Komise rozhodčích: Brno v Teplicích správně zahrávalo penaltu

13.03.2023, 16:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
Axelrose

Trochu mi tam chybí ta ruka Bohemky v prvním poločase (protože za naprosto stejnou u nás Baník kopal penaltu), potom třeba vysvětlení, proč rozhodčí pouští na hřiště Schranze (protože směrem k němu dával evidentně pokyn máváním ruky)a pak mu za to dá žlutou, a kupa dalších kokotin, které opět v tomto kole vymysleli, mistři. Třeba žlutá za simulování pro Hálu, když se snažil vymodlit penaltu a upadl teatrálně hodinu po zákroku, atd.

Reagovat
Greny

Schranze určitě nepouštěl na plac..to spíš vypadalo jako kdyby ukazoval někomu vstávej než můžeš na hřiště. Schranz stal nejspíš jinde než kam se díval rozhodci a navíc si myslím že nemůžeš vpustit hráče když se poblíž toho místa hraje

Reagovat
kilobyte

U toho Schranze by mě zajímalo vysvětlení rozhodčího. Podle videa je to tak půl na půl. Mohl mávat na něj, ale taky nemusel, protože to vypadá, že koukal jinam, než kde stál Schranz.

A dost mě překvapilo, co si pak nechal líbit. Být to v evropským pohárech, tak hned dostal Schranz druhou.

Reagovat
Axelrose

Jako tu měl dostat i u nás v lize, o tom žádná

Reagovat
Axelrose

V TV říkali, že prý ukazoval něco Mosquerovi, nevím, no. Ale to vysvětlení by mě taky zajímalo.

Plus tam taky zaznělo, že prý hráče pouští na hřiště čtvrtý rozhodčí - tak toho jsem snad neviděl ani nikde u lajny.

Reagovat
dantetomas

Mama ho pustila

Reagovat
kilobyte

S tím 4. rozhodčím teda nevím. Ten podle mě hlídá jen střídání. Hráče po ošetření podle mě vpouští hlavní. On taky může být ošetřovaný na druhé straně hřiště a nevím, jak by ho tam pouštěl 4. rozhodčí.

Reagovat
Greny

Jak kdy když je třeba krvavé zranění tak čtvrtý rozhodci ho musí zkontrolovat

Reagovat
kilobyte

I když je na druhé straně hřiště?

Reagovat
pajka-juve

Může ho pustit i pomezní pokud to je něco jako obstřik, ale to musí v přerušení při ošetřování povolit hlavní. Jinak buď obejde ke střídačkam a čtvrtý ho zkontroluje nebo jde v přerušení zpět a to může i z druhé strany hřiště. Při krvi a tak musí ke střídačkám vždy na kontrolu.

Reagovat
Axelrose

Popravdě, já to taky nevím. Já byl přímo na stadionu a ono se to odehrálo všechno docela rychle. Já myslel, že jí dostal za oplácení, nebo něco takového, protože mi to přišlo jako faul od Plzeňáka.

Ale protože jsem tápal, pustil jsem si to potom doma ze záznamu a taky jsem si toho nejdříve nevšiml. Až potom ve studiu říkali kuci chytrý, že ba měl hráče pouštět na hřiště 4 rozhodčí, který se v té době pohyboval někde úplně jinde. Ale oni většinou taky vědí hovno, takže se vysvětlení asi nikdy nedočkáme.

Reagovat
Trand

Zvednul ruku, ale nezamával

Reagovat
kilobyte

Boleslav : Liberec, na fauly 24:18 a na žluté 1:1. Zápas jsem neviděl, ale 42 faulů za zápas a dát jen 2 žluté mi přijde zvláštní, ale není to v české lize výjimka. Pokud rozhodčí budou přehlížet "bourání" hry pomocí faulů, tak se kvalita ligy nezvedne.

Reagovat
Axelrose

To je ta podpora útočného fotbalu

Jinak je pravda, že když vidíš, co si dovolí hráči u nás k rozhodčím, tak se člověk nediví, že nemají u hráčů respekt.

Koukal jsem na tu Olomouc, jako Čmelík debil, ale docela by mě zajímalo co mu ten maník řekl. Ono už to první pošťuchování bylo po nějaké slovní výměně a kdyby tam ten druhý kousek nepřiběhl (když tam v podstatě neměl nic dělat), a něco mu neřekl, tak mu jí asi nešoupne.

A řekněme si, to co tam po tom "direktu" domácí hráč předvedl bylo taky na Oscara.

Ale to samozřejmě nic nemění na tom, že je Čmelík vůl.

Reagovat
Imos

ono kdyby hned na začátku pár karet vytáhl tak se to na ty fauly taky tolik neurve, poslední dva roky mě ty rozhodčí ale neskutečně štvou, sebranka alibistů

Reagovat
kilobyte

Místo toho minimálně první dvě odpustí.

Reagovat
ratusek

protože přece nebudeme dávat žlutou kartu nedejbože červenou hned v první minutě zápasu a ti posraní komentátoři to ještě oceňují, protože nesmíme narušit začátek zápasu kartami

Reagovat
Greny

Rozhodci nastavil metr ve stylu: jen se kopejte mě to neboli

Reagovat
Imos

a pak se diví že se zápas urve a každý nýmand si na toho rozhodčího dovolí, k tomu málokdy nějaký rozhodčí udrží metr nějak normálně

Reagovat
kilobyte

Ale je potřeba říci, že tohle není hlavně vina rozhodčích, ale svazu, komise rozhodčích a taky LFA. To oni by měli tu změnu začít. Před sezónou varovat hráče a trenéry, že se bude žlutit od první minuty a budou se dávat karty i za nasčítané fauly.

Reagovat
Imos

to samozřejmě, komise je k smíchu, svaz se ukázal jako banda trogloditů, LFA byli č....ci dycky, najednou tu ale máme půlku rozhodčích co na to nemají a nikdo s tím zbla nic nedělá a plácá se po zádech jak je to koncepční

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bakary3

Já říkám taky, že hráčům jako Bořil, který řeší každý i nicneresici souboj na útočný polovině někde u lajny faulem, třeba jen strčením zezadu, ať to hned přeruší, bych dával pri druhým, třetím takovým úmyslným zákroku žlutou.

Úplně tupá destrukce, hra se zdržuje...pořád se jen rozehrává, tedy nakopává...

A ještě lepší je, když to ten rozhodčí "moderně" pouští a ten ofenzivní hráč je tak donucen hrát přetlačovanou, o nějaký balón pak jde až v druhý řadě...ale u nás si o tomhle můžeme nechat zdat

Reagovat
Mass

Koukám že tě sparťani s plzeňákama nakazili tim nadávánim na Bořila. Béřa statisticky nebyl "nejlepší" ani ve Slavii, co se týká faulů. Maso, Sima měli víc a Ibra stejně. https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=1&status=0&parameter=10&season=2021&game_limit=0&nationality=&age=0&order=13&order_dir=2&list_number=0&club=5#stats

Reagovat
Bakary3

Ani nenakazili, ale pri hře mě tím vždy šíleně sral, že nemá snahu sebrat míč konstruktivně a místo toho se Slavia musí bránit.

Jinak u simy si to moc nevybavuju, u Masa vidím spíš takový zákroky z přemíry snahy, často pri předsíňkou.

U bořila to byly většinou vyloženě úmyslný fauly - přerušeni, což nesnáším.

Reagovat
kilobyte

3 sezóny předtím měl vždy nejvíce faulů. A celkově má nejvíce faulů v celé lize.

https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=1&status=0&parameter=10&season=1&game_limit=0&nationality=&age=0&order=13&order_dir=2&list_number=0&club=0#stats

Když už používáš statistiku, tak jí používej aspoň pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je historie, letos nemá v lize ani jeden faul, kolik dalších hráčů to může říct?

Reagovat
kilobyte

Vzhledem k tomu, co jsem viděl v zápase béček, tak jestli nastoupí za áčko, tak bude mít minimálně 10 faulů na zápas. Pokud ho teda nevyloučí zkraje zápasu.

Reagovat
ratusek

Nevyloučí. Bořil byl vždy chráněnec, měl být vyloučen už několikrát a nikdy se to nestalo

Reagovat
Mass

Ano, nikdy nedostal červenou kartu.

Reagovat
Mass

Aspoň vidíš, jak se v poslední svojí sezoně polepšil

A celkově on má dost odehráno, 1,4 faulu na zápas, to není zas tak hrozný.

Reagovat
kilobyte

Ty fauly se začali počítat, až od sezóny 13/14. Takže ten průměr bude o dost větší. Navíc on začal víc faulovat, až když přestoupil do Slavie od sezóny 15/16. To byl každou druhou sezónu nejvíce faulující obránce. A to mu rozhodčí ještě dost odpustili.

Reagovat
Mass

Dovol mi, abych se tvý poslední větě zasmál, je to jen ublížený pocit založený na tvém sparťanství. Sám ses na tu statistiku koukal, takže víš, že vždycky tam byl někdo, kdo fauloval víc. Mimo sezony 15/16, kde ještě víc než půlku stihnul v Bolce. Poslední tři odehraný sezony není ani v top10 faulů.

Reagovat
kilobyte

Pořád se bavíme o tom hráči, který v počtu faulů vede celou ligu, přestože už je sezónu mimo? To nedokážeš ani připustit, že by vás hráč často fauloval? Bakary má taky ublížený pocit?

Reagovat
Mass

Vzhledem k tomu, kolik toho má odehráno celkově se nedivim, že z aktivních fotbalistů má nejvíc faulů. Až bude mít odehráno tolik váš kapitán, tak bude mít současnym tempem 2x tolik.

Reagovat
kilobyte

Bořil má průměr asi 2 fauly na zápas od doby, kdy začali započítávat fauly. Krejčí má průměr 2 fauly na zápas. Jak při současném tempu bude mít 2x tolik?

Jestli nezvládáš matematiku prvního stupně základní školy, tak je asi zbytečné tady debatovat o statistice.

Reagovat
Mass

Bořil 274z. 407 f.

Krejčí 96z. 185 f.

No uvidíme

Reagovat
kilobyte

Tak ještě jednou, abys to pochopil. Počet zápasů se počítá od první sezóny 93/94, ale počet faulů se počítá až od sezóny 13/14. Takže u Bořila nejsou kompletní data. Pokud vezmeš v potaz jen počet zápasů, kdy se počítali i fauly, tak má Bořil ten poměr podobný jako Krejčí. Ale to už jsem ti jednou psal. Doufám, že už to chápeš, nebo to chceš radši ještě nakreslit, či jinak vysvětlit?

Reagovat
Mass

Nic nekresli. Bořil hraje pravidelně ligu od 12/13, tak pokud v tý svý první sezoně nestihl 120 faulů, tak je váš kapitán stejně lepší. To že bude mít Krejčí 2x tolik sem psal s nadsázkou, což si nepochopil.

Tohle je prostě úděl toho předposledního hráče, každej tým takovýho má. A často takhle takticky faulujou týmy, který hrajou hodně dopředu, jako ty naše dva. Proto se třeba v tý poslední Bořilově herní sezoně dostal před něj Masopust.

Reagovat
kilobyte

Takže Krejčí má 96 zápasů, 7251 minut a 185 faulů. Z toho plyne, že má 1,93 faulů na zápas a 39 minut na faul.

Boříil má od sezóny 13/14 219 zápasů, 18185 minut a 407 faulů. Z toho plyne, že má 1,86 faulů na zápas a 45 minut na faul.

Víceméně stejná čísla. Když přihlédneš k tomu, že u Krejčího jsou to čísla z "mládí", kdy je hráč méně zkušený a dělá více faulů, tak by podle mě po započítání Bořilových předešlých faulů byli na tom ještě více vyrovnání.

Když jsou oba v počtu faulů na zápas vyrovnání, tak tvrdit, že na základě dat bude mít jeden 2x tolik faulů není nadsázka, ale výmysl.

Více faulů mají útoční hráči, takže Bořilův rekord není o tom, že by hrál předposledního hráče.

Reagovat
monty25
Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
monty25

Je to taková jednoduchá moderna, která je pro nové znaky typická. Nemůžu říct, že by mě to nadchlo, ale nevadí mi to, stejně jako mi nevadilo staré logo. Mám šálu se starým logem, až někdy pojedu do Teplic, tak si ji koupím s novým. Hlavně aby bylo prvoligové...

Reagovat
PISTOLERO

Mně teda takhle na první dobrou přijde dost hrozný..

Reagovat
monty25

Mně zase logo Sparty na první dobrou přišlo depresivní.

Reagovat
kilobyte

Ona taky Sparta depresivní je.

Reagovat
doshcz

Reagovat
kilobyte

Fanklub Tomáše Kučery?

Reagovat
ratusek

Hlavně že na sportu nebo kde bylo, že si ji Řezníček vybrečel

Reagovat
kilobyte

Tak on má takový ubrečený výraz.

Reagovat
ratusek

tak já jsem se ani na něj, ani do toho článku nedíval, protože nehodlám podporovat tyhle clickbaity

Reagovat
kilobyte

Tak on ten výraz má furt. Něco mezi za chvíli se rozbrečím a celou noc jsem kalil (což bude asi u něj i důvod).

Reagovat
soukup

Řezníček je uz nekolik let abstinent. Člověk si říká kam to mohl dotáhnout, kdyby jim byl uz ve dvaceti

Reagovat
KingMaster13

Vždyť byl v Belgii a tam si skoro neškrtl protože se nenaučil belgicky

Reagovat
andrew96

Huh, ten obrázek komise má být jako co? Řešili něco i v zápase Zlín-Hradec, nebo ne? Celkem by mě zajímal pohled na neuznaný gól Slončíka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele