Konec po sedmi letech? Conceicao prý v Portu končí, chystat se má do Marseille

28.05., 10:08
Aktuality
Sérgio Conceição (© AFP)

U hráčů Porta v létě podle portugalských médií skončí trenér Sérgio Conceicao. Třiapadesátiletý kouč, který by měl odchod oznámit během úterý, tým vedl od června 2017 a získal s ním jedenáct trofejí.

Poslední triumf si Conceicao připsal v neděli po výhře 2:1 v prodloužení nad Sportingem Lisabon ve finále Portugalského poháru. Před tím s Portem soutěž ovládl třikrát, přidal tři tituly, jeden triumf v Ligovém poháru a tři v portugalském Superpoháru.

Bývalý portugalský reprezentant by po odchodu z Porta, kde Conceicao v minulosti působil i jako hráč, mohl podle spekulací zamířit do Olympique Marseille.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC Porto FC

Škoda, ale teď nastává čas změn prostě

Reagovat
Lukáš_6

Osobně mi to jako velkej posun nepřijde , čekal jsem že když by šel, tak někam do lepšího. Ale Porto a Marseille je tak na stejno, tady hraje asi navrch max liga, a to jen o kousek

Reagovat
SunFells

Pacient. Ať se Portu daří

Reagovat
sankakofi

Je to výborný tréner, ktorý má na viac ako na Marseille. Pripomína mi trochu Chola Simeoneho a hodil by sa mi do LaLigy

Reagovat
Langi

OT: Depay bude v lete FA…neni cas znova hodit laso?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele