Komentátor Lukáč před startem PL: Nechci soutěž jednoho týmu. Mírným favoritem je pro mě Arsenal

15.08., 08:16
Aktuality
Radost hráčů Arsenalu. (© AFP)

Premier League načíná v pátek svůj 33. ročník. Dvacítka elitních klubů má za sebou hektické léto, za posily se utrácely desítky milionů liber a fanoušci se mohou těšit i na nové tváře mezi trenéry. Favoritem je opět Manchester City, který bude útočit už na pátý titul v řadě. Jsou další kluby v čele s Arsenalem připraveny ukončit nadvládu výběru Pepa Guardioly? Na koho z neokoukaných tváří bude upřená největší pozornost? A jak si povedou tři nováčci? Nejen to jsme probrali s komentátorem stanice Canal+ Sport Matúšem Lukáčem.

Čekání fotbalových fanoušků od posledního kola předešlého ročníku Premier League, které trvá od 19. května, je u konce. Už v pátek se kola slavné soutěže opět roztočí a první chod obstará duel Manchesteru United s Fulhamem.

Letošní sezona bude plná otazníků, ale za největší favority na zisk titulu jsou opět považováni především Manchester City a Arsenal. Například superpočítač společnosti Opta favorizuje City na těžko uvěřitelných 82 procent.

"Manchester City je velkým favoritem i letos. Logika a rozum kážou, že by asi měli vyhrát, ale já bych jim tolik procent rozhodně nedal. Osobně si přeji, aby Premier League nedopadla jako Bundesliga v minulých letech, aby zkrátka nešlo o soutěž jednoho týmu. V mých očích je před začátkem sezony mírným favoritem Arsenal, pokud bych to měl vyjádřit procentuálně, tak zhruba 55 procent pro Gunners a 45 pro Manchester City," říká Matúš Lukáč.

Ve čtvrteční epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Posun Arsenalu a vyváženost jeho sestavy.

Budoucnost Pepa Guardioly v Manchesteru City.

Boj o záchranu.

Letní novinky v anglickém fotbale.

Všechny díly Livesport Daily najdete také na - Apple Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (220)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Hm, tu by sa dala spraviť tipovačka

Reagovat
jk

Sunfelův rant incoming

Reagovat
Mastný Chobot

*tipovačka pre všetkých okrem sunfela

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
andkoo

preco nie ako vzdy v preview 1.kola? kto to zase bude hladat na konci sezony

Reagovat
Svatej

Vyhodnocovali jsme minulej rok vubec?

Reagovat
andkoo

ak najdes link, budeme ti vdacni, aj ked ja som netrafil asi nic

Reagovat
Nikikrew

Nepamatam sa, ze by sa to niekedy vyhodnocovalo. Ja som to raisol asi 4krat ale consolidovat sa mi to uplne nechce

Reagovat
El Cid z City

Letos to už Arsenalu, pokud nebudou mít šílenou marodku, už vyjde, vyhrajou podle mě celkem v klidu s dostatecným náskokem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
danielfc

Arsenal do 3. miesta

Reagovat
O.Giroud

čiže prvý

Reagovat
Seydou Doumbia

2

Reagovat
Nizzie

Nebo 3

Reagovat
Sberatel_remiz

Arsenal bude 1.až 20.!

Reagovat
Petr.Petr

Fanousek city proste nemuze byt chytrej clovek

Reagovat
Nizzie

Takže jim fandíš jo?

Reagovat
afc

Povedz to Riovi

Reagovat
kissak

tak se za to nestyď

Reagovat
Ranoth

To mal byt pokus o vtip ?

Reagovat
El Cid z City

Ne.

Reagovat
Seydou Doumbia

proč si to myslíš teda?

Reagovat
O.Giroud

Skôr prečo to pre niekoho príde odveci resp. nejaký pokus o vtip? Arsenal ukázal, že vie proti ManCity hrať dobre a neprehrať s nimi, mali super zápasy aj s inými tímami z TOP 6, takže nikde nevidím aby to Arsenal nemohol dať a kľudne aj s väčším náskokom. O rok skúsenejší, hladovejší napr. ako bol svojho času LFC po tej sezóne kde prehrali titul o bod.

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne nič nenaznačuje, že by sme mali byť slabší ako minulý rok, práve naopak. Ale je to šport, samozrejme, nič sa nedá povedať s istotou.

Reagovat
O.Giroud

Tak jasné, môže sa vám stať aj napr. to čo Liverpoolu že sa vám odpália po pár zápasoch stopéri do konca sezóny a hneď to bude asi o inom.

Reagovat
SunFells

Benny Blanco včera přinutil ligu změnit pravidla, tak jedna věc se najde

Reagovat
Seydou Doumbia

Dát titul můžou, osobně je to mimo City jediný tým, který na to aktuálně má, ale nemyslím si že by to bylo s nějakým extra náskokem. City neoslabuje a Arsenal s útočníky Havertzem a Žežu nevěřím že by měli zničit celou ligu. Na titul si je ale klidně vsadím, ale očekávám tuhý boj se City až do konce.

Reagovat
O.Giroud

Tak to už bude jedno či o 2body alebo o 10b. Alebo očakáva, že ManCity dostane nejaký odpočet bodov no

Reagovat
Golasso

Měli jsme po ofenzivní stránce dobrou sezonu. Dohnala nás nekvalita směrem do šířky a došel nám klasicky dech v klíčové části sezony. I kdybychom měli jiného hrotového útočníka, dopadne to stejně, protože v těch zápasech, kde se nám loni nedařilo, by někde dřepěl odříznutý midblockem, zatímco by se k němu unavený a marodkou oslabený zbytek týmu snažil dostat balon. Tohle potřebujeme řešit a ne kupovat za 100 mega zlepšení o 20 % na pozici, kterou máme do základu slušně pokrytou.

Reagovat
Greaber

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak já nepíšu že s těmi útočníky nemůžete dát titul, jen nevěřím že s nimi dokážete zválcovat celou ligu. At je problém kde je, City je pořád extrémně silné a určitě to nebude rozdíl o parník. Ani v jednom případě.

Reagovat
Golasso

S tím by se dalo souhlasit, i když si nemyslím, že tam je moc prostoru tu ligu zválcovat. City mají De Bruyneho a Haalanda a měli celkově jen o 5 gólů a 2 body víc. Lepšího útočníka než Haaland těžko seženeme.

Reagovat
Papra

co myslíš tím došel dech v klíčový části sezóny? Nevyšel nám v podstatě jen zápas na konci roku s fullhamem, jinak byla sezóna téměř perfektní.

Reagovat
Golasso

Ten prosinec celkově nebyl dobrý a tam podle mě přichází taková ta první vlna únavy. S přelomem roku jsme se hodně zvedli a ta série začátkem roku byla skvělá, ale pak nám začal docházet dech. Výsledkově se to paradoxně v PL neprojevilo tolik, ale třeba ten zápas s Aston Villou ve 33. kole jsme podle mě prohráli hlavně vinou fyzické i psychické únavy. A ligu jsme nedali o dva body, hranice mezi úspěchem a neúspěchem je tam fakt malá.

Hodně se ta únava (+ nervozita) projevila i v tom druhém vyřazovacím zápase s Bayernem.

Reagovat
Golasso

Jinak ještě teda jsme měli i docela štěstí na zranění na některých postech. Na výsledcích to není vidět, ale často jsme byli tak 1 zranění od pořádného průšvihu.

Reagovat
Papra

Se zraněními to je samozřejmě pravda. Kromě Timbera to bylo velmi šťastný (i když tam samozřejmě drobnější výpadky byly - jesus, tomiasu, zinchenko, partey)

Reagovat
afc

V roku 2024 bola bilancia 16-1-1. Všetko sa vyhrávalo, všade inde by to stačilo na pohodlný titul.

Reagovat
Golasso

Tu Villu jsme měli porazit, tam to bylo čistě vinou únavy. Rozdíly jsou fakt malé, ligu jsme prohráli o dva body.

Reagovat
Nizzie

Hrotový útočník by mohl nabídnout právě tu šířku, alternativu proti týmům, kde se nám nedaří ten zápas zlomit, použít něco jiného, plán B. Za mě to nemusí být útočník za 100 mega, ale vhodný útočník, který toto nabídne a zároveň bude ok s tím, že to bude spíše backup. Samozřejmě to řeší i útočník za 100 mega s tím, že by se způsob hry mohl uzpůsobit jemu, ale na to evidentně bez prodejů nejsou prachy a vypadá to, že bez prodejů stejně nikdo nepřijde. A co se šířky týče, možná by postačilo v některých zápasech nechat odpočinout některé hráče, jako Odegaarda, Saku. Trochu více věřit i náhradníkům, kteří tak budou trochu v tempu, kdyby přišlo zranění a zároveň si hráči odpočinou více. Přišlo mi, že Mikel toto úplně neumí. Možná je to dáno tím, že sem někde četl, že třeba Saka chce hrát pořád i přes nějaký menší bolístky, ale od toho je tam Mikel, aby ho ukočíroval a dokázal jeho síly rozložit. Protože na rozdíl od týmu jako celku mi třetí sezónu v řadě přišlo, že Bukayo je v poslední fázi sezóny unavený a není tak rozdílový. Ale samozřejmě ta rotace platí pro celý tým, ne jen pro něj. Myslím, že to by mohla být jedna z drobností, která rozhodla.

Úplně si nemyslím, že jsme odešli fyzicky nebo psychicky, naopak psychicky bych řekl, že ta sezóna byla zvládnutá dobře a poučili jsme se z těch předchozích dvou sezón, kdy jsme se na konci roku sesypali. Samozřejmě i vliv únavy tam byl, ale v tom prosinci, kdy jsme ztratili nejvíc, jsme měli vyloženě zápas blbec s West Hamem, který jsme válcovali, ale snad z 30 střel jsme nebyli schopni dát gól (takový zápas v 99 případech ze 100 vyhraješ, bohužel to vyšlo na ten jeden případ) a pak tam byl Fulham, což ano, jak říkáš, mohla být únava, ale spíš v danou chvíli, než že by nám došel dech. Jinak si nevybavuji nějakou jinou sérii vyloženě horších výsledků teď z hlavy. A proti Ville se prohrál jeden zápas z posledních 18 tuším, to fakt neberu ani jako to, že jsme tam ztratili ligu. Soupeř se na nás skvěle připravil, je to soupeř z horních pater tabulky, tam se ztráta očekávat dala. Co jsme měli vyhrát jsme vyhráli. Vzali jsme dva body City na Etihad. Udělali jsme pro titul maximum si myslím.

Reagovat
Golasso

Já souhlasím, že by měl nějaký útočník přijít. Nebráním se tomu, jen naše priority jsou momentálně jinde a nemáme prachy na všechno zároveň. Jinak to, cos popsal (backup útočník, co ho tam pošleš, aby dal gól), to teď dělá Trossard. Kdyby měl už někdo na ten hrot přijít, tak za mě teda nekupovat někoho jako backup, ale spíš fakt nějakou (budoucí) top posilu. Prostě využít toho, že máme post slušně pokrytý a zkusit sehnat "next big thing". Líbil se mi zájem o Seška, nebo jak se to píše, jen prostě trh no ... . Jinak nemusí to být nutně hrot, mohl by to být levý křídelník.

Jestli Arteta nevěřil náhradníkům, tak k tomu měl předpokládám důvod. Ani se mu nedivím upřímně. Proto všude promuju tu kvalitu do šířky .

Co se týče té únavy, tak ten vliv je potřeba vidět v čím dál menších věcech, čím víc se blížíme vrcholu PL. Pokud by tam měly být nějaké série špatných výsledků, tak bavíme spíš o boji o top 4. V boji o titul budou rozhodovat klidně jednotlivé zápasy a nezapomínej, že chceme bojovat na více frontách a ne jen PL. Loni to byla jedna kratší série a málem nás to hned v prosinci stálo boj o titul, kam jsme se dostali zpět jen díky neuvěřitelným výkonům po přelomu roku a dobrým výsledkům proti silným týmům.

Reagovat
Nizzie

Špatně jsem se vyjádřil, já myslel backup hrota, co ho tam pošleš, aby dal gól. Typově nějaký jiný útočník než Havertz a Jesus. Budoucí top posila na hrot je samozřejmě také varianta. Nemyslím si, že by jedno nebo druhé bylo chybou. Ale jak sám píšeš, možností moc není.

No jestli k tomu měl důvod, tak to měl ale řešit, protože ty náhradníky si tam nechal sám. S kvalitou šířky jasný, tam se shodneme, ale musí tu šířku i využít. Ti hráči ti nebudou hrát dobře, pokud budou hrát pět minut jednou za měsíc. Zápasová praxe je důležitá a je třeba ji rozložit, Když hrajeme tolik soutěží, neměl by to být problém.

K té únavě, já si právě myslím, že tam únava problém nebyla, ale prostě nám pár zápasů nesedlo. Jak jsem psal, West Ham byl voleženě zápas blbec. Fulham byl prostě špatný. Byl tam tuším i pohárový zápas špatný. To dle mého názoru nebylo dáno únavou. Ta sezóna jako celek byla zvládnuá téměř dokonale, nicméně proti nám byl soupeř, který byl o kousek lepší. A, tos taky tuším zmiňoval, měli jsme obrovské štěstí na zranění.

Reagovat
EZ

"City neoslabuje a Arsenal s útočníky Havertzem a Žežu nevěřím že by měli zničit celou ligu"

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mistr129

No, reálně je ta šance větší než v předchozích letech, protože u Liverpoolu se dá očekávat lehký pokles (třeba jen pro letošní sezónu) a Tottáč, Chelsea ani MU nevypadají, že by se nějak zázračně zlepšily.

Zkratka bych řekl, že ačkoliv Arsenal samozřejmě může skončit třeba až 5., je zároveň jediným, kdo může reálně ohrozit City

Reagovat
Seydou Doumbia

City a Arsenal o titul, zbytek ligy nikdo nemůže brát vážně. Divil bych se kdyby v neskončili na prvních dvou místech.

Reagovat
kissak

psal bys to samé o sezoně 15/16?

Reagovat
Seydou Doumbia

i lestru bych letos věřil na titul víc než chelsea nebo mu

Reagovat
El Cid z City

Alvarez ven,KDB zase starší.... Arsenal svůj tým vylepšil, jsou o rok zkušenější, blíž svýmu vrcholu, loni si to ošahali, něco jako Liverpool. Ale hlavně 4x po sobě, ten hlad už logicky nemůže bejt takovej. V klidu náskok myslím 4b-7b, ale to je jen taková intuice.

Reagovat
Salfovic

Ten je vždycky posranej jak toitoika po metalfestu.

Reagovat
Nikikrew

V klidu? Tomu teda moc neverim. Man Utd, Tottenham aj Chelsea budu silnejsi ako min. rok. Ja by som teda nepodcenoval Liverpool. Uvidime co City a ich trest

Reagovat
Seydou Doumbia

mu a chelsea to bude podobný bordel jako loni, oba mimo lm pozice, live 3

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Lenze tu ide o to, ze tie timi vedia zobrat body nam

Reagovat
j_mrazik

My hrajeme blbě proti týmům, kde je bordel.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Laliga

Reds doplatia na neochotu posilniť stred poľa. Nedá sa hrať len zo samými krídlami. Príde nejaké zranenie v tejto oblasti a už sa sypú, nehovoriac o tom že už v plnej palbe ten stred poľa zaostáva za konkurenciou.

Reagovat
Seydou Doumbia

uhe pohledu...jasný za city a arsikem zaostáváš, ale taková chelsea (vím není konkurence) dala do středu pole snad o 300mega víc jak live a stejně budou pod nima

Reagovat
Nikikrew

Prestupak este neskoncil

Reagovat
Talker

arsenal je zdaleka nejblíže, jediný kdo může letos konkurovat téhle dvojce je teoreticky Liverpool, ale je otázka, co nový kouč, co Salah,...

Reagovat
Golasso

To by chtělo, abychom se na přestupovém trhu jinak otáčeli …

Reagovat
kissak

nikdy neříkej nikdy

zaleží na tom jaký budete mít rozjezd a polovinu sezony

paradoxně většinou začínáte zapínat turbo až ve druhé polovině

Reagovat
SunFells

Poche k USA nároďáku

Reagovat
VTID94

Reagovat
Gunner14

Reagovat
El Cid z City

Skvělej kšeft a navíc tam jeho styl bude pasovat.

Reagovat
Sandstorm

Tak proč ne. Dostane nasypáno a bude se válet na Floridě a párkrát do roka si za trénuje. Navíc ten potenciál v USA naroďáku je velký.

Reagovat
El Cid z City

No kurva že, a narozdíl od Anglie hovno tlak.

Reagovat
Sandstorm

Tlak bude na MS. Hrají doma a budou mít ambice dostat se do čtvrtfinále.

Reagovat
j_mrazik

Ten tým je špatnej.

Reagovat
andkoo

akurat ked hraju MS doma, to dobre vychytal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Sigma Olomouc

Za mě dobrý.

Reagovat
Sigma Olomouc

Bude to velký boj do posledního kola.

Reagovat
Sandstorm

O titul určitě City a Arsenal.

Na třetí místo tipuju MU a na čtvrté Spurs.

Moc nevěřím Liverpoolu a Chelsea.

Kousat určitě bude Newcastle, Villa a černý kůň může být WHU.

Reagovat
kissak

letos bychom nemuseli procházet takovou marodkou a občas bychom rafnout mohli

Reagovat
iamek

Ipswich Town are closing in on deal to sign Kalvin Phillips from Man City, as @mcgrathmike reports.

Loan move almost agreed with final details being sorted between all parties involved.

Three clubs asked for Kalvin on loan but Ipswich now ahead and ready to get it done.

Reagovat
EZ

po tom zraneni je priserny, potrebuje restart niekde bez tlaku, co neviem ci celkom bude mat v Ipswichi

Reagovat
VTID94

EXCL: Aston Villa are closing on an agreement for 2005 born midfielder Kane Taylor from Manchester City U21.

Long term deal almost sealed between player and #AVFC after deal in place between the two clubs.

Here we go, soon.

Reagovat
HV

Fanouškům by sporná rozhodnutí měla Premier League vysvětlovat prostřednictvím twitterového účtu PL Match Centre. Jeho úkolem bude v reálném čase detailně vyložit verdikty sudích v jednotlivých zápasech.

Dokáže někdo vysvětlit, proč tam pořád vymýšlí tyhle blbosti, místo aby prostě hlavnímu dali mikrofon a on to řekl hned všem?

Reagovat
Kryptos_

Je to v tom článku. Kvůli nějakým regulím nesmí

Reagovat
Salfovic

Třeba v MLS to ale rozhodčí může hned veřejně vysvětlit své rozhodnutí.

Reagovat
Svatej

Proč mi herdek nejde přidat komentář

Reagovat
Svatej

Real Madrid to pay Chelsea £5M for winning the UEFA Super Cup. Eden Hazard contract makes it so.

Contract ends in 2025

Ještě jeden dobrej ročník a předběhne Mbappeho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Premier league na Canal+ Sport i se Svitkovou

Reagovat
Busby babes

je dobra

Reagovat
Hlahart

Jako obecně nijak dobrá imho není, ale rozhodně není horší než většina toho zbytku, co tam je. A navíc má možnost se ještě někam posunout/zlepšit

Reagovat
Busby babes

me prijde fajn uz ted. ma dobrej vhled. a jak rikas, ma prostor se zlepsovat, ted s tim zacla.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

zadny zazrak to neni, ale treba pujde nahoru

Reagovat
Čenda

Reagovat
Sandstorm

Ale je to ženská takže do fotbalu by kecat neměla.

Reagovat
Busby babes

tak kdyz prihodi i par receptu, mozna ji vezmou nekteri na milost...

Reagovat
mistr129

Ve studiu super, za komentátorský pultík by ji už v životě pustit neměli. Něco jako Poborák

Reagovat
xjert02

Reagovat
andkoo

obaja su v studiu v pohode, ked maju cas si premysliet, ze co chcu povedat

Reagovat
fenixLFC

poborak je na canal+ u Pl totalne mimo aj v studiu

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sandstorm

Omg

Reagovat
kissak

však tam byla i vloni, kdy laborovala se zraněním a minimálně ve studiu celkem na pohodu

Reagovat
xjert02

Takze Streamy. Nebo lze na Skylinku prepinat do originalniho komentare?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaebany Canal+ nemůže přepínat originální komentář Jedině streamy. Kaslat na ně i s Canal shit sportem.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Salfovic

Kdyby to šlo, tak nemají čeští komentátoři co žrát.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo u nás nikdy líp Premier League nedělal než Canal+ a Svitkova je super

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky to vidím ma Arsenal

Reagovat
Sandstorm

Nezkusí City toho Williamse?

Reagovat
oli9

No já jsem nejvíc zvědavý kde se budeme pohybovat my a Chelsea...

City první flek v závěsu Arsenal...

Reagovat
Salfovic

Kdy tu došlo ke změně loga Liverpoolu ?

Reagovat
oli9

nevím co myslíš, ale já si všiml 2 dny zpět na Livesportu ze tam ma lfc jiné logo Liver Bird

ted se sivám ze i na skysport to mají...a ctu

https://www.liverpoolfc.com/news/liverpool-fc-use-liver-bird-across-digital-platforms

Reagovat
Salfovic

Když si rozkliknu oblíbené kluby diskutéra, tak tam bylo dřív u Poolu klasické logo.

Reagovat
oli9

J jak píšu, prý na nwtu budou používat tohle je to na livesportu všude

Reagovat
aragorn

Oficiálně to oznámil klub asi měsíc zpět. V mediálním prostoru se bude používat liverbird.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Bandita_Harry

Asi včera

Reagovat
Seydou Doumbia

vy 3, chelsea 6-7

Reagovat
nani92

To by musel Arteta nechať okradnúť hráčov City než svojich

Reagovat
MoonKnight

Jsem zvědavý, koho City koupí. Je mi líto Bobba, vypadalo to, že kdyby se nezranil tak nikoho City nekoupí a Bobb dostane hodně času na hřišti. Jinak City teda hodně začíná šlapat akadamie, zajímavý hráče teď plodí.

Reagovat
VTID94

Premier League CEO Richard Masters has spoken about the transfer tactic used by Chelsea and Aston Villa, among others:

“I wouldn’t describe these as ‘loopholes’, they’re understood and permitted within the rules"

Reagovat
SunFells

Co se snažíš říct?

Reagovat
Mastný Chobot

Najskôr to, že CEO PL nepozná význam slova loophole

Reagovat
Hlahart

přesně to byla moje první reakce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VTID94

Že je všetko v súlade s pravidlami

Reagovat
SunFells

Vždyť proč by nebylo. Jedná se o krátkodobou výhodu za cenu dlouhodobé nevýhody, proto to taky dělají kluby (a cirkusy) v zoufalé situaci. I kdyby šlo o omrd, což nejde, šéf PL by si jistě nesral pod nohy a o to míň s výrazem, s kterým přišli čukotkáři u jiné věci a dál ho využívají, aby se tvářili jaký je Todd silák.

Reagovat
Busby babes

sef PL nebude verejne nic rikat, dokud nebude mit jasno do pravniku. coz imho jeste nemaj.

Reagovat
sensei25

Na zajtrajsi zaciatok PL uz kupeny sud,tak nech uz je zajtra 9 hodin vecer.Vitaz City opat.Ale Arsenal bude silny a podla mna aj UTD nebude marne.Celkom dobre nakupovali,este nejakeho stredopoliara a budu v pohode mancaft.

Reagovat
Mastný Chobot

"uz kupeny sud"

Hneď vidno, že fandíš City

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo proč tento pořad není na YouTube?

Reagovat
$dolar$

Arsenal favorit na titul? To musel bejt slusnej matros

Reagovat
SaianSupaCrew

Chelsea are considering signing Osimhen permanently. Possible exchange with Lukaku + cash (@DiMarzio)

@FabrizioRomano

it’s always the same my friend. No changes on Osimhen. Chelsea want him, player wants permanent and doesn’t reduce his salary. Basically, zero changes. I told you, reports on deal off or Chelsea leaving the race were never confirmed at all.

Osimhen chce 300k/w a De Laurentis čeká na last minute offer od PSG.

Ten swap Lukaku, Casadei + cash na papíře nevypadá špatně, akorát fakt nemám představu, kolik si může Chelsea za Romela říct, 20?

Reagovat
Miguel19

Osimhen je nereálný s jeho požadavky. Musí ho vzít PSG nebo SA.

Navíc je jasný, že borec jde jenom po penězích a je mu jedno kde. Takového hráče nebrat...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

"Jenom po penězích" - kdyby šel jen po penězích, tak jde k Saudům.

300k/w je něco, kam bude každý elitní útočník mířit a co bude chtít. Tohle je něco, s čím moc nepohneš, pokud budeš chtít někoho, kdo patří do +-TOP10 útočníků světa.

Reagovat
Miguel19

Tak snad ho rychle udají, ať může Lukaku vypadnout...

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
SaianSupaCrew

SA vyloučil, několikrát už nabídku odmítl.

Reagovat
Talker

Přinejhorším zůstane ještě rok a půjde zadarmo/prodlouží o rok za nižší výkupku.

Reagovat
Sandstorm

Do PSG by seděl, ale na hrot mají Ramose a Kolo Muaniho. Tři hroťáky nepotřebují...

Reagovat
SaianSupaCrew

Tam vůbec netuším, jak se jim daří/jak jsou s nima spokojení, ale imo ani jeden z nich není typický posterboy, kolem kterého je celý ten jejich projekt dlouhodobě postavený.

Reagovat
Salfovic

Kolo předvedl loni velké hovno a Ramos taky žádná sláva. Ti dva fakt nejsou důvod pro nepřivedení Osmihena

Reagovat
SunFells

De Laurentis čeká na našich 80 ke konci okna

Reagovat
Svatej

Puvodne jsme chteli za Romela 35 (je to curak, je mu pres 30, chce od nas +my ho nechcem, ale furt ma čísla lepší než pomyslna top1 na trhu Osmihen, tak chápu, proč to drží takhle "vysoko") ..

Reagovat
SaianSupaCrew

Na papíře asi jo, ale v reálu má u vás ročně 12mio+ a v Itálii bere přes 10 jenom ta úplná špička, což čítá asi 5,6 hráčů (Dušan, Lautaro, Osimhen, Barella,..?)

Pro něj je to asi poslední velká smlouva a nevěřím, že bude chtít moc slevit..

Reagovat
Talker

Tak on šel s platem dolů loni, takže s tím nejspíše počítá.

Reagovat
SaianSupaCrew

According to Gianluca Di Marzio, Lukaku agreed personal terms today and is ready to sign a three-year contract worth €6m per season plus performance-related bonuses.

Tohle jsem vůbec nezaregistroval.

Z obou stran to vypadá překvapivě rozumně

Reagovat
Sandstorm

Bournemouth have agreed a club-record deal in principle with Porto for forward Evanilson.

The deal is worth €37m (£31.7m) with a potential €10m (£8.6m) in add-ons, bringing the total package to €47m (£40.3m).

The 24-year-old Brazilian is set to travel to the UK within the next 24 hours to finalise his move to the Vitality Stadium.

Bourne se toho taky nebojí

Reagovat
jk

To teď vypadá Solanke skoro zadarmo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Greaber

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
aragorn

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Ty bonusy musí dost ambiciózní, jinak se třesně nechaly slušně obrat klubem, který se modlí za nabídky.

Reagovat
herbage

Hm, kam s Nketiahem?

Reagovat
Mastný Chobot

do Porta

Reagovat
guestikor

Toho, co odmítl 25 od OM za Nketiaha pověsit za koule do průvanu!

Reagovat
mistr129

Snad naopak ne? Stejně starý hráč, který v portugalské lize potřeboval v posledních 3 sezonách 160 minut na gól oproti Eddieho 210 v PL, jde za skoro dvojnásobek

Reagovat
guestikor

Ja to beru z pohledu fanouška Arsenalu Arteta ve druhé půlce sezóny Nketiaha úplně odepsal. Dokonce několikrát na hrot uprostřednostnil i Trossarda... V přípravě odehrál minimum a Edu chce za něho tvrdohlave 30 míčů. Teď se ho horko těžko budem zbavovat za polovic. Čekám, že tu u něho a Nelsona skončí nějakou hostovačkou

Reagovat
FC Porto FC

V součtu všech lig dal Evanilson minulou sezónu 24 gólů v ve 40 zápasech, to je trochu jiný kafe

Reagovat
mistr129

Jo, tu loňskou sezónu měl lepší, na druhou stranu Eddie je prověřený Premier League (což je často důležitý faktor, na kterém se spalila řada i světových útočníků).

Suma sumárum, určitě je Evanilson lepší hráč, ale když za nej padne 47, nevidím problém si říct za Eddieho těch 35 (nebo aspoň třeba 32, přeci jen konec přestupáku se blíží )

Reagovat
Miguel19

Je prověřenej možná tak lavičkou.

Samozřejmě si o to říct můžete, nejspíše i říkáte. Ale právě proto ho tam furt máte...

Reagovat
O.Giroud

hlavne si vypytat za hráča, čo má gól na 210 min v PL menej ako 35 by malo byť trestné

Reagovat
SunFells

Portimonense z něj muselo být zoufalé

Reagovat
martin.b

město velký jak Plzeň, stadion dokonce ještě trochu menší a koupí si borce z velkoklubu a pravidelnýho účastníka CL, to je fakt úlet, podobný jako že valuace kádru Brightonu je dle tm vyšší než Juventusu nebo AC Milán

Reagovat
mul

V Šamoríne mal 77 minút na gól

Reagovat
Bandita_Harry

Preto ta cenovka

Reagovat
Taiger

!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------- FPL MONEY LEAGUE ----------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den před začátkem ligy a to je tvoje poslední možnost se k nám přidat do MONEY LEAGUE. Je nás momentálně 28, takže hodně solidní počet. POĎ DO TOHO

Vstupné je 1 000 Kč.

Účet pro zaslání: 35-9550140287/0100

CZ03 0100 0000 3595 5014 0287

Discord: https://discord.com/invite/vqa5KUwX

Reagovat
Hlahart

Postecoglou: “We've suspended Bissouma from Monday's game”.

“He needs to build that trust back with both me and the group. The door is open for him but behaviour is crucial”.

It follows Bissouma posting himself inhaling laughing gas on social media.

Taky dobrá guma

Reagovat
jk

Jn. Ta červená s Lutonem ho zničila.

Reagovat
r.mrazik

jestli jsem se koukal dobre,tak pokud City po pravu vychodi do League two a seberou jim tituly od roku 09/10,tak by pripadly:

Liverpool 3

Arsenal 2

MU 2

Chelsea 1

...na nejhorsi obdobi MU a nejvetsi eru City x Liver to neni tak spatny

Reagovat
Busby babes

neni to vetsinou tak, ze se ty tituly neudeli? aspon treba v italii to tak udelali kdyz vyhodili Juve

Reagovat
r.mrazik

tyjo,tak to po pravde nevim...prislo by mi spis lepsi je dat tim na druhem miste

teda aspon u medaili se to tak dela,kdyz je treba nalez dopingu a podobne

Reagovat
r.mrazik

a navic kecam...my bychom meli taky tri tituly 11/12, 17/18,20/21

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul 11/12 jsme měli mít, tam to bylo zkorumpované, QPR tehdy na City vedli, aby se zachránili a jakmile jim k záchraně díky dalším zápasům stačila i prohra tak najednou nechali City hrát

Reagovat
Hlahart

Což teda mohlo být dáno normálně právě těmi popsanými okolnostmi ne korupcí, že jo...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Panebože

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
rewhik

Tak z takových titulů by stejně nikdo nemohl mít radost, ne?

Reagovat
Busby babes

je to jen statisticka zajimavost ve vysledku

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

to nevim, se zeptej atletu,kteri dostanou medaili zpetne,kdyz souper dopuje

Reagovat
Salfovic

Jen tady by se takovejch zoufalců našlo dost

Reagovat
O.Giroud

Ja jo, ale iba z toho Gerrardoveho

Reagovat
Bandita_Harry

Jeden titul dostal Inter

Reagovat
Busby babes

ok, ale jeden je neudelenej

Reagovat
iamek

Keeezby

Reagovat
Talker

Chtít tituly za to, že jste byli nejmenším kryplem 20 bodů za Citizens v lize je fakt hezký.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

ono by zalezelo,kolik bodu bys byl za prvnim a podle toho by se ten titul bral?

Reagovat
Bandita_Harry

Presne tak! Vám sa hodí do kramu že ste boli tri krát druhý, nám zase toto

Reagovat
RKBoy

však z toho by ani nešlo mať radosť.

ked ich už chcú odobrať, tak bez víťazov v danej sezone, ako to bolo napr. s Armstrongom v cyklistike.

Reagovat
Busby babes

https://www.nytimes.com/athletic/5700203/2024/08/15/premier-league-hope-survey-fans/

Jsme pry treti nejvetsi pesimisti v lize, po fans Leicesteru a Chelsea

Reagovat
Talker

Kdybychom si nechali Pocheho nebo vzali někoho jiného než Marescu, tak bych věřil v TOP4. Takhle fakt nevím, co očekávat.

Reagovat
Greaber

Tak trenéra i tým máme slabší než minulou sezónu a konkurence v PL je každý rok větší, takže to nevypadá vůbec dobře. Ten první zápas se City pro nás bude masakr

Reagovat
Talker

Ono bude záležet na zdraví dost, loni nás zmasakrovala zranění. Navíc ten kádr není finální, ještě přijdou 2-3 hráči podle mého.

Reagovat
Zaschrona

Nevěřím statistice, kde nejsme největší pesimisti.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Salfovic

A bez tebe jasně první.

Reagovat
Zaschrona

Everton and John Textor have entered into a period of exclusivity over the takeover of Everton Football Club, first called by @David_Ornstein. Textor’s potential purchase hinges on selling his 45 per cent of Crystal Palace

https://pbs.twimg.com/media/GVCAMasWgAEpFLn?format=jpg&name=900x900

Reagovat
vladis271

1.miesto- Manchester United

2-4 miesta: Arsenal, Man City, Newcastle

vypadavajuci: Ipswich, Nottingham, Southampton

Najlepsi strelec: Halland

POTY: Mctominay

Young player of the year: Trey Nyoni

Manager of the year: Ruud van Nistelrooy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

*Manager of the century

Reagovat
jk

lol ten Newcastle tam

Reagovat
SunFells

@NizaarKinsella

Chelsea are looking to sell Angelo Gabriel rather than loan him out.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele