Konec dlouhého utrpení: Lemar se po 13 měsících může vrátit do sestavy Atlética Madrid

Dnes, 18:56
Aktuality
Thomas Lemar se může vrátit do sestavy Atlética Madrid. (© Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Ricardo Larreina)

Thomas Lemar (28) z Atlética Madrid má za sebou nezáviděníhodné období. Od září do května byl mimo hru kvůli problémům s Achillovou šlachou, v létě nastoupil do dvou přípravných zápasů a opětovně se zranil. Diego Simeone (54) ho už více než rok nemohl využít do soutěžního utkání, to by se ale brzy mohlo změnit.

Dosud poslední vystoupení si Lemar připsal 7. srpna v Hongkongu, kde odehrál druhý poločas přátelského zápasu proti Kitchee. Několik dní předtím nastoupil rovněž na poločas s Numancií. V soutěžním utkání se však nepředstavil od 16. září 2023, tehdy Atlético Madrid prohrálo 0:3 na hřišti Valencie.

Podle španělského listu AS se ale již Francouz zapojil do plného tréninku. Atlético i samotný hráč doufají, že noha bude na zvýšenou zátěž reagovat dobře a vydrží.

Křídelník, jenž patří mezi oblíbence kouče Simeoneho, měl v létě otevřené dveře k přestupu nebo hostování, avšak kvůli častým zdravotním problémům k odchodu nedošlo. Colchoneros o víkendu čeká ligový duel proti Leganésu, následuje střetnutí v Lize mistrů s Lille a další zápas v lize s Betisem.

Následně by mohl mít Lemar šanci na očekávaný návrat - Atlético se v Copa del Rey utká s outsiderem Unió Esportiva Vic. Rodák z francouzské vesnice Baie-Mahault patří mezi technicky nejnadanější ofenzivní záložníky, a tak bude doufat, že se co nejdříve vrátí do sestavy trenéra Simeoneho.

Autor: Jiří Vojík / Martin Lehotský/flashscore.sk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Úplne zabudnutý hráč

Reagovat
Seydou Doumbia

kdyby mi ve fifě nehrál v atléticu základ tak ani nevím že existuje a to je to francouz

Reagovat
Bandita_Harry

Je to najzabudbutejsi hráč na ktorého si ešte dokážem spomenúť

Reagovat
Seydou Doumbia

tak

Reagovat
Gazdo

Oscar

Reagovat
Pharrell

Hodně se divím vůbec že až doteď vydržel v tom Atlétiku Madrid . Asi tam mívají pevné dobré nervy v tamním vedení . xDD :DD

Reagovat
Seydou Doumbia

asi mu vyhovoval klub a nechtěl marodit jinde a oni nevěděl jak se ho zbavit, pokud má dlouholetou smlouvu

Reagovat
Pharrell

Jn aha

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele