už ani to nemá nebo jestli si tak nevěří. Přihrávky taky tragédie. Ale tohle je obecně věc celého týmu. Chybí rychlost, nasazení, technika, myšlenka. Pod Bílkem se z technických hráčů stali kopáči prostě. Upřímně je jedno jestli budeme třetí nebo třeba pátí. Ale je potřeba obměna týmu a hráči jako Řezník Hejda Kopic Pernica musí pryč, stejně tak zbyteční nebo technicky a rychlostně špatný nebo nehodící se do konceptu nějakého moderního fotbalu, jakým se Viktorka posledních 15 let prezentovala Chorý Havel Květ. Stavět to vše na rychlosti technice taktice a přímočarosti. Víc hráčů jako je Duro jako je Sýkora Vlk nebo i ten Traore vypadal velmi dobře. Nemužeš mít půlku týmu 30+ a čekat že se zlepší rychlostně technicky. V tom nám strašně ujel vlak. Nemužem jen doufat v gól hlavou od Chorého a nějaký beton.

Reagovat
Martin9719

Zrovna Chorý když přišel tak se konečně začlo u vápna něco dít. On udělal přes léto možná největší pokrok, proto taky pořád nemá Durosinmi jistý místo v základu. Ten sprintový souboj Chorý - Urbanec to dokazuje. Kliment se měl prodat do Slovácka, všichni se mě tady smáli, ale nebude to dlouho trvat a přijde zase nějaký sval nebo koleno/kotník a bude to jen místo v kádru zaplněný nikým. Slovácko by nám líbalo ruce a my to mohli nahradit někým perspektivnějším, v Dukle máme třeba Matějku. Navíc jsme si mohli umést cestu třeba pro Havlíka. Titul jsme vyhráli s dvojicí Chorý, JDB a jistícím Šulcem za nimi. Není ani třeba mít 4 útočníky když hrajeme na jednoho. Naopak teď máme 3-4 stopery, s tím že nejtragičtější je nejzkušenější Jemelka. Myslím že na poháry můžeme zapomenout, bude těžký vůbec postoupit přes Dritu a další soupeři už takoví nebudou. Tahle sezona musí být přelomová, musíme nastavit něco jako Sparta loni, nakonec z toho byl titul, ale prvních 20 kol to na to nevypadalo. Co se týče podzimu, myslím že na tom budeme podobně, ne-li hůř jak loni Sparta. Dweh může být nový Santos, což mě těší, ať už s ním bude hrát Hranáč/Paluska/Čihák tak za mě super, otázka zda budou mít trenéři koule posadit Jemelku. Beka musí začít hrát Cadu, do zálohy klidně Šulc, včera tam šel zase vyčpělý Mosquera. A ač to nesouvisí s koncepcí klubu tak klíčový muž zálohy může být Traoré, ono ač za to určitě dostanu tak by stálo za úvahu jestli ten Kalvach je vlastně tak skvělej jak vypadá, protože jeho pohyb a nabídka je podle mě to, proč je záloha tak zbržděná. Traoré, Bucha, Vlkanova (Šulc) na tom bych stavěl. O Květovi se ani nebudu bavit, za prvé podle mě vůbec nehraje svůj post a já ani nevím kam bych ho v téhle sestavě měl stavět, to jak se prezentuje je věc druhá, do konce sezony mimo, prostor doufejme pro Šulce. Sýkora by měl hrát výš, přivést dalšího krajního obránce je pro klub v tuhle chvíli povinnost.

Reagovat
rabbitweed

Konečně se s tebou na něčem shodnu, až na toho chorého, to proste nesmí být útočník číslo jedna. Co se Kalvacha týká, nechápu proč ho držíme tak o dva roky déle než je třeba, měl už dávno jít za velký € do zahraničí. Teď je jen stín toho co byl a upřímně se mi vůbec nelíbí. Dozadu to není paráda a dopředu vše brzdí. Jinak Jemelka podle mě sám neví co hrát, beka nebo stopera, ani jedno není nějak extra. Jinak Kliment mohl jít za velký peníze a mohl se koupit bek jak říkáš. Celkově mám pocit, že hráče až moc držíme za každou cenu, Staňek Kalvach Kliment Chorý Bucha, už měli dávno být pryč a za ty prachy novou a mladší krev.

Reagovat
Martin9719

Problém u Klimenta by byl ve Slovácku, protože oni by ani těch 10 mega nedali. Nebyli schopni zlákat ani Řezníčka, oni prostě berou jen to co je zdarma, popř. za pár milionů. Nechali si utéct i skoro odchovance Kubalu do Baníku. Kalvach má hlavně špatný pohyb a žádnou rychlost. Jemelka je podle mě ukázka dřevorubce s levou nohou. Bucha je diamant který může zase vyletět, protože už nebude muset hrát tak nízko.

Reagovat
Prometheus

Včera to jde za trenérem Koubkem. Netrefil sestavu ani rozestavení. Na Teplice se úplně nabízelo hrát 3-4-1-2 Staněk - Hranáč, Hejda, Jemelka - Šulc, Kalvach, Bucha, Sýkora - Vlkanova - Duro/Chorý, Vydra

Reagovat
Martin9719

celkem zajímavá sestava

Reagovat
rabbitweed

Tohle vypadá fakt velmi dobře, takhle by to mohlo opravdu fungovat

Reagovat
Petan45

Kamo… jedna střela na bránu. To proste je špatný

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Tak hlavně, že měl Vydru a Klimenta na lávce.

Reagovat
rabbitweed

V Buchu doufám, otázka je jestli dva roky pod Míšou z něho neudělali spíš uhlí, než diamant

Reagovat
bartes

Mně přišlo, že Plzeň hraje strašně vysoko, není schopná si ve středu nahrát a tím pádem se nedostávala do šancí. Naopak, díky této vysoké hře nechávali otevřený zadek, kde to měl hasit pomalý Hejda a dopadlo to přesně podle očekávání. Teplice hrály jednoduchý agresivní fotbal na nákopy na rychlé hroty a vyplatilo se jim to.

Kdyby se Plzeň tak nevysouvala, Teplice by se vůbec nedostaly do šance a Plzeň by je pak kombinačně jasně přehrála.

Reagovat
Sosi

Nevidel bych to tragicky, aspon ma Koubek o cem premyslet a na co reagovat. Chybami se clovek uci. Koubek je vyborny trener a urcite na to patricne zareaguje

Reagovat
Lemond Laws

jojo v 80 letech má určitě velký zájem se učit

Reagovat
Sosi

no ne, cele muzstvo... proste dokud ho nevidis i ve spatnych situacich, nemas si na co priste dat pozor...

Reagovat
emisarpravdy

Snad nebude muset odejít ze zdravotních důvodů.

Reagovat
Lemond Laws

Ale až ho budou vyhazovat, tak do medií to bude znít lépe.. že končí ze zdravotních důvodů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele