Komise: Slavia nebude mít uzavřený "kotel", podmínka naplněna nebyla

13.04.2023, 18:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Pablos

Tak příště můžou házet sedačky, to už je bude taky v toleranci

Reagovat
kilobyte

Dělali bordel úplně jinak.

Takže když teď Křetinský odchytne rozhodčí před šatnou, tak to vlastně taky bude jiný druh prohřešku. Když už jim tu podmínku dali, tak podle mě ten neměli jinou šanci než uzavření kotle. Takhle disciplinárka udělila dva tresty za které je všem pro smích. A to mají ještě štěstí, že Tvrdík stáhnul odvolání Olayinky, protože by mu beztak trest ukončili.

Reagovat
Rizek

Komedie

Reagovat
Neri04

"Při tomto utkání jsme spíše než pyrotechniku, za kterou byla podmínka uložena, zaznamenali jiné, závažnější disciplinární přečiny. Opakované vniknutí diváků do prostoru hřiště a dále vhazování předmětů na hrací plochu. Ano, došlo tam k použití pyrotechniky, celkem 26 kusů, což je ale výrazně méně než při tom minulém utkání," uvedl Baček.

OMG. Husty precedens. "Minule dostali trest za 150 kusu pyrotechniky, ted ale bylo jen 100, takze vse v poradku." Asi jako: "Minule jste prekrocil limit rychlosti o 60 km/h, ted to bylo ale jen o 40, takze cajk."

Tohle se jim jeste vrati jak bumerang. Disciplinarka je k smichu a jeji podminene tresty nic neznamenaji.

Reagovat
jackinho10

Souhlasim s tim, ze disciplinarka je k smichu, ale tve prirovnani neni zrovna idealni. Protoze prave ty prekroceni rychlosti napr o 20 km/h se posuzuji jinak nez o 30 km/h..

Reagovat
Salfovic

Slavie sice dostala podmínku za vniknutí diváků na hrací plochu, ale tentokrát k tomu došlo v úplně jiných místech, na která se podmínka nevztahovala.

Reagovat
Freedo

Celá liga je k smíchu už jen svojí politikou vůči pyru. Vyspělé soutěže už to začínají legalizovat, ale u nás to vadí i při rozcvičce. Jsme 20 let pozadu ve všem, no.

Reagovat
Lemond Laws

Jo? Tak mi řekni, které vyspělé soutěže mají povolenou pyrotechniku... kromě teď nově na zkoušku Francie

Reagovat
Freedo

Už delší dobu Norsko a Švédsko, kde se teda taky musí udělat nějaký papírování, jak píše dole kecipep. V Dánsku byl povolenej určitej typ světlic. V druhý německý lize dostalo povolení HSV. Jasně, ta byrokracie za tím je sračka, ale je dobrý, že se od úplnýho zákazu dostáváme ke stavu, kdy už je to za určitých podmínek povoleno.

Reagovat
Lemond Laws

WOW až takhle vyspělé soutěže jako Norsko a jeden tým ve 2.německý?

Tak to potom souhlasím, že nám v tom ujel vlak a máme co dělat...

Reagovat
kecipep

Zrovna způsob legalizace ve Francii dělal zase nějaký úředník z jiné planety. Musí se vypsat lejstra a žádosti předem o zamýšlené aktivitě apod., na to jim každý sere.

Reagovat
kecipep

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jděte do píči, zmrdi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele