Komise rozhodčích: Kramář měl být vyloučen za faul na sparťana Daňka

09.05.2023, 18:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opětovný zářez na Spartu

Reagovat
doshcz

Reagovat
Remt

Za posledních 5 zápasů je to tak 1:5 z ohledu sporných momentů proti/pro Spartu, gratuluji. Už to není super trapný ale prostě jen normálně trapný, takže standart

Reagovat
kilobyte

Ty sporné momenty si vybíral jak? Protože ten poměr mi nějak nesedí.

Reagovat
Remt

To pro mě, věř mi, není překvapivé, že zrovna tobě to nesedí

Reagovat
kilobyte

Tak mě pouč. Hoď jsem ty sporné situace pro/proti Spartě v poměru 5:1.

Pokud to teda myslíš vážně a neděláš si jen prdel.

Reagovat
7kaka7

Každá penalta pro Spartu je automaticky sporná... i když třeba zabráníš rukou střele na bránu. Z části za to může Křetínského návštěva u rozhodčích, z části znepokojení, že Sparta je 4 kola před koncem stále na čele tabulky a ne 3. z 15 bodovou ztrátou, jak tomu bývalo v poslední dekádě.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Rizek

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas co zápas, je neskutečný, že s tímhle dokáže Sparta pořád držet 1. místo před čínskou mafií.

Reagovat
Remt

Já si u vašich komentářů vždy říkám.. dělají si prdel nebo to fakt myslí vážně? Ty vole, oni to fakt snad myslej vážně, ty šílenci

Připadám si jak v komediálním klubu

Reagovat
Lexi Belle

Tak slez z toho pódia a nebude to tak vypadat.

Reagovat
Remt

No to si právě přijdu jak v hledišti a šašci jsou na podiu a předhánějí se v tom kdo řekne lepší vtip

Reagovat
clinger

komedianti. každýmu je jasný že jde jen o to aby se našlo i něco proti Spartě a chvilku utichly vášně...když vidím za co se nedávaly červený proti Slávii třebas v Liberci či Boleslavi a komise mlčela

Reagovat
kilobyte

Jako kdyby to někoho zajímalo, když to nebyla chyba pro Spartu.

Reagovat
mistr129

neskutečný kolik bodů Sparta kvůli tomuhle zářezu ztratila

Reagovat
kilobyte

Tak Sparta neztrácí i přes chyby proti ní. Prostě přidá a uhraje si to. Olomouc jsme pro jistotu nepustili v nastavení do vápna. Takhle si máš pohlídat těsné vedení.

Reagovat
mistr129

Jo, to nezpochybňuju, jen zkrátka absolutní počet "zářezů" je nevypovídající.

Když 2 týmy bojují o titul, tým A poškodí 6 v zápasech, které stejně vyhraje, a dvakrát mu pomohou v klíčovém okamžiku, tak má třeba 4 body díky rozhodčím k dobru, naopak týmu B mohou jen dvakrát pomoci a jednou ho poškodit, ale to pro něj může i přes tu na první pohled příznivější bilanci znamenat -2 body.

Proto se logicky řeší ty zářezy, které ovlivnily konečný výsledek.

Reagovat
kilobyte

Takže teď se budou ještě počítat možné body?

I když ten zápas třeba tým zvládne, tak už je tím ovlivněn. Musí třeba vydat více sil, může kvůli tomu dojít ke zranění.

Reagovat
mistr129

Ano, to určitě může, nebo naopak soupeř nemusí být tolik frustrován a ke zranění nedojde

Jinak když někomu vadí špatné verdikty rozhodčích, tak jde právě přece hlavně o ty body ne? Nebo já tedy v zápase, který vyhrajeme 4:0, zapomenu na nepísknutou penaltu tak do 30 sekund

Reagovat
kilobyte

Ale to je taky důvod, proč tady máme takový stav.

Rozhodčí a jejich výkony by se měli řešit bez emocí a konstruktivně. A né že se pak strhne smršť kvůli třeba jedné chybě, protože byla pro neoblíbený klub.

Kdyby udělal stejnou chybu pro Spartu, tak by bylo zas v médiích a v rozhovorech nablito. I když Jílek to zvládnul i tak.

Reagovat
ratusek

tak Jílek a Kozel si můžou podat ruce

Reagovat
doshcz

tohle ale nebylo 4:0, my se klepali 5min u rohoveho praporku ty vole

Reagovat
mistr129

No jasný, však kdybyste ztratili, tak vás rozhodčí obral o 2 body, takhle vás obral o 0 bodů Ačkoliv rozhodně souhlasím s kilobytem co píše výš, tak v debatě o "ovlivnění boje o titul" je tahle chyba bezpředmětná.

Reagovat
lampas

Reagovat
clinger

Reagovat
Generalní Gladiator

Jóó,tohle se nehodí do krámu, takže je tu klid.

Reagovat
Rizek

Reagovat
lampas

Když jde o takovou zbytečnost, tak to má komise hned jasno Ono to pak hezky působí, že Spartu vlastně soustavně řežou.

Reagovat
Remt

Já se v letošní sezóně na podzim s komisí v názorech docela dost ztotožňoval, ale že např řekli že na Kuchtu to byla správně odpiskana penalta.. To bych čekal že při začátku Příhody ve funkci by za odpískání tohoto toho rozhodčího vyrazil na několik týdnů (takový shit nikdo s trochou citu pro fotbal odpiskat nemůže, moc pěkně to popsal Podaný ve footcastu - tohle je pád, za který by se ti spoluhráči na tréninku totálně vysmáli a dostal bys bídu místo toho je oslavovaný jak pěkně a šikovně upadl. No upadl úplně teatrálně a trapně a stejně mu to rozhodčí sežral). A oni řeknou, že byla fouknuta správně. Nějak nám měknou, chlapci.

Reagovat
žrout

Reagovat
kilobyte

Vždyť se snaží obhájit každé rozhodnutí rozhodčích od začátku sezóny. A od té doby, co má pod sebou VAR, tak už je taky jen chválí. Ještě loni jim vyčítal, když zasáhli do utkání jen kvůli chybě, že to musí být velké pochybení.

Reagovat
Remt

No.. zkrátka nesouhlasím s jejich verdikty a připomínkami k rozhodnutím rozhodčích výrazně více než třeba rok zpět.

Reagovat
kilobyte

Tak před rokem Příhoda kritizoval hlavně VAR, protože nespadal pod něj. Teď už pod něj spadá, tak s tím přestal. Jinak se vůbec nic nezměnilo a ty verdikty jsou jak přes kopírák.

Reagovat
Mass

Aspoň má deník Spart co řešit příští týden.

Reagovat
kilobyte

Jsem myslel, že slávisti deník Sport nezajímá.

Reagovat
Mass

Samozřejmě museli něco vyhrabat, aby se nemluvilo o tom, že se Spartě v předchozích zápasech pomáhalo hlavně při pozornosti na videu u sparťanských situací a nepozornosti u těch soupeřových.

Jinak teda penaltu za ruku bych taky nepískal, v tomhle mě sere LaLiga, tam pískají všechno i stejné věci jako tohle. Až je to trapný, jak tam běhají s rukama za zádama .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele