Kehrer se do West Hamu nevrátí, AS Monaco uplatnilo opci

18.05., 11:55
Aktuality
Thilo Kehrer (© AS Monaco)

Thilo Kehrer si může začít zařizovat trvalé stěhování do monackého knížectví. 27letý německý obránce do druhého týmu tabulky Ligue 1 přišel v lednu na hostování z West Hamu United a AS Monaco dnes uplatnilo opci na trvalý přestup.

Londýnský klub vyinkasuje jedenáct milionů eur, Kehrer podepsal čtyřletý kontrakt.

"Jsem velmi šťastný a pyšný na to, že moje dobrodružství v AS Monaco bude pokračovat. Přišel jsem v lednu a dostalo se mi vřelého přijetí od spoluhráčů, vedení i fanoušků," vrací se fotbalista o několik měsíců zpět.

"Už během mých prvních měsíců jsme dosáhli na úspěch a ten představuje druhé místo v tabulce, které zaručuje start v hlavní fázi Ligy mistrů," dodal.

Kehrer s velkým fotbalem začínal v dresu Schalke a francouzskou nejvyšší soutěž si v minulosti vyzkoušel díky čtyřletému angažmá v PSG. Za AS Monaco stihl sedmnáct soutěžních startů.

Autor: Tomáš Pavlík / asmonaco.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
AnthonyR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele