Kadeřábek má nového konkurenta, do Hoffenheimu přišel obránce Gendrey

27.08., 10:26
Aktuality
Valentin Gendrey (© AFP)

Hoffenheim posiluje defenzivní linii a během několika dní získal již druhého obránce. Z Plzně v sobotu přišel Robin Hranáč a další novou akvizicí se stal Valentin Gendrey, 24letý Francouz bude o místo v základní sestavě bojovat i s Pavlem Kadeřábkem.

Gendrey přichází po třech sezonách strávených v italském Lecce a německý celek za něho zaplatí osm milionů eur, další dva miliony mohou na Apeninský poloostrov putovat v závislosti na bonusech.

"Valentin je spolehlivým obráncem, který má zažitý italský styl a díky angažmá v Lecce získal spoustu zkušeností ze Serie A," pochvaluje si sportovní ředitel Hoffenheimu Frank Kramer.

"V Lecce během uplynulých sezon patřil do základní sestavy a jako hráč se neustále zlepšoval, i díky tomu se rozhodl pro další krok a s ním spojený přestup do Hoffenheimu," dodal.

Hoffenheim letos plánuje útok na příčky zaručující evropské poháry a vedle zmíněných obránců získal i útočníky Adama Hložka s Harisem Tabakovićem. Další novou akvizicí je záložník Alexander Prass.

Autor: Tomáš Pavlík / tsg-hoffenheim.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
kilobyte

Kadeře bych jednou rád viděl zpátky ve Spartě.

Reagovat
Ross Geller

Mohl by přijít až odejde Preciado, tzn. v zimě nebo po sezóně.

Reagovat
Luka3enko

Nebo zítra

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
andrew96

Ještě čas, Bundesligu si teď dává jako snad nikdy předtím.

Reagovat
kilobyte

Smlouvu má na rok, příští rok mu bude 33 let, Sparta by mohla hrát příští rok LM. Pokud se Hoffenheim nedostane do LM a Kadeřábek nebude brán jako jednička pro příští sezónu, tak by jeho návrat mohl být ideální.

Samozřejmě pokud bude mít jasné místo v základu a nabídnou mu dobrou smlouvu, tak zůstane a přeju mu to. Ale příští rok je podle mě poslední šance, aby jeho návrat byl úspěšný. Za 2 roky už by to podle mě bylo spíše takové dohrávání a nemělo by to smysl.

Reagovat
andrew96

Rozumím, ale zrovna Kadeř na mě nepůsobí jako typ, který by se rozhodoval podle toho, zda Sparta (ne)bude v LM. Je to jen domněnka, ale pokud na něj nebude tlačit manželka s návratem a pokud bude pořád hrát skvěle, tak v Hoffenheimu vydrží.

Reagovat
Rudnevs

Navyse pochybujem, ze by ho pustili teraz, ked priviedli troch dalsich Cechov. Predpokladam, ze zrovna on ich bude ciastocne zaucat a aklimatizovat.

Reagovat
kilobyte

Tak já myslel spíše příští rok, kdy mu podle TM končí smlouva.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Sosi

A to je zacatek konce ceske komunity

Reagovat
andrew96

EuroKraichgau.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Salfovic

Koukám, že tam Kadeřábek kroutí desátou sezonu, a celou dobu měl prakticky jistý základ

Reagovat
andrew96

U nás je dost nedoceněný, kór po konci v repre, po němž sešel z očí.

Přitom nejen, že hraje dlouhé roky v základu, ale ještě k tomu patří k základním kamenům. A zraje jako víno.

Pohodář, pokorný, rodinný typ, rychle se naučil jazyk. Na hřišti férový, dříč. Velký oblíbenec. I můj.

Už teď zanechal ještě větší stopu než Gebre v Brémách.

Reagovat
verv

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele