Kairinen před odvetou s FCSB: Budeme se snažit být lepší. Liga mistrů je pro mě velkým snem

12.08., 20:56
Aktuality
Kaan Kairinen (© Sparta Praha)

Pro záložníka Sparty Kaana Kairinena představuje postup do Ligy mistrů jeden ze dvou největších snů v kariéře. Pražané k návratu do hlavní fáze "milionářské" soutěže po 19 letech potřebují nejprve zvládnout úterní odvetu 3. předkola na hřišti rumunského FCSB a poté ještě další dvojzápas. Kairinen na tiskové konferenci uvedl, že po úvodním utkání, které na Letné skončilo 1:1, musí být Sparta lepší především na míči.

"Liga mistrů byla pro mě vždycky největším snem. Měl jsem odjakživa dva sny: hrát za národní tým a představit se v Lize mistrů. Doufám, že si ji letos zahrajeme," prohlásil pětadvacetiletý finský reprezentant.

V úvodním utkání s FCSB Letenští dotahovali ztrátu. "Nepředvedli jsme nejlepší výkon, hlavně na míči, v defenzivě to bylo dobré. Zítra musíme být lepší na míči i co se týče kvality. Budeme se snažit být lepší. Máme plno energie na zítřejší zápas," mínil bývalý hráč Interu Turku, Midtjyllandu nebo Lilleströmu.

FCSB považuje za kvalitního soupeře. "Je to silný tým se silnými individualitami. Všichni viděli první zápas, je to podle mě vyrovnané. Zítra očekávám hodně těžký zápas," uvedl Kairinen, který se Spartou dvakrát za sebou vyhrál titul a v minulém ročníku i domácí pohár.

Tlak si nepřipouští. "Je to pro mě jako jakékoli jiné utkání. Je to samozřejmě velký zápas, je to pohárový souboj na velké scéně, takže díky tomu je to trochu speciálnější. Připravuju se ale stejně jako na každý jiný zápas tak, abychom zítra vyhráli. Příprava je stejná, i když je v sázce o něco víc," podotkl Kairinen.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Petr325

Tvl, to je krize - nikde žádný koment, tak musím číst článek

Reagovat
Grupma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele