Kane při 100. startu za Anglii dvakrát skóroval. Chci kritikům ukázat, že se mýlili, prohlásil

11.09., 14:55
Aktuality
Harry Kane dal Finsku v Lize národů dva góly. (© Adrian Dennis / AFP)

Rekordman v počtu gólů anglické reprezentace a její kapitán Harry Kane (31) si proti Finsku v Lize národů připsal jubilejní stý zápas za Albion. "Byl to velký večer," prohlásil s tím, že je na tým hrdý. Hvězdný útočník Bayernu si dvěma góly napravil reputaci po nevydařeném Euru a neodpustil si rýpnutí do řad kritiků. "Kdykoli o vás lidé pochybují, jste ještě hladovější, chcete jim ukázat, že se mýlí."

Kane hrál při úterním vítězství 2:0 hlavní roli. A to nejen před výkopem, kdy byl oceněn zlatou čepicí. Jednatřicetiletý forvard se opět předvedl jako postrach gólmanů. "Pořád mi jde o to, abych dával góly," řekl pro stanici ITV Kane, který se nejprve v 57. minutě prosadil po přihrávce Trenta Alexandera-Arnolda a o 19 minut později úspěšně zakončil pohlednou kombinaci.

Po utkání chválil nového kouče národního týmu Lee Carsleyho. "Přišel s velkou energií. Hodně mluví o volnosti, o napadání soupeře a o tom, jak mu ublížit," naznačil Kane, že bývalý trenér U21 se týmu snaží vštípit přesně to, co veřejnost požadovala od jeho předchůdce Garetha Southgatea - agresivnější a atraktivnější fotbal.

"Samozřejmě je co zlepšovat, ale je to pro něj skvělý start," připomněl Kane i sobotní vítězství v Irsku (2:0). Carsley povede Tři lvy do konce roku ještě v šesti zápasech Ligy národů, 10. října se Anglie utká s Řeckem. Zda si kouč pozici udrží a povede Albion i na cestě k MS 2026, zůstává otázkou.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / SID

Komentáře (17)

Přidat komentář
BaggioRoberto

Harry, to nejsou kritici, to jsou milovnici cerneho humoru a jediny zpusob, jak je umlcet, je vyhrat klubovou trofej. Tak se nezabyvej kravinama. S Bayernem to uz musi klapnout, letos ani nemaji soupere.

Reagovat
j_mrazik

To neměli ani loni.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak měli...ne papírově, ale výsledkově a formou ano...letos to zatím vypadá že to bude spíš o tom, aby se kompany porval nějak s bayernem a bayern bude největší soupeř sami sobě

Reagovat
Mönchengladbach

Štístko Harry

Reagovat
Beči

Fanoušci ho mají rádi, Harry je sympaťák, ale dokud nevyhraje trofej, tak prostě bude terčem memů, s tím nic nenadělá Každopádně to nic nemění na tom, že je to fantastický hráč a to nikomu dokazovat nemusí.

Reagovat
Sigma Olomouc

Bude terčem memů vždycky podle mě, i kdyby vyhrál všechny možné trofeje

Reagovat
kbtk23

Zkus už někdy něco pořádného vyhrát a ne furt jen blbě kecat.

Reagovat
Damis

To aby šel hrát třeba tenis:) to je individuální sport

Reagovat
Txapeldun

Tak dlouho jsem si z něj dělal srandu, až mi ho začalo bejt líto Snad už nějakou tu trofej dá...

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten by nevyhrál titul ani v nohejbale s beznohými soupeři.

Reagovat
Salfovic

Pche, v létě vyhrál Visit Malta Cup.

Reagovat
Sigma Olomouc

proti slepicím

Reagovat
Damis

Kane je dříč a super fotbalista:).. Ale samozřejmě ty jsi úplně jiná liga, ty bys mu dal kanára

Reagovat
Sigma Olomouc

Dělal jsem si srandu samozřejmě

Reagovat
Amissa

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Bucky

Tady je prostě vše připravené na kouzelný příběh, kdy "trophyless" Harry Kane třeba v posledním roce kariéry vyhraje všechny trofeje, o které bude hrát nebo něco takového.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele