Klinsmann: Německo může vyhrát, favoritem jsou ale Španělé

06.03.2010, 15:52
Aktuality
Bývalý trenér německé reprezentace Jürgen Klinsmann tvrdí, že nadcházející mistrovství světa, které pořádá Jihoafrická republika, může vyhrát Německo. Klinsmann uvedl, že nejistota ohledně budoucnosti Joachima Löwa u týmu hráče neovlivní.

Podle Klinsmanna se německá reprezentace navzdory středeční domácí prohře v přátelském utkání s Argentinou zařadila mezi největší uchazeče o mistrovskou trofej. "Pořád můžeme vyhrát. Myslím, že německý tým je vedle několika dalších včetně Argentiny jedním z favoritů. Tím top favoritem jsou pro mě ale Španělé," konstatoval mistr světa z roku 1990.

Klinsmann vedl německý národní tým na předchozím šampionátu v roce 2006, kde ejho svěřenci skončili na třetím místě. Podobně jako nyní Löwovi také jemu skončila platnost smlouvy jen několik dní po posledním utkání tehdejšího mistrovství proti Portugalsku.

Klinsmann svému nástupci u kormidla národního týmu fandí. Tvrdí, že by jeho i realizační tým u reprezentace rád viděl i po turnaji. "Doufám, že to tak bude. Jogi a jeho tréninkový tým jsou ideálním řešením. Doufám, že po světovém šampionátu se všechny kontrakty prodlouží," dodal Klinsmann.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hodne zajimava osobnost...ale ja ho mam vcelku rad

Reagovat
smazaný uživatel

já taky... jako fotbalistu i jako repre trenéra (to rozhodně víc než Jogiho)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rozhodne nevyhraje

Reagovat
Arne

No, co by nemohlo... Ale Jogi a spol. mají co dělat, v poslední době je to bída bídoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jogi hlavně musí nominovat podle výkonů

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes ho mám spojeného jednak s golem nužkami a hlavně s hysterickým záchvatem poté co se ho Trap opovážil v Bayernu předčasně stáhnout ze hřiště

Reagovat
Pipo123

španielsko bude sklamanie myslím že sa im na MS moc dariť nebude

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je možné a každý zápas začíná za stavu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tto ví každej že Německo vždy patřilo patří a bude patřit ve fotbale vždy k favoritům

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat muze 32 tymu, vsichni maji stejne sance, uvidi se podle aktualni formy a taky podle stesti

Reagovat
smazaný uživatel

francie s Domenechem nemá šanci (muj názor)

Reagovat
smazaný uživatel

Moji favoriti sú niekde inde, nevravím, že majú na to vyhrať celý šampionát, ale rozhodne si pozriem radšej ich zápasy ako zvyšné a bude ma to tešiť oveľa viac ... Paraguaj Slovensko Brazília s Ronaldom a Ronaldinhom Chile Chorvátsko (no a čo)

Reagovat
smazaný uživatel

No Brazílie je jedinej tvuj realnej favorit na výhhru MS ale i přes to doufám že to nevyhraje ani Brazílie ani Německo ani Španělsko ale Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

navíc chorvatsko tam ani není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele